Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:12, Did:0, useCase: 3


Dermionoloģija- pagriez laiku atpakaļ

Dermionoloģija palīdz atgriezt atpakaļ dabas pulksteni.
Izmēģiniet jauno 30 minūšu procedūru, lai uzlādētu katras šūnas bateriju ar enerģiju!
Negatīvi joni pozitīvam efektam un īpašai ķermeņa kopšanai.

Metode.
Dermio Care emitē augstas koncentrācijas O2(-) jonus speciālās antistatiskās „Dermio Bags”. Negatīvie joni ir virsmas aktīvi un iekļūst organismā caur dermu un neitralizē toksīnus un skābes H(+). Audu sķidrumu pH līmenis mainās pozitīvajā alkāliskajā virzienā (bāziskajā). Objektīvi uzlabojas ādas stāvoklis. Īpaši Dermio Care tiek ieteikts kombinācijā ar alkālisko diētu, lai balansētu skābju/sārmu līdzsvaru organismā.

Pielietošanas iespējas.
Skaistumkopšanas institūti, SPA, Anti-Age un veselības centri, wellness (medicīniskā wellnesa) centri, fitnesa klubi. Vispārējai ķermeņa kopšanai un veselības uzturēšanai, skābju/sārmu līdzsvara atjaunošanai organismā, vāju saistaudu nostiprināšanai, celulīta, vēnu nepietiekamības ārstēšanai. Tādu slimību, kuru cēlonis ir hiperaciditāte, piemēram, artrītu, osteoporozes profilaksei. Lietošanai arī kopā ar alkālisko diētu.

Sīkāka informācija: Weyergans High Care centrā, Antonijas ielā 10, tālr. 67331198, 29192643