Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:261, Did:0, useCase: 3

TAPS – Latvijā ražotas mīkstās mēbeles, kas neliks vilties

Redakcija
Redakcija

Iekārtojot mājokli, viena no neatņemamām lietām ir mīkstās mēbeles, kuru uzdevums ir ne vien būt funkcionālām, bet arī labi izskatīties un kalpot ilgi. Tomēr ne vienmēr ir vienkārši atrast piemērotas mēbeles tieši savām prasībām un iespējām.

Latvijas mīksto mēbeļu ražotājs TAPS piedāvā ielūkoties savā darba procesā un uzzināt, kādiem būtiskiem faktoriem pievērst uzmanību, izvēloties mīkstās mēbeles, kā arī atklāj, kas ir viņu mēbeļu kvalitātes un klientu novērtējuma atslēga.

Kāpēc izvēlēties TAPS mēbeles

Kvalitāte. Šī mēraukla katram būs atšķirīga. Tomēr mēs, mēbeles ražojot jau 25 gadus, tiecamies domāt, ka kvalitatīva mēbele ir tāda, kas kalpo gadu desmitu un ilgāk. Ražošanā izmantojam tikai izturīgus materiālus, kvalitatīvus un pārbaudītus mehānismus. Masīvkoka rāmji, finiera karkasi un izturīgi atsperu bloki. Kvalitāte nozīmē ne tikai mehānismus, bet arī rūpīgu darbu, vizuāli estētisku skatu – nostrādātas šuves, malas un perfektu tapsējumu mēbeles visās vietās. Spilvenu pildījums veidots tā, lai pēc ilgākas lietošanas un sēdēšanas, tos sabužinot, atkal tiktu iegūts nevainojams to izskats.



Funkcija. Ikviena guļamā mēbele veidota, lai tā būtu piemērota ik nakts gulēšanai. Zinātāji, protams, teiks, ka naktī ir jāguļ gultā. Protams! Ja vien ir tāda iespēja. Tomēr daudziem dzīvojamā platība paredz dīvānu izmantot arī naktsmieram, tāpēc mūsu mēbeles veidotas tā, lai guļot uz izvelkamā dīvāna, miegs būtu vienlīdz kvalitatīvs kā guļot gultā.



Izvēle. Ikvienu mēbeli iespējams pasūtīt tieši jums nepieciešamajos izmēros. Dzīvojamās platības dēļ, nereti nākas atkāpties no sākotnēji iecerētā. Tāpēc piedāvājam pēc iespējām plašu mēbeļu sortimentu, konstrukciju un izmēru iespējas. Dažāda izmēra dīvānus-gultas, stūra dīvānus jau lielākām telpām, vienguļamās gultas gan mazākām, gan lielākām telpām, kā arī bērnistabai un, protams, divguļamās gultas, kā arī atpūtas krēslus un soffas.

Audums. Audumus pasūtām no sadarbības partneriem, ar kuriem strādājam jau daudzus gadus. Arvien tirgū tiek piedāvāti jauna dizaina audumi, ar ko arī papildinām savu piedāvājamo audumu klāstu. Kopumā šobrīd klientu izvēlei – apmēram 2000 audumi. Tā kā vēlmes un gaume ir individuāla lieta, visus audumus ražotnē neiepērkam. Ir ejošākie audumi, kas ir pieejami uzreiz, ir tādi, ko pasūtām pēc klienta vēlmēm. Ja klients izvēlas audumu, kas ir uz vietas – mēbele būs gatava divu nedēļu laikā (vai pat ātrāk), ja audums ir pasūtāms – mēbeli izgatavosim 4 nedēļu laikā.

Auduma cena. Tā kā audumus cenšamies iepirkt tieši no ražotājiem, bez starpniekiem, iztiekam bez liekiem uzcenojumiem. Tomēr ir arī tādi audumi, kuri, lai nonāktu līdz mums, sastopas ar šiem starpniekiem. Šādi audumi gala rezultātā būs nedaudz dārgāki. Audumi pieejami dažādās cenās, un vērts atcerēties, ka lētāks audums nenozīmēs sliktāku kvalitāti. Jā, visticamāk, tas būs vienkāršāks savā būtībā – rakstā, tekstūrā, reizēm biezuma ziņā. Sliktas kvalitātes audumus pie mums neatradīsiet. Tomēr, visiem kaķu cienītājiem jāsaka, ka, diemžēl, audums, kas iztur kaķu nagus, vēl nav izgudrots.

Piegāde. Esam atbildīgi par to, ko piedāvājam un to, kā to piegādājam jums. Tāpēc ikvienu mēbeli piegādāsim jebkurā Latvijas vietā, to uznesīsim, ienesīsim un samontēsim. Ja ir vēlēšanās bez šāda pakalpojuma iztikt – droši varat ierasties pakaļ paši. Izstāstīsim arī par montāžu.

Pēcgarantijas apkalpošana. Katrai mēbelei dodam 8 gadu garantiju (konstrukcijai). Arī pēc tās, ja vien kas atgadās, droši zvaniet, salabosim un nomainīsim. Visbiežāk gan nekas atgadījies nebūs un paies vēl daži gadi, līdz izdomāsiet, ka varētu šo pašu mēbeli atsvaidzināt ar jaunu audumu. Droši zvaniet – atradīsim konkrēto mēbeli mūsu klientu sarakstā, izrēķināsim nepieciešamo auduma daudzumu un pārtapsēsim pēc jūsu izvēles. Pārtapsēšana notiek vienas dienas laikā. No rīta paņemam, vakarā jau gatavs. Tik vienkārši!



Atrašanās vieta. Daudzus gadus TAPS veikals bija meklējams Ganību dambī, pēcāk t/c Spice Home. Tomēr, saprotot to, ka šādi veikali prasa milzīgas īres maksas, un nevienam nav noslēpums, ka tas ceļ arī produkta cenu, izlēmām savu produkciju piedāvāt tieši no ražotnes. Atrodamies 25 km no Rīgas centra, 10 km no Ādažiem. Turklāt ērta auto novietošana garantēta! (Waze – Taps, mīkstās mēbeles – un būsiet klāt)

Klientu atsauksmes. Mēs domājam tā – daudz ko var nopirkt, bet reputāciju – tikai nopelnīt. Tāpēc lepojamies ar klientu atsauksmēm, jo tieši klients ir tas, kas pastāstīs vistiešāk un vislabāk!