Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:430, Did:0, useCase: 3

Uzmundrinošie horoskopi 1. martam visām zodiaka zīmēm

Redakcija
Redakcija

Sāc katru rītu kopā ar uzmundrinoši izklaidējošu materiālu - Epadomi ikdienas horoskopu. Lasi, pasmaidi un veido dienu veiksmīgu!

Auns (Aries, 21.III–20.IV)

Negaidiet šodien straujas pārmaiņas. Mierīgs noskaņojums var mīties ar panīkuma brīžiem. Iespējams, jums nāksies vilties kādā no līdzgaitniekiem vai saskarsieties ar savas darbības negatīvajām sekām. Pārdomājiet rūpigi savus nākotnes plānus un, ja jūtat, ka kaut kas nav kārtībā, šodien ir īstā diena tos piekoriģēt. Vakarā gribēsies pabūt vienatnē, taču varat arī pavadīt laiku ar kādu jauku un sirsnīgu cilvēku. Bet pirms miega paklausieties nomierinošu mūziku.


Vērsis (Taurus, 21.IV–21.V)

Šī nav tā diena, kad Vērši varēs justies mierīgi. Iespējams, ka līdz pat vakaram jūs nelaidīs vaļā nepatīkamas sajūtas, kas būs saistītas ar izbijušām neveiksmēm, pieļautām kļūdām un neizpildītiem solījumiem. Taču nemokiet sevi un metiet pie malas nodarbes, kas nav perspektīvas. Dienas beigās garastāvoklis uzlabosies un intuīcija pateiks priekšā izeju no radušās situācijas.


Dvīņi (Gemini, 22.V–21.VI)

Pēdējo notikumu sekas var izrādīties neviennozīmīgas. Savu līdzšinējo taktiku vēlams pāsrkatīt ar kritisku aci. Iespējams, jūs pārāk bieži paļaujaties uz gadījuma cilvēkiem vai neprotat ilgstoši noturēt blakus sev domubiedrus. Pacentieties piestrādāt pie savām kļūdām vēl pirms vakara iestāšanās. Vakarā zvaigznes iesaka būt uzmanīgiem (īpaši tas attiecināms uz tiem Dvīņiem, kas dzimuši maijā). Šajā laikā nav ieteicams kalt jaunus nākotnes plānus.


Vēzis (Cancer, 22.VI–22.VII)

Viss, ko šodien iesāksiet, nedos nekādu rezultātu, Arī tās lietas, kas uzsāktas vakar, var pavērsties ne tā, kā vēlējāties. Nav izslēgts, ka jutīsieties kā slazdā iekļuvis, vientuļš, nestandarta situācijā nokļuvis. Iespējams, ka apkārtējie nenovērtēs un neatbalstīs jūsu pūles un centienus. Labvēlīgāks būs vakara laiks. Tas nesīs mieru un atbrīvotību. Pirms iemigt, vēlieties kaut ko- šī vēlēšanās noteikti piepildīsies.


Lauva (Leo, 23.VII–23.VIII)

Pilnīga harmonija šodien nav iespējama, tas attiecas arī attiecībām. Nav izslēgts, ka starp jums un jūsu otro pusīti pastāv principiālas domstarpības vai nopietni šķēršļi laimīgai savienībai. Iespējams, jums abiem laiks paņemt pārtraukumu, lai visu pārdomātu vienatnē ar sevi. Pienācis laiks pastrādāt ar sevi. Citādi radusies situācija optimistiskos Lauvas var novest līdz pilnīgam panīkumam. Nepārdzīvojiet par to, ko izmainīt nav jūsu spēkos. Labāk meklējiet pozitīvo,


Jaunava (Virgo, 24.VIII–23.IX)

Šodien daudzas Jaunavas jutīsies apjukušas un dezorientētas, pārdzīvos par šādām tādām neveiksmēm. Ja kaut kas neiet un nesanāk kā vajag, nemēģiniet panākt rezultātu par katru cenu, labāk atpūtieties. Jums nāks par labu izmainīt pierasto dienas kārtību. Tuvojoties vakaram, kāds var jūs ieintriģēt, tas var būt arī jūsu laulātais draugs.Pat, ja pamanāt viņa (viņas) rīcībā kaut ko neparastu, neuztraucieties- jūsu laulībai nekas nedraud.


Svari (Libra, 24.IX–23.X)

Jūsu centieni var nest jums vienlaicīgi prieku un bēdas. Kaut kur jūs esat trāpījis mērķī, bet citur aizšāvis garām. Iespējams, esat uzdūries oficiālam aizliegumam vai soda sankcijām. Mīlas lietās šodien Svariem neies kā vajadzētu. Taču tā nav jūsu vaina, pieņemiet situāciju tādu, kāda tā ir, un pārdomājiet, ko nākotnē darīt lietas labā. Iespējams, laiks mainīt stratēģiju. Pirms gulētiešanas vēlams nobaudīt zāļu tēju.


Skorpions (Scorpius, 24.X–22.XI)

Pa dienu noskaņojums nebūs pārāk pozitīvs. Varat sajusties nevienam nevajadzīgs pašu mājās vai lieks draugu kompānijā. Iespējams apzināti tieksieties pēc vientulības un klusuma. Ja jūsu uzmanības centrā ir sirdslietas, tad gan nesteidziniet notikumus. Vakarpusē apstākļi mainīsies un jums būs iespēja rīkoties. Atslābināties palīdzēs laba mūzika, smaržīga vanna, vīna glāze vai interesanta filma.




Strēlnieks (Sagittarius, 23.XI–21.XII)

Vēl vakar Strēlniekiem netrūka enerģijas, taču šodien diez vai izdosies panākt to, ko iespējat vakar. Tāpēc labāk nodoties atpūtai. Varat, protams, doties nelielos izbraucienos, taču visticamāk, tie nesagādās gaidīto prieku. Pat ja izbrauksiet, dienas beigās labāk atgriezties mājās. Ja esat nonācis domstarpībās ar kādu no mājiniekiem vai draugiem, vakarpusē paēģiniet salīgt mieru. Visticamāk, ka to vēlēsies arī otra puse. Labākam rezultātam apspriediet radušos situāciju mierīgos apstākļos.


Mežāzis (Capricornus, 22.XII–20.I)

Mežāži šodien var nodarboties ar mājas uzkopšanu un citiem tīrīšanas un apkopšanas darbiem. Pēc kārtības ieviešanas mājās vai citu lietu sakārtošanas jūs jutīsieties daudz labāk un mierīgāk. Dienas beigās daudziem Mežāžiem gribēsies pasēdēt un parunāties labā kompānijā pie vīna glāzes. Dariet to droši. Ja esat vientuļš, sarunu biedru varat atrast sociālajos tīklos. Galvenais neskumt un nepalikt vienatnē ar sevi.


Ūdensvīrs (Aquarius, 21.I–19.II)

Pozitīvā un negatīvā balanss šodien var nosvērties uz pēdējā pusi. Mēģiniet ar visiem spēkiem noturēt sevī pozitīvisma garu un raugieties uz lietām optimistiski. Samierinieties ar to, ka dažu jūsu vēlmju piepildīšanās pagaidām nav iespējama. Tā vietā, lai sapņotu par neiespējamo, paslavējiet sevi par to, kas jau ir sasniegts.
Daudzi Ūdensvīri šodien būs saspringti, kautrīgi sevī noslēgti, taču pret vakaru sāks meklēt iespēju atbrīvoties no negatīvajām emocijam. Ja uzmācīgas domas jums neļauj iemigt, ieejiet nomierinošā vannā un iedzeriet nedaudz laba vīna.



Zivis (Pisces, 20.II–20.III)

Diena laba neformāliem kontaktiem un vienkāršam nodarbēm. Nekaliet nekādus plānus. Ja jums nepieciešama kāda konkrēta informācija, uzsāciet tās meklēšanu tikai vakarā. Šajā laikā tā būs produktīvāka. Tāpat vakara laiks būs piemērots romantiskām lietām. Taču vēlams izvairīties no egoistiskiem un uzstājīgiem cilvēkiem, citādi varat nokļūt nepatīkamā viņu atkarībā. Daudzas Zivis vēlēsies šo dienu veltīt dzīves jēgas meklējumiem, analizējot jau noieto dzīves ceļa posmu. Iespējams, tas pat nesīs kādu labumu.

Epadomi dienas horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls