Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:430, Did:0, useCase: 3

Uzmundrinošie horoskopi 26. februārim visām zodiaka zīmēm

Redakcija
Redakcija

Sāc katru rītu kopā ar uzmundrinoši izklaidējošu materiālu - Epadomi ikdienas horoskopu. Lasi, pasmaidi un veido dienu veiksmīgu!

Auns (Aries, 21.III–20.IV)

Auniem šodien nevajadzētu pārlieku sevi noslogot un tērēt enerģiju. Šī diena paredzēta vienmērīgam dzīvesveidam un atpūtai. Neļaujiet savam praktiskumam ņemt virsroku pār iedvesmu. Nepieņemiet steigā lēmumus un neizdariet impulsīvus pirkumus. Un nestrīdieties ne ar vienu, tai skaitā ar tuviniekiem,- strīdu iznākumi nebūs jums par labu.
Pievērsiet uzmanību savai veselībai. ašsajūtas uzlabošanai nelielās devās varat nobaudīt kādu alkoholisku dzērienu.


Vērsis (Taurus, 21.IV–21.V)

Šīsdienas atmosfēra Vēršiem būs harmoniska, īpaši tas attiecinām uz sievietēm- Vēršiem.
Līdz pat vakaram Vēršos vienlaikus sadzīvos praktiskums ar jūtīgumu. Šis ir labs brīdis, lai izrādītu kādam savu bezgala pieķeršanos. Pastāvīgās attiecībās gaidāms klusuma un līdzsvarotības periods. Savukārt tikko dzimušās attiecības būs uz abpusējām simpātijām un sapratni balstītas.
Šodien iespējama tieksme pēc mākslas, kulinārijas izpausmēm un estētikas.


Dvīņi (Gemini, 22.V–21.VI)

Dvīņiem šī diena ir labvēlīga aktīvai atpūtai, fiziskai slodzei, pastaigām svaigā gaisā un ūdens procedūrām. Veltiet uzmanību savai veselībai, atturieties no trekna un smaga ēdiena un stipro alkoholisko dzērienu lietošanas. Šaubas, kas jūs, iespējams, nomāc kādā jautājumā, šobrīd neatkāpsies. Tomēr nesteidzieties, nogaidiet, lai nepieļautu nepiedodamas kļūdas.
Otrajā dienas pusē iespējami strīdi ar tuviniekiem, ja vien nepiekāpsieties kādos jautājumos viņiem.


Vēzis (Cancer, 22.VI–22.VII)

Vēžiem laba diena, lai panāktu kādu senu mērķi vai pārliecinātu kādu, kas jūs līdz šim nav uzklausījis. Laba diena, lai iepazītos, īstais datums arī laulībām.- darījums būs veiksmīgs. Ja jums ir ģimene, tad tā jums atnesīs lielu prieku. Izmantojiet iespēju atpūsties, priekšā gaida smags darbs.


Lauva (Leo, 23.VII–23.VIII)

Lauvām diena gatavo pārsteigumus un vilinājumus, esiet gatavi tos pareizi novērtēt un attiecīgi rīkoties. Spēku dos iekšējās rezerves, kas ļaus jums šodien īstus varoņdarbus, bet mēģiniet savaldīt emocijas. Spēku pieplūdumu pareizā virzienā var virzīt tikai ass prāts un vēss aprēķins- emocijas jāatstāj malā.
Vakaru ieteicams pavadīt ārpus mājas, bet kopā ar tuvākajiem cilvēkiem.


Jaunava (Virgo, 24.VIII–23.IX)

Jaunavām bīstama diena emocionālā plānā. Ja iespējams, atceliet tikšanās un smagas sarunas ar mazpazīstamiem cilvēkiem. Veltiet laiku ģimenei. Jūsu pacietība un takta izjūta nodrošinās uzticības atmosfēru, komfortu un siltumu ģimenes lokā. Droši sarīkojiet svētkus mājas lokā. Nav ieteicams risināt sadzīves problēmas


Svari (Libra, 24.IX–23.X)

Svariem gaidāma pārsteigumu pilna diena, un ne visi solās būt pozitīvi. Visu izšķirs jūsu rekcija un rīcība uz sekojošiem notikumiem. Iespējams, būs situācijas, kad labāk piekāpties- tas vēlāk atmaksāsies. Tieksme izkarot savu iekšējo brīvību var nopietni ietekmēt attiecības ģimenē
Labāk dienas otro pusi pavadīt tuvu, uzticamu draugu lokā.


Skorpions (Scorpius, 24.X–22.XI)

Skorpioniem diena solās būt spilgta un atmiņā paliekoša. Saasināsies situācijas visās lietās, kur iesaistīsieties. Bet visaš varat aiziet kā uzvarētājs, jo dialogus risināsiet viegli un nepiespiesti. Arī visi pirkumi šodien būs veiksmīgi, neskatoties uz skarbo pirkšanas procesu.
Šī diena labvēlīga kāda ārstniecības vai attīrīšanās proces uzsākšanai.




Strēlnieks (Sagittarius, 23.XI–21.XII)

Strēlniekiem pasīva un pelēcīga diena. Ieteicams to pavadīt vienatnē, pārdomās un ar domu sakārtot savu iekšējo pasauli. Pastaiga vienatnē mežā vai pie jūras aukstajā janvāra dienā var palīdzēt to paveikt. Ja mēģināsiet paveikt lielas lietas, liela iespēja kļūdīties, labāk neko diženu neplānojiet. Zvaigznes brīdina, ka ir īstais laiks padomāt par savu veselību, nesakārtojot domas un ikdienas stresaino rutīnu, pastāv reāli draudi iedzīvoties nepatīkamā slimībā. Pievērsiet uzmanību miegam- varbūt tieši slikt miegs rada daļu no jūsu problēmām.


Mežāzis (Capricornus, 22.XII–20.I)

Mežāžiem laba diena, lai iepazītos vai uzturētu kontaktus ar piemirstiem draugiem. Tas var palīdzēt jums tuvākajā laikā izkļūt no kādas nepatīkamas situācijas. Mēģiniet spēlēt lomu, kādā sevi esat iedomājies- tas būs dabiski un atrisinās visu uzliktos uzdevumus. Tikai neaizmirstiet, ka rīcībai jābūt balstītai uz reālu informāciju.
Ideāls laiks, lai pārsteigtu mīļoto ar kādu negaidītu romantisku rīcību- esiet droši, jums viss izdosies.


Ūdensvīrs (Aquarius, 21.I–19.II)

Ūdensvīriem mierīga diena. Nevajadzētu aizrauties ar lielām aktivitātēm, smags fizisks darbs var atsaukt kādu senu traumu. Labāk dienu veltīt garīgai izaugsmei vai atpūtai. Kino vai romantiskas teātra izrādes apmeklējums vienatnē vai ar mīļoto personu palīdzēs sagatavoties darba nedēļai, kas jums mierīgu dzīvi nākamnedēļ nesola.



Zivis (Pisces, 20.II–20.III)

Zivīm izcila diena mīlestības lietām. Aizmirstiet par sīkumiem vai detaļām, mīlestības zvaigzne ved jūs pareizā virzienā, tāpēc sīkas kļūdas vai neveiklības neko globālu neietekmēs, bet brīvības izjūta jūs cels spārnos un tas tiks novērtēts. Ja esat situācijā, kad vajadzētu salabt, bet nezinat kā- nav svarīga, kāda būs rīcība- rīkojieties un viss nokārtosies. Ja attiecībās viss kārtībā, nebaidieties pārsteigt mīļoto ar ko neparastu. Par darbu un ikdienas rūpēm šodien aimirstiet - šī diena domāta tikai un vienīgi sirdslietām.

Epadomi dienas horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls