Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:12, Did:0, useCase: 3


Rūpīga matu kopšana ar j.f.lazartigue

Pavasaris ir pārejas periods pēc garās un aukstās ziemas uz silto vasaru. Arī mati pelnījuši sevišķu uzmanību un rūpīgāku kopšanu. Tikko esam nolikuši malā silto ziemas cepuri, kā vasara ar karstās saules iedarbību klāt. Ja esi gatava mēģināt ko jaunu, tad ieskats j.f.lazartigue produkcijā iespējams var palīdzēt.

Regulārai kopšanai

Matu ikdienas regulārai kopšanai iespējams izvēlēties intensīvi mitrinošu šampūnu sausiem, krāsotiem un bojātiem matiem. Maigā šampūna formula bagātināta ar peptīdiem, oligosaharīdiem un ziepju koka, lazdu riekstu, saldo mandeļu un kviešu ekstraktu mitrinošiem elementiem, kas aizsargā un atjauno bojāto matu struktūru pēc krāsošanas, ķīmiskās, saules vai citas agresīvas iedarbības. Šampūns nodrošina ievērojamu sausu matu atjaunošanas efektu, noņem statisko elektrību, saglabā krāsas spilgtumu krāsotiem matiem, piešķir spīdumu un zīdainumu.

Kondicionieris ideāli papildina un pastiprina mitrinošā šampūna iedarbību.Tas izlīdzina matu kutikulu, nepadarot tos smagus. Oligosaharīdi un aminoskābes nodrošina matu mitrināšanu, bet lazdu riekstu, saldo mandeļu peptīdi un kviešu aminoskābes veic spēcīgu atjaunojošu un nostiprinošu iedarbību. Kondicionieris mīkstina matus, normalizē to mitrināšanu, piešķir tiem apjomu un lielisku mirdzumu, saglabā krāsas noturību un spilgtumu krāsotiem matiem.

Ja negribas darboties ar kondicionieri, tad lielisks risinājums ir putas-kondicionieris. Tās lieliski aizsargā matus no apkārtējās vides negatīvajiem faktoriem, pastiprina krāsas spilgtumu krāsotiem matiem un dabiski viegli fiksē frizūru.
Lai iegūtu tūlītēju gludumu, zīdainumu, vieglumu un spīdumu, tad var izmantot zīda proteīnu kondicionieri visiem matu tipiem. Tas ir arī lielisks kondicionieris, kas novērš matu sausumu un savelšanos, atvieglo ķemmēšanu un aizsargā no fēna karstā gaisa.

Sausiem un bojātiem matiem

Visiem sausu un ļoti sausu matu tipiem (plāniem vai rupjiem matiem) ieteicams šampūnsun labākam efektam arī kondicionieris, kas nostiprina matus pateicoties aktīvām mikrodaļiņām, kas satur augu proteīnus, lipīdus un citus mitrinošos komponentus. Uz matiem izveido aizsargājošu plēvīti, kas atjauno, mitrina un nostiprina mata struktūru, nepadarot tos smagus.

Ja matiem jau nepieciešama intensīva kopšana, tad iespējams tos pabarot ar krēmu sausu, biezu, raupju un bojātu (balinātu vai ķīmiski apstrādātu) matu atjaunošanai ar karitē koka eļļu (10 %) un Šī sviestu. Krēms, sasniedzot mata stiebra serdi, pilnībā atjauno sausu, novājinātu un bojātu matu struktūru, padarot tos mīkstus, elastīgus, atvieglo to ķemmēšanu un aizsargā tos.

Matu izkrišana

Ja problēmas sagādā matu izkrišana, tad rekomendē lietot šampūnu intensīvas matu izkrišanas, nepietiekamas asins apgādes un vāju matu sīpolu gadījumā. Tas atjauno šūnu „elpošanu”, pateicoties augu glikoproteīniem, nodrošina nepieciešamo mitrināšanu, palielinot dzīvesspēku, bet jūras ekstraktu komplekss samazina matu izkrišanu, stimulē to augšanu. Maksimālo efektu var sasniegt lietojot šampūnu kopā ar intensīvas iedarbības līdzekli pret matu izkrišanu Stymulactine 21. Ārstēšanās kurss – trīs mēneši.

     [+] [-]

, 2011-05-20 11:31, pirms 13 gadiem
Svinējām svētkus šajā salonā un par kvalitāti man šaubu nav. iesaku visiem izmēģināt ne tikai matu kopšanas līdzekļus, bet arī pirti un masāžu.