Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:430, Did:0, useCase: 3

Tavs dienas horoskops 31. janvārim

Redakcija
Redakcija

Ar horoskopiem, tāpat kā dzeltenajām ziņām – neviens tiem netic un nelasa, bet visi zina, ko nav izlasījuši. Tāpēc piedāvājam uzmundrinošus un oriģinālus ikdienas horoskopus katrai zodiaka zīmei, kurus vienmēr būs iespēja izlasīt jau iepriekšējās dienas vakarā.

Pasmaidi un atceries, ka dienas horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls. Sargā sevi un citus!

Svētdien Aunu kaitinās gandrīz viss, kas pagadīsies ceļā! Aunam var pat šķist, ka citi viņu kaitina apzināti. Tomēr horoskopa zvaigznes saka, ka Auna aizkaitināmības cēlonis jāmeklē nevis ārējos apstākļos, bet viņā pašā. Izbrīvējis pāris minūtes relaksējošai meditācijai un elpošanas vingrinājumiem, Auns atklās, ka kā uz burvju mājienu pasaule mainījusies uz labo pusi!

Svētdien Auns būs lepns un neatkarīgs, un tas viņa mīļotajam cilvēkam nemaz nepatiks. Tiesa, viņš var paeksperimentēt: ja Auna partneris visu svētdienu mierīgi pavadīs blakus, tad viņš patiešām spēj mīlēt Aunu – ar visiem viņa trūkumiem. Tomēr nav teikts, ka vispār vajadzētu pakļaut jūsu attiecības šādai pārbaudei. Jūs varat vienkārši pavadīt šo dienu atsevišķi, nespēlējot uz otra nerviem.

Svētdien Vērsim var nākties kādam palīdzēt vai aizsargāt viņu. Varbūt mēs runājam par profesionālu konsultāciju vai draudzīgu padomu, vai varbūt Vērsim būs jādalās ar savām zināšanām, informāciju, pieredzi vai sakariem. Horoskopa zvaigznes svētdien Vēršiem iesaka nežēlot laiku, lai palīdzētu citiem. Labi darbi ir tā vērti.

Svētdien zvaigznes piešķirs Vērsim sapņainu, romantisku un nedaudz izklaidīgu noskaņojumu. Viņa prātu piepildīs dažādas mīlas fantāzijas, tālas no parastās dzīves prozas. Šajā stāvoklī Vērsis, tāpat kā Alise Brīnumzemē, svētdien būs gatavs aci pret aci satikties ar neticamākajiem piedzīvojumiem! Turklāt, ja patiešām tic brīnumiem, tie parasti notiek.

Svētdien Dvīņiem nāksies saskarties ar tādu kaitinošu parādību kā citu nesapratne. Varētu šķist, ka tā ir parasta lieta, taču tā draud izsist Dvīņus no ierindas un ietekmēt noskaņojumu. Sajūta, ka viņus nedzird, un, ja arī dzird, tad pārprot, Dvīņus var vajāt visu dienu. Lai atbrīvotos no šīs sajūtas, Dvīņiem svētdien vajadzētu novirzīt enerģiju savu personīgo lietu kārtošanai, neveltot to citiem. Un, ja iespējams, komunicēt cik maz vien var!

Svētdienas zvaigznes iesaka Dvīņiem ieklausīties viņu fantāzijās un sapņos. Īpaši – spilgtākajos no tiem vai tajos, kas regulāri atkārtojas. Svētdien Dvīņu intuīcija ļaus viņiem saprast fantāziju un sapņu slēpto nozīmi. Tajos varēs atrast padomu, kā uzvesties ar interesējošo cilvēku vai (ja Dvīņi joprojām ir vieni) - norādi, kur un kad viņi var atrast savu mīlestību.

Svētdien Vēzis var iegūt viņam interesantu informāciju burtiski no zila gaisa: no baumām, novērojumiem, gadījuma rakstura sarunām. Parastā dienā šī informācija neizraisītu viņa interesi, bet svētdien Vēzis varēs to maksimāli izmantot. Diena viņam piešķirs paaugstinātas analītiskās spējas, ļaujot palēnām izdarīt pareizos secinājumus. Tāpat kā īsts Šerloks Holmss, viņš spēs tikt līdz lietas būtībai.

Svētdien zvaigznes atgādinās Vēzim, ka viņam un mīļotajam cilvēkam sakrājušies daudzi interesanti plāni un idejas. Pienācis laiks beidzot sākt tos īstenot! Ieteicams svētdienu veltīt tam, lai kopā apsēstos un apspriestu konkrētas jūsu turpmākās rīcības detaļas. Jebkura lieta - sākot no mēbeļu iegādes līdz ceļojumam un pat precībām - ir pienācīgi jāpārdomā. Citādi tie uz visiem laikiem paliks tikai sapņi.

Svētdiena būs lieliska diena tām Lauvām, kuru darbs saistīts ar naudu: grāmatvežiem, finansistiem, uzņēmējiem. Arī pārējie Lauvas dienas laikā, visticamāk, saskarsies ar nepieciešamību parūpēties par savu lietu finansiālo pusi. Varbūt Lauvai būs jāķeras pie savu tēriņu aprēķināšanas vai jānovērtē vienas vai otras idejas rentabilitāte. Svētdien jebkura darbība, kuras mērķis būs ieviest kārtību naudas lietās, padosies viegli.

Svētdien zvaigznes aicina Lauvu pastāstīt mīļotajam cilvēkam par kādu savu aizraušanos. Vai otrādi – iedvesmoties no viņa entuziasma. Piemēram, parādi savu iecienītāko filmu, nodemonstrē vēderdeju (ja tas ir Lauvas vaļasprieks) u.tml. Ja mīļotais cilvēks ir dedzīgs kāda sporta veida līdzjutējs, palūdz viņu par to pastāstīt. Svētdien šāds ceļojums otra iekšējā pasaulē solās būt ne tikai jautrs, bet arī aizraujoši interesants.

Svētdiena būs ideāla jebkuru Jaunavas personīgo plānu īstenošanai. Pašu bizness, radošums, studijas, mājsaimniecības darbi vai jebkurā citā personīgā darba jomā - visur, kur pati Jaunava ir atbildīga par rezultātu, viņu gaida veiksme. Taču darbos, kur jāpaļaujas uz citiem, vai var izjust viņu spiedienu, Jaunavai vajadzētu sagatavoties negaidītiem pārsteigumiem.

Svētdien Jaunava var padoties kārdinājumam sava mīļotā cilvēka priekšā izrādīt melanholiju un iegrimšanu pārdomās. Daļēji tāpēc, ka viņai patiešām būs šāds noskaņojums, bet daļēji tā būs neapzināta vēlme izraisīt žēlumu un līdzjūtību. Dažreiz ir tik patīkami parādīt savu vājumu, ļaujot mīļotajam sevi pažēlot, iepriecināt ar kādu dāvanu. Tomēr Jaunavai jāpatur prātā, ka tas var neiedarboties! Svētdien viņa var iegūt daudz vairāk ar smaidu nekā ar asarām.

Svētdien Svariem, kuru darbs saistīts ar radošumu vai radošu ideju ģenerēšanu, var pietrūkt iedvesmas. Nekrītiet izmisumā, tas ir īslaicīgi - visticamāk, tuvākajās dienās situācija mainīsies. Svētdien gaidīt kaprīzo mūzu Svariem būs diezgan bezjēdzīgi. Tā vietā viņiem labāk atrotīt piedurknes un nodarboties ar darbiem, kuru paveikšanai nav nepieciešama nekāda radoša dzirkstele.

Svētdienas zvaigznes Svariem iesaka padomāt par attiecību izredzēm ar mīļoto cilvēku. Varbūt pēdējā laikā Svari ir neapmierināti ar to, kā tās attīstās? Vai arī viņi paši baidās tās pacelt jaunā līmenī, jo kaut kas dziļi dvēselē viņus kavē un aptur? Lai cik grūti būtu izvēlēties, Svariem svētdien vajadzētu mēģināt izsvērt plusus un mīnusus un spert pirmos apzinātos soļus pareizajā virzienā. Nevar taču visu laiku mīņāties uz vietas?

Svētdienā Skorpionam vajadzētu vairāk ieklausīties citu vārdos, nevis runāt pašam. Tieši no citu cilvēku domām un idejām viņš iegūs nepieciešamo informāciju. Turklāt Skorpiona vēlme klausīties svētdien var negaidīti raisīt apkārtējo labvēlību. Citiem vārdiem sakot, Skorpionam vajadzētu turēt ausis vaļā un muti aizvērtu, un tad klusēšana viņam patiešām var kļūt par zeltu.

Svētdien zvaigznes parādīs Skorpionam viņa domu un jūtu neatbilstību. Viņš pats var pārāk labi nesaprast, ko vēlas, un viņa mīļotajam cilvēkam var tikai just līdzi! Varbūt Skorpionu kaitina tas, ka viņš neviļus salīdzina partneri ar kādu, kurš viņa dzīvē bijis pirms tam? Protams, viņa pagātnes attiecībās bija daudz labu lietu, bet viņš ir šeit un tagad. Un tikai to sapratis, Skorpions varēs virzīties tālāk.

Svētdien horoskopa zvaigznes Strēlniekam iesaka koncentrēties uz tām lietām, kurās viņš visu izlemj pats. Citu padomi, "ideju vētras" un uzmācīga vadība viņu izsitīs no ierindas, slikti ietekmējot rezultātu. Bet, ja apkārtējie ļaus viņam mierīgi pasēdēt, risinot izvirzīto uzdevumu, Strēlnieks spēs darīt brīnumus! Tāpēc svētdien viņam visos iespējamos veidos vajadzētu izvairīties no apkārt plosošajām vētrām, norobežojoties no visiem ar neredzamu starpsienu.

Svētdien Strēlnieku var ļoti aizskart kādi mīļotā cilvēka vārdi vai rīcība. Tomēr tas nepavisam nenozīmē, ka viņam būs reāli iemesli neapmierinātībai: pārpratumi svētdien var uzliesmot burtiski no nekā. Ja Strēlnieks sāks skaidrot attiecības, tas var aizņemt visu dienu, tāpēc labākais, ko viņš var darīt, ir ignorēt justo aizvainojumu. Pēc kāda laiciņa viņš atklās, ka no tā nav palicis ne smakas.

Svētdien Mežāzim ir jāsavaldās un jākontrolē sevi, lai nesabojātu attiecības ar citiem! Ar savām indīgajām piezīmēm un dzēlieniem viņš spēs izprovocēt cilvēkus uz atbildes soļiem. Tas būs saistīts ar aizkaitinājumu, kuru Mežāzim būs grūti kontrolēt, kā arī kritisko pasaules skatījumu. Tomēr derētu savaldīties un būt diplomātiskam - ja, protams, Mežāzim nav vienaldzīga radinieku un draugu attieksme pret viņu.

Svētdien Mežāzis var justies kā ne savā ādā un pat uz brīdi noslēgties no visiem. Tas nav nekas briesmīgs, un viņa mīļotais cilvēks to labi sapratīs, ja vien tikai Mežāzis neizgāzīs uz viņu savu aizkaitinājumu. Vislabāk, ja jūti, ka noskaņojums pasliktinās, svētdien kādu laiku pabūt vienatnē. Tā Mežāzis spēs nomierināties un vienlaikus pasargāt partneri no negatīvajām emocijām.

Svētdien Ūdensvīrs neizcelsies ar pacietību: viņš būs gatavs uzliesmot kā sērkociņš jebkura iemesla dēļ! Apkārtējie cilvēki un visa apkārtējā vide var viņu kaitināt. Horoskopa zvaigznes brīdina: uzkrātā spriedze var likt Ūdensvīriem svētdien rīkoties pārsteidzīgi un asi. Vajadzētu atslābināties, un kritiskos brīžos noskaitīt līdz desmit, lai neteiktu un nedarītu ko tādu, ko vēlāk nožēlos.

Svētdien zvaigznes iesaka Ūdensvīriem savu kritisko attieksmi paturēt pie sevis līdz labākiem laikiem. Viņa sarkasms un asprātība ir visaugstākajā līmenī, un, ja svētdien Ūdensvīrs tos izpaudīs uz mīļoto cilvēku, tā viņš var nodarīt iznīcinošu triecienu partnera pašvērtējumam. Tā vietā, lai bārstītos ar asprātībām, Ūdensvīram vajadzētu būt maksimāli diplomātiskam pret partneri. Vēl labāk - turēt muti ciet līdz rītdienai.

Svētdien Zivju situācija var krasi mainīties. Daži projekti, par kuriem viņas bija pilnīgi pārliecinātas, svētdien var parādīt kādu negaidītu aspektu. Zivīm var nākties cīnīties par rezultātu, kas, kā šķita, jau bija kabatā. Horoskopa zvaigznes Zivīm iesaka to uztvert filozofiski. Pat ja ne viss norit tik gludi, kā mēs vēlētos, pēdējie punkti uz "i" vēl nav salikti, kas nozīmē, ka viss ir pašu rokās.

Svētdien Zivīm nav ieteicams pārāk daudz domāt par naudu un vēl jo vairāk - par naudas problēmām. Lai arī kabatās varbūt svilpo vējš, tas nav iemesls, lai izvairītos no iepazīšanās un randiņiem. Mīlestībā un jo īpaši flirtēšanā nauda nav galvenā! Ja Zivīm ir kaut piliens iztēles, viņas svētdienu var viegli pārvērst par īstiem kārdinājumu un mīlestības svētkiem.

KasVērtīgs.lv horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls!