Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:12, Did:0, useCase: 3


Jaunums pasaules kosmētikas tirgū - botokss krēma veidā

Jaunums pasaules kosmētikas tirgū - botokss krēma veidā
www.weyergans-hcc.lv

Mēneša akcija - Weyergans High Care Centrs piedāvā jaunumu pasaules kosmētikas tirgū - SPA līniju SOON FUTURE . Tas ir botokss krēma veida konsistencē ar lielisku grumbu izlīdzinošu efektu, kam ir augstas intensitātes 24 stundu iedarbība.

SOON FUTURE samazina grumbu dziļumu dažu nedēļu laikā, veic šūnu reģenerāciju visaugstākajā līmenī un ir tālu priekšā ekskluzīvu sejas kopšanas produktu starptautiskajiem standartiem.

SOON FUTURE produktu sastāvā ir āmuļa ekstrakts, kas kalpo, lai stimulētu ādas imūno sistēmu, fitohormoni, vitamīni A, B, C, D, E , aminoskābes, saldo mandeļu eļļa, džodžobas eļļa, šī koka sviests, paba (UV filtrs), acetilheksapeptīds.

SOON FUTURE līnija piemērota lietošanai sievietēm un vīriešiem pēc 40 gadiem, pēc medicīniskiem pīlingiem, dermoabrāzijas, pretgrumbu injekcijām, kā arī kombinācijā ar lāzerprocedūrām.
Procedūras laikā ar vakuummasāžu uzlabosies limfas drenāža, šūnu reģenerācija un nostiprināsies saistaudi. Ar ultraskaņas palīdzību, ievadot ādā aktīvās sastāvdaļas, panāksim sejas ovāla nostiprināšanu, grumbu un krunciņu izlīdzināšanu.
ALGAE OXYGEN maska nodrošinās ādas barošanai nepieciešamos sāļus, apgādās ādu ar skābekli, paaugstinās šūnu respirāciju, radot tai reģenerācijas iespējas un revitalizējot to.
Savukārt ANTI AGE supermaska apgādās ādu ar negatīvi lādētiem joniem, uzlādējot šūnas un sniegs ādai nepieciešamo enerģiju.
Procedūras ilgums 90 minūtes un šobrīd ir iespēja to izmēģināt ar 15% atlaidi. Cena 48.00Ls – 15% - 40.80Ls.

Sīkāka informācija: Weyergans High Care centrā, Antonijas ielā 10, tālr. 67331198, 29192643

     [+] [-]

, 2010-11-05 13:52, pirms 14 gadiem
ļoti interesanti produkti; ko citas domā par šiem krēmiem, vai kada jau ir lietojusi?

     [+] [-]

, 2010-11-06 08:54, pirms 14 gadiem
taisos iegādāties