Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:430, Did:0, useCase: 3

Tavs dienas horoskops 28. decembrim

Redakcija
Redakcija

Ar horoskopiem, tāpat kā dzeltenajām ziņām – neviens tiem netic un nelasa, bet visi zina, ko nav izlasījuši. Tāpēc piedāvājam uzmundrinošus un oriģinālus ikdienas horoskopus katrai zodiaka zīmei, kurus vienmēr būs iespēja izlasīt jau iepriekšējās dienas vakarā.

Pasmaidi un atceries, ka dienas horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls. Sargā sevi un citus!

Pirmdien Auns var piedzīvot vēl nebijušus entuziasma uzplūdus un pacilātu garu - diemžēl ne vienmēr tie būs situācijai piemēroti. Horoskopa zvaigznes pareģo, ka Aunam būs iedvesma uz dažādiem varoņdarbiem, taču šo varoņdarbu īstenošana varētu būt labāka. Ja Auns nevēlas atkārtot tā cilvēka likteni, kurš centīgi lūdzoties sasita pieri, viņam šajā dienā būs noderīgi ierobežot savas nemitīgās slāpes pēc aktivitātēm.

Pirmdien Auniem būs acs pret aci jāsaskaras ar savu pagātni. Varbūt tās būs patīkamas romantiskas atmiņas, vai varbūt tikšanās ar cilvēku, kurš rada pretrunīgu jūtu kokteili. Jebkurā gadījumā neatkarīgi no tā, ko Auns vienlaikus izjūt - mīlestību, naidu vai skumjas - nevajadzētu ļaut pagātnes notikumiem iejaukties dzīvē.

Pirmdien Vērsim būs īpaši grūti pretoties kārdinājumam aplaimot savu figūru un izbrīnīt sirdsapziņu ar kādu garšīgu, kalorijām bagātu ēdienu. Tāpēc, ja Vērsis ir apņēmības pilns cīnīties ar liekajiem kilogramiem, pirmdien viņam labāk neparādīties vietās, kur garšīgi smaržo. Un nevajag sevi mānīt, ka viens gabaliņš – tas jau nekas nav. Pirmdien būs tā – kur pirmais, tur arī piecpadsmitais!

Vērsim būs iespēja atslābināties un atpūsties kopā ar mīļoto cilvēku. Turklāt atpūtai jābūt ne tikai fiziskai, bet arī morālai! Varbūt pēdējā laikā Vērsim un partnerim bijušas grūtas dienas, kad bija grūti saprasties. Pirmdien Vērsim būs iespēja to mainīt, pavadot laiku kopā un neslēpjot savas maigās jūtas. Tā var izrādīties lieliska atslēga vairāku problēmu risināšanai.

Pirmdiena Dvīņiem solās paiet pēc slavenā moto: "Visu vai neko". Neviens nezina, kas no tā ir labāks. Ja Dvīņi pakļausies kārdinājumam piecelties vēlāk vai aiziet gulēt ātrāk un vispār neko nedarīt, tad diena paies bez lieliem sasniegumiem, toties mierīgi. Ja viņi pirmdien ķersies pie kādas svarīgas lietas, tas var sacelt tādus putekļus, ka vai nu! Tad varbūt tiešām labāk atpūsties?

Dvīņiem vajadzētu lūgt padomu ne tikai zvaigznēm, bet arī saviem sapņiem. Ja nesen viņus attiecībās ar mīļoto cilvēku kaut kas uztrauca vai viņi nezināja, kā rīkoties, šī rīta sapņi var dot Dvīņiem atbildes uz daudziem jautājumiem un vienlaikus arī mājienu, kā rīkoties tālāk. Tikai nevajag visu uztvert burtiski. Jāmēģina atšifrēt savu sapni kā metaforu, tas ir, tēlainu mājienu, vai vērsties pēc palīdzības pie labas sapņu grāmatas.

Pirmdien Vēža dienu raksturos pasivitāte un relaksācija. Tomēr tā būs ļoti harmoniska pasivitāte. Šajā dienā, visticamāk, horoskopa zvaigznes nepieprasīs no Vēža palielinātu enerģiju, un arī viņš pats nevēlēsies būt aktīvs. Pie katras iespējas atpūsties un neko nedarīt Vēzis labprāt ļausies šai nodarbei un šai pirmdienā tas būs vispareizākais lēmums.

Vēzim būs jāupurē savas lietišķās aktivitātes personisko attiecību labā - vismaz pēc tam, kad darba diena beigusies. Maz ticams, ka mīļotajam cilvēkam patiks, ja Vēzis, būdams kopā ar viņu, šad un tad atcerēsies par savām problēmām darbā! Lai pirmdien tāpēc nerastos aizvainojumi, viņam jācenšas nepieminēt minēto tematu. Mobilais tālrunis ar ziņām no e-pasta jāizslēdz.

Pirmdienas rītā Lauvai var nelikt mieru daža laba globāla ideja. Lauva visu dienu to apdomās, iznēsājot to tāpat kā māte, kas gaida bērnu, tomēr, visticamāk, līdz vakaram no šīs idejas nedzims nekas prātīgs. Bet, ja piedzims, tas patiešām tas būs kaut kas grandiozs!

Pirmdien Lauva diez vai spēs paturēt savas pozitīvās emocijas sevī! Ja cilvēks, kuru viņš mīl, par to vēl nezina, Lauva spēs viegli izrādīt savas jūtas - tās būs kā rakstītas viņam uz pieres. Ja Lauva ir romantisku attiecību sākumā, pirmdien viņš, visticamāk, par tām piedziedās visu paziņu un draugu ausis. Protams, var dalīties savā priekā, bet ar mēru. Dažām lietām vajadzētu palikt noslēpumam, kuru zina tikai divi cilvēki!

Pirmdien Jaunavu var pavadīt neapmierinātības sajūta gandrīz par visu. Parastākās ikdienas lietas virzīsies uz priekšu ar grūtībām un tas acīmredzami nevairos Jaunavas optimismu. Visticamāk, viņai sagribēsies izgāzt savu aizkaitinājumu uz apkārtējiem (arī uz tuviniekiem). To nevajadzētu darīt, jo pozitīvu efektu nedos, tikai var sabojāt attiecības. Labāk vienkārši izturēt šo dienu.

Vismaz mīlas lietās zvaigznes sola Jaunavai panākumus, vai tas būtu romantisks vakars kopā ar mīļoto cilvēku vai interesanta iepazīšanās. Ja Jaunava vēlas piesaistīt sev patīkama cilvēka uzmanību, nebaidies izskatīties pārāk šiki. Jaunavai ir jāspīd, jāvilina, jābūt glamūra karalim vai karalienei - un viņa dabūs visu, ko vēlas!

Pirmdien Svari vēlēsies uzmundrināt citus un aizraut viņus ar ko interesantu. Tomēr tas nav ieteicams! Pirmkārt, šajā dienā būs ļoti grūti kādu iešūpot. Otrkārt, ja tas tomēr izdosies, rezultāts var nebūt tik rožains, kā iztēlojas Svari. Tāpēc labāk nevienam pirmdien neuzmākties, bet nodarboties ar savām lietām.

Zvaigznes pirmdien Svariem iesaka turēt acis un ausis vaļā jebkurai informācijai, kas tajās nonāk. Īpaši tai, kura nāk no mīļotā cilvēka. Svariem jāpievērš uzmanība ne tikai viņa sacītajiem vārdiem, bet arī tam, kas aiz tiem slēpjas. Pievērsiet uzmanību cilvēka žestiem, skatieniem un mīmikai: pastāv iespēja, ka pirmdien viņš mēģinās starp rindiņām pateikt ko svarīgu.

Pirmdien Skorpiona enerģijas potenciāls nebūs mazāks kā dinamītam! Jautājums tikai, kādu pielietojumu šai enerģijai atradīs pats Skorpions. Ja enerģiskā darbošanās būs vērsta kādā noderīgā virzienā, vienā dienā var paveikt tik daudz, cik mēneša laikā citi nevarētu. Bet, ja šī enerģija tiks virzīta kaut kur, ne tur... Ak, dinamīts ir un paliek dinamīts!

Zvaigznes iesaka Skorpionam kritiski palūkoties uz savu komunicēšanas veidu ar pretējo dzimumu. Varbūt viņš ir pārāk kautrīgs vai, gluži pretēji, ir pārāk uzstājīgs pret tiem, kurus mīl? Vai varbūt pārāk daudz runā par sevi? Varbūt slēpj savu ievainojamību aiz dzēlīgiem jokiem? Skorpionam pirmdien jācenšas saprast savus trūkumus, lai mēģinātu no tiem atbrīvoties. Ļoti drīz tas viņam var sniegt nenovērtējamu pakalpojumu mīlas frontē.

Pirmdiena Strēlniekam sniegs retu iespēju nodarboties ar laimīgu neko nedarīšanu! Šīs dienas notikumus var droši palaist pašplūsmā un atstāt nejaušības ziņā. Pirmkārt, tāpēc, ka Strēlnieki tāpat nevarēs mainīt to kursu. Otrkārt, visi mēģinājumi ietekmēt situāciju neradīs neko citu kā vien haosu un satraukumu. Ja Strēlnieks neiejauksies, viss noorganizēsies pats no sevis, varbūt tikai ne uzreiz.

Pirmdien pašā randiņa sākumā Strēlniekam var būt sajūta, ka vakars izgāzies, un nekas viņu nespēs uzmundrināt. Par laimi, visticamāk, tas tā nebūs. Cilvēks, kurš viņam patīk, sagatavojis pārsteigumu (varbūt pat dārgu dāvanu), un viss, kas pirmdien no Strēlnieka tiek prasīts, ir netraucēt pārsteigt un iepriecināt sevi. Un, protams, izrādīt savu prieku un pateicību. Tas nav grūti, vai ne?

Pirmdien Mežāzis var atklāt sevī ģenerāļa spējas! Vismaz vēlme komandēt visas dienas garumā radīsies regulāri. Turklāt citu gausums un vēlme izvairīties no pienākumiem izraisīs neizpratni un kaitinās Mežāzi. Pats Mežāzis (kā tas pieņemts ģenerāļu vidū) pirmdienā neizcelsies ar ātru darbošanos.

Pirmdien Mežāzis sarunā ar cilvēku, kuru viņš mīl, var izjust vispretrunīgākās jūtas! Mežāzis var nejusties pārliecināts par sevi, vienlaikus baidoties, ka šī nedrošība ir pamanāma un neraksturo viņu no labākās puses. Tomēr arī nevajadzētu mēģināt uzlikt bezkaislīgā masku - neizdosies. Mežāzim jābūt tādam, kāds viņš ir. Viņa vājība ir ierocis, ar kuru var iekarot visneieņemamāko cietoksni.

Pirmdien Ūdensvīra prātā nostiprināsies ideja, ka statuss ir nauda, un jo vairāk naudas būs, jo spēcīgākas būs pozīcijas sabiedrībā. Ideja, protams, nav jauna, taču, tā kā jautājums par sociālo statusu Ūdensvīru satrauks ar dubultu sparu, viņš visu dienu var pavadīt, domājot par to, kā kļūt bagātam. Šajās domās diena paies nemanot. Diemžēl izredzes patiešām kļūt bagātam pirmdien ir niecīgas.

Ūdensvīram būs kaut kas jāmaina sevī, lai panāktu harmoniju ar mīļoto cilvēku. Vai attiecībās viņam patīk kaislības, dramatiski pavērsieni? Protams, arī viņa izredzētajam tādi patīk, citādi viņi nebūtu kopā. Tomēr pirmdien Ūdensvīram vajadzētu mēģināt savaldīt savu dedzību un vismaz divas reizes samazināt emocionālās intensitātes pakāpi. Atpūtieties no vētrainām emocijām un dodiet atpūtu partnerim, pretējā gadījumā viņa nabaga nervi to vienkārši neizturēs.

Ja vakar Zivis uzsāka kādu lielu darbiņu mājas iekārtošanā, tad pirmdien pēc inerces tas virzīsies uz priekšu pārsteidzoši viegli, bez aizķeršanās. Bet viss pārējais Zivīm kritīs laukā no rokām. Pat visvienkāršākie mājas darbi pirmdien var pārvērsties spīdzināšanā un nervu pārbaudē. Ne tikai kūka, pat vienkāršs olu kultenis šajā dienā var nesaudzīgi piedegt, bet šķīvis mazgājot - saplīst. Tāpēc, ja iespējams, labāk ir samazināt visus citus mājsaimniecības darbus līdz minimumam.

Pirmdien mīlas lietās Zivīm būs svešas cildenas lietas. Pat ja viņas parasti mīl romantiku un sentimentālus sapņus, pirmdien valdīs zemes stihija, dzīvnieciskā daba, kas Zivīs pamodinās diezgan noteiktas vēlmes un kaislīgas izjūtas. Nekautrējieties par šo impulsu! Ja tuvumā atrodas mīļotais cilvēks, viņš pilnībā novērtēs Zivju dabiskumu, nepiespiestību, atbrīvotību un vēlmi izbaudīt katru minūti.

KasVērtīgs.lv horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls!