Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Dzīve ir vienīgā patiesība

Redakcija
Redakcija

"Dzīve ir vienīgā patiesība. Tāpēc ļaujies dzīves uzplūdam visās formās, krāsās, dimensijās - lai Tevi apņem pilns varavīksnes loks, visa nošu gamma. Atslābinies, nesaspringsti un necenties būt garīgs. Esamība ir viena, matērija un gars vienkārši ir vienas un tās pašas monētas divas puses. Dzer dzīves vīnu. Tam piemīt tik daudz poēzijas, tik daudz mīlestības un tik daudz sulīguma. Tu vari ik mirkli būt pavasarī. Tikai piesauc to un ļauj, lai Tevī ienāk saule, vējš un lietusgāze..." (Ošo)

Tu esi dzīvojis tikai tās dienas, kuras atceries!
/A.Pelēcis/

- Cilvēkam dota tikai vienīga dzīve un tās attaisnojums: likt uzplaukt varavīksnes skaistumam sevī un ap sevi.

- Laime - tā nav dzīve bez rūpēm un skumjām, laime - tas ir dvēseles stāvoklis .

- Ja vēlies gūt sev patiesu baudījumu, iepriecini citus!

- Dievs katram mums ir sagatavojis taku, pa kuru jāiet. Tev tikai jāprot izlasīt zīmes, kuras viņš ir atstājis.
/Gijs de Mopasāns/

- Dzīvē ir maz laika, lai kaut ko darītu vienkārši tāpat, jo tāpat ir skaidrs, ka vienkārši tāpat nekas nenotiek.

- Atvēli laiku sapņiem, Jo tie tevi aiznesīs līdz pat zvaigznēm.
Atvēli laiku kad mīlēt un būt mīlētai, Jo tā patiesi ir debesu dāvana.
Atvēli laiku, lai redzētu, kas notiek ap tevi, Jo diena ir par īsu lai ļautos savtībai.
Atvēli laiku smiekliem, Jo smiekli ir dvēseles mūzika!

- Lai vienmēr pasaulē būtu kaut kas, ko gribi iemācīties, ko vēlies darīt, kāda vieta, kur vēlies nonākt, cilvēks, kuru gribi satikt!

- Ņem vērā - pagātne - tās ir atmiņas, nākotne - tā ir iztēle. Šis brīdis, tā ir Tava dzīve! Tas maksimāli jāizmanto!

- Brīnumi notiek tur, kur tiem tic un jo vairāk tiem tic, jo vairāk tie notiek.

- Cilvēki daudz domā par pagātni/nākotni, reti, kad par tagadni. Vienīgie, kas domā par tagadni ir bērni. Tad būsim kā bērni - laimīgi šeit un tagad, nedomājot par to, kas bijis vai vēl tikai būs.

- Ja tev ir tikai viena dziesma - nodziedi to tā, lai kādam ar to būtu labi. Ja tev ir tikai viens vārds - pasaki to tā, lai kādam ar to būtu labi. Ja tev ir tikai viena dzīve - nodzīvo to tā, lai kāds ar to būtu laimīgs!

- Iemācies mīlēt sevi, iemācies sev piedot savas kļūdas, iemācies citiem piedot viņu kļūdas un viņi spēs piedot Tavējās...

- Lai tava dvēsele nav mājvieta vienīgi tavam priekam un sāpēm, lai pie tās durvīm var pieklauvēt ikviens, kas nācis meklēt atbalstu vai arī atnesis tev kādu saujiņu prieka. Lai smaidīgi cilvēki silda ik uz soļa kā saulīte laukā, lai zeltainajās rudens krāsās izdodas ieraudzīt savu dzīves krāsu un veiksmes atslēgu!

- Glabā savā sirdī vienu mierīgu, apslēptu vietu, kur dzīvot sapņiem.

- Esi laimīgs par to, kas tev pieder, un tev būs daudz iemeslu būt laimīgam.

- Jau no šī brīža tavā varā ir pārspēt visu, ko esi sasniedzis iepriekš. Pasaule ir tieši tik gaiša un laimīga, cik laimīgu mēs to protam ieraudzīt un citiem parādīt. ...