Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:12, Did:0, useCase: 3


dabaSpa - jauni skaistuma rituāli ķermenim, garam un apziņai

Tuvojas pavasaris: dienas kļūst garākas, spožāk sāk spīdēt saulīte, skaļāk čivināt putniņi un arī man gribas atplaukt pēc garās, tumšās un drūmās ziemas. Tāpēc dodos skaistumkopšanas salonu džungļos, lai atrastu ko īpašu, kā arī vienlīdz baudāmu un noderīgu manam, ķermenim, garam, apziņai . Un, iedomājieties,- atrodu.... necerēti fantastisku dabaSpa studiju (kas nav skaistumkopšanas salons, jo šeit netiek piedāvāts manikīrs, pedikīrs un tamlīdzīgas lietas, bet gan kaut kas daudz labāks) klusajā Rīgas centrā, kas blakus daudzmaz pierastajām un daudzviet sastopamajām procedūrām, piedāvā Rīgā un Latvijā vēl nebijušus, īpašus kopjošus un atveseļojošus rituālus, piemēram, īstu turku hamamu (iekļaujot visas tām paredzētās ķermeņa attīrīšanas, atjaunošanas un relaksēšanas procedūras) , kā arī SPA kultūru no Sibīrijas plašumiem.

Sākumā par Sibīrijas SPA:

Tas ir īpašs ķermeņa kopšanas komplekss rituāls, balstīts uz Sibīrijas ciedra koka (sibīrijas priedes) dziednieciskajām īpašībām, kuru, ietekmējoties no dabas un sentēvu gudrībām izstrādājuši profesionāli Sibīrijas eksperti.
Sibīrijas SPA rituāls iedarbojas uz visām cilvēka sajūtām, atrisinot uzreiz vairākas problēmas, starp kurām ir: psihoemocionālā līdzsvara atgūšana, vispārēja organisma atveseļošana, organisma dabisko aizsargspēju atjaunošana, kā arī figūras korekcija.
Komplekss sevī ietver gan spirdzinošu aukstumu, gan karstu krievu pirti, gan masāžu , aromterapiju un krioterapiju.

Pirms procedūras klients tiek aicināts uz sarunu ar studijas speciālistu, lai uzzinātu par tās norisi un pastāstītu par savu veselības stāvokli, kas nav mazsvarīgs faktors. Kā pastāstīja salona vadītāja Viktorija Kurakina, tas nepieciešams, lai rituāls būtu maksimāli pielāgots klienta individualitātei un procedūras ietekmē tiktu sasniegts maksimālais efekts.

Kad viss nepieciešamais noskaidrots, var sākties procedūra. Sākumā notiek sildīšanās ciedru mini- pirtī, kas pilnībā būvēta no ciedru koka. Par ciedru koka unikālajām īpašībām, domājams, zina katrs. To ir tik daudz, ka, lai visas aprakstītu būtu nepieciešams atsevišķs raksts.
Ciedru koka mini- pirts uzbūvēta pēc tāda principa, ka sildīšanas procesā netiek karsēta galva un elpceļi, kas var rādīt nepatīkamas sajūtas. Ventilācija vienmērīgi izkliedē pirts temperatūru, kas nav augsta (55-70 C°) un aroma-balzamu, kas aktivizē izsvīšanas procesu un nodrošina maksimālu komfortu procedūras laikā.

Pēc sildīšanās ciedru mini- pirtī seko ķermeņa pīlings un masāža ar ciedru "čiekuriem", kas izgatavoti no ciedru koka un pēc formas nedaudz atgādina koka olas.
Procedūras noslēgumā- masāža ar ledus gabaliņiem vai aplaistīšanās ar aukstu ūdeni.
Rezultātā tiek aktivizēta imunitāte, noņemts nogurums, veicināta vielmaiņa, tonizēta un atjaunota āda, nemaz nerunājot par dzīvesprieku un milzumu pozitīvo emociju, kas radušās procedūras laikā.

Pēc procedūras klients nokļūst atpūtas telpā, kur, dzerot tēju, mierīgā gaisotnē var atpūsties un sakārtot savas domas, lai atkal dotos ikdienas gaitās.

Bez iepriekš minētās Sibīrijas SPA atveseļojošās procedūras, dabaSpa piedāvā arī neskaitāmas sejas un ķermeņa masāžas tehnikas, kas nākušas no dažādām pasaules malām: ir gan spāņu, gan afrikāņu, gan itāļu SPA rituāli. Bez tam arī turku un arābu hamamu ķermeņa attīrīšanas procedūras, kuras iekļauj sevī arī mazgāšanās procesu. Tie neatstās vienaldzīgu nevienu atpūtas cienītāju!

SPA studija pamatā strādā ar dabisko kosmētiku (bāzes un ēteriskajām eļļām), kas ražota Latvijā, kā arī ar biznesa klases kosmētikas līnijām „Germaine de Capuccini” (Spānija) un „Laboratori Cosmetici Piana” (Itālija).
Un, kas nav mazsvarīgi, visi salona dabaSpa speciālisti ir ar speciālu izglītību.

Pēc dabaSpa redzētā un izbaudītā, man gribētos teikt, ka šī ir vieta, kur līdzās fiziskajam ķermeņa skaistumam, ir iespēja uzlabot arī savu veselību, dvēseles stāvokli un dzīves kvalitāti kopumā. Tā ir vieta, kur gribas aizvērt acis, ievilkt dziļi elpu un sajust sevī pamostamies dabu un mūžīgu pavasari, sajūtās aizceļojot tālu, tālu prom no steidzīgās pilsētas- tuvāk dabai un tuvāk sev.

Aizveriet arī jūs kaut uz mirkli acis, ievelciet dziļi elpu, un saplūstiet ar dabas skaistumu, kas iespējams tepat Rīgā, vietā ar nosaukumu "dabaSpa"- templī, kur sajūtot senču garu klātbūtni un saņemot to svētību, atgūsiet enerģiju un dzīvesprieku, stiprināsiet miesu un garu, kā arī vienkārši patversieties no stresa un steigas pilnajām mūsdienām.

Starp citu, dabaSpa piedāvā arī dāvanu kartes, bet dāvanu karte - tā ir lieliska iespēja iepriecināt sev tuvu, mīļu un svarīgu cilvēku. Varat izvēlēties vai dāvināt noteiktu ķermeņa kopšanas rituālu vai arī pakalpojumu par noteiktu summu.
Dāvanu karte ir derīga līdz tās izmantošanas brīdim, taču tās izmantošanas ieteicamais laiks ir trīs mēneši. Nav taču arī nekādas vajadzības atlikt tik skaistus atpūtas mirkļus uz vēlāku laiku, vai ne?!

dabaSpa atrodas Antonijas ielā 11, Rīgā
Tālrunis: 26201477

Raksta autore Iveta Apškrūma