Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:430, Did:0, useCase: 3

Tavs dienas horoskops 21. janvārim

Redakcija
Redakcija

Ar horoskopiem, tāpat kā dzeltenajām ziņām – neviens tiem netic un nelasa, bet visi zina, ko nav izlasījuši. Tāpēc piedāvājam uzmundrinošus un oriģinālus ikdienas horoskopus katrai zodiaka zīmei, kurus vienmēr būs iespēja izlasīt jau iepriekšējās dienas vakarā.

Pasmaidi un atceries, ka dienas horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls. Sargā sevi un citus!

Ceturtdien Auns var demonstrēt spītību: būs gandrīz neiespējami viņu pierunāt vai novirzīt no iedomātā mērķa. Tomēr tam ir savi plusi: jēgpilni izmantojot savu neatlaidību, Auns ceturtdien spēs kalnus gāzt. Sliktāk būs, ja Auns iztērēs savus varenos spēkus sīkumos vai sāks īstenot jebko, kas iešausies prātā. Viņa ceturtdienas impulsīvās rīcības sekas varētu būt postošākas nekā cunami!

Ceturtdien zvaigznes Auniem iesaka nebūt pārāk uzmācīgiem attieksmē pret mīļoto cilvēku. Vai varētu būt, ka Auna pastiprinātā uzmanība partnerim dažreiz ir apgrūtinoša? Varbūt viņš pat domā, ka viņu izseko un vajā? Ja tā, tad Auns vispirms kaitē sev. Ceturtdien viņam vajadzētu mainīt taktiku, demonstrējot mīļotajam cilvēkam savu neatkarību, un, iespējams, ļoti drīz nevis Auns viņam sekos, bet otrādi!

Ceturtdien Vērsis demonstrēs fatālismu it visā, lai pie kā ķertos, rīkojoties ar devīzi: "Kas būs, no tā nevar izvairīties!" Pastāv iespēja, ka dažos gadījumos Vērsis var nepamatoti paļauties uz veiksmi, un tā viņu pievils visnepiemērotākajā brīdī. Lai tas nenotiktu, Vērsim vajag cerēt ne tikai uz likteni, bet arī saviem spēkiem. Ja ceturtdien viņš apzinīgi izpildīs visu, kas no viņa atkarīgs, tad veiksme nebūs ilgi jāgaida!

Ceturtdien Vērsim būs visas iespējas izveidot iepazīšanos, kas ar laiku pāraugs īstā mīlestībā. Tāpēc, ja viņš ir viens, nevajadzētu pretoties liktenim. Tas nenozīmē, ka Vērsim pašam jāsper pirmais solis, bet arī nevajadzētu demonstrēt augstprātību un nepieejamību, piemēram, “Es neiepazīstos internetā!”. Vislabākā taktika būs ļauties straumei. Tev uzsmaidīja? Kāpēc gan nesmaidīt pretī? Svešinieks uzsāka saraksti? Var ar viņu parunāties, labāk iepazīt. Kas zina, varbūt tas ir liktenis, un pēc desmit gadiem Vērsis stāstīs saviem bērniem par šo dienu?

Ceturtdien Dvīņi var piedzīvot vilšanos par kaut ko vai kādu. Varbūt Dvīņi saskarsies ar zaudējumu, vai kāds cilvēks nepiepildīs viņu cerības, vai arī notikumi neattīstīsies tā, kā viņiem gribētos. Horoskopa zvaigznes iesaka Dvīņiem pārāk nepārdzīvot. Visticamāk, viņu cerības vienkārši bija pārāk lielas un nepamatotas. Ne velti saka, ka galvenais nelaimes avots ir laimes meklējumi. Pazeminot latiņu savām prasībām no dzīves, Dvīņi jutīsies daudz laimīgāki!

Ceturtdien zvaigznes liks Dvīņiem saprast, ka attiecībās ar mīļoto cilvēku vajadzētu iedvest jaunu dzīvību. Ceturtdien jādara viss iespējamais, lai atjaunotu to mīlestības, brīvības un sirsnības atmosfēru, ar kuru tik piesātinātas bija pirmās tikšanās! Lai pārvarētu īslaicīgo sastingumu un paceltu attiecības jaunā līmenī, Dvīņiem un viņu partnerim vajadzētu biežāk sagādāt viens otram patīkamus pārsteigumus.

Ceturtdien Vēža horoskops būs labvēlīgs visam, kas attiecas uz mīlestību, ģimeni un draudzību, kā arī jebkurām citām attiecībām! Ceturtdien veiksme gaida tur, kur Vēzis var paļauties uz kādu: draugu un ģimenes lokā, kopā ar uzticamu biznesa partneri, mīļotā cilvēka sabiedrībā. Turklāt šī diena mudinās Vēzi aktīvi veidot jaunus kontaktus. Ceturtdien veiksmīgas būs pārrunas, līgumu parakstīšana, darba un personiskās iepazīšanās. Vientuļajam Vēzim ceturtdien būs iespēja iepazīties ar viņa romantisko fantāziju iemiesojumu.

Ceturtdien Vēža enerģijas potenciālam nebūs robežu! Visus projektus, kurus atlika uz vēlāku laiku, visus soļus, kuras nez kāpēc nespēra, ceturtdien viņš varēs droši paveikt kopā ar mīļoto cilvēku. Pat parastie sadzīves darbi, kas tiek veikti kopā, Vēža attiecībās var radīt burvīgu noskaņu. Protams, romantiskas vakariņas var būt lielisks noslēgums šai brīnišķīgajai un produktīvajai dienai.

Ceturtdien horoskopa zvaigznes paredz Lauvai dienu, kas labvēlīga jaunu projektu uzsākšanai. Ceturtdien iesāktais virzīsies uz priekšu viegli un gandrīz noteikti būs lemts panākumiem. Biznesā, karjerā, mīlestībā Lauva ceturtdien var droši spert soli, kuru, iespējams, ilgi neuzdrīkstējās. Lūgt roku un sirdi, runāt par algas paaugstināšanu, sākt meklēt jaunu darbu, uzsākt remontu - jebkurš ceturtdien uzsāktais darbs veiksies un nesīs augļus.

Lai gan uzsāktie darbi veiksies, Lauvas noskaņojums var nebūt pārāk līdzsvarots. Lai gūtu dvēseles mieru un rastu harmoniju, viņam jāizmanto mīļotā cilvēka palīdzība. Uz partneri var paļauties, pat ja viņš spēs sniegt "tikai" morālu atbalstu. Pateicoties partnera rūpēm, Lauva varēs atrast izeju no jebkuras situācijas, un arī šodienas situācija nav izņēmums.

Ceturtdien Jaunava var izjust vēlmi dalīties savā pieredzē, zināšanās ar kādu vai pat paņemt savā paspārnē. Diena dāvās dāsnu dvēseli, kā arī vēlmi būt kādam par gudru padomdevēju vai vismaz plecu, uz kura izraudāties. Ja Jaunavas priekšā tiks pastrādāta kāda netaisnība, viņa būs gatava steigties cīņā, lai aizstāvētu vājākos! Horoskopa zvaigznes brīdina Jaunavu, ka taisnīgums - tas ir labi, bet galvenais - ceturtdien nevajadzētu ļaut "vājajiem un apspiestajiem" palēnām iekārtoties uz Jaunavas kakla.

Visu vai neko! Ceturtdien zvaigznes pieprasīs Jaunavai izdarīt tieši šo grūto izvēli. Citiem vārdiem sakot, mīlestības frontē viss būs atkarīgs no viņas darbībām un soļiem. Atkarībā no tā, kādu taktiku Jaunava izvēlēsies, viņas darbība var novest pie pilnīgas izgāšanās vai uzvaras. Tāpēc pirms pirmā soļa viss simtreiz jāpārdomā.

Ceturtdien Svariem būs visas iespējas tikt zirgā! Apstākļi solās attīstīties viņiem par labu, un iespējams, ka kādā projektā viņi saņems pelnītos panākumus un atzinību. Diena būs lieliski piemērota iepriekš uzsākto lietu pabeigšanai, un jo nozīmīgākas un globālākas tās ir, jo labāk. Ceturtdien horoskopa zvaigznes Svariem piešķirs enerģiju, caursišanas spējas, veiksmi un pārliecību par saviem spēkiem. Ar šādu arsenālu var tikai uzvarēt!

Svariem jābūt gataviem, ka kāds cilvēks var izrādīt interesi par viņiem! Atbrīvoties no negaidītā un neatlaidīgā pielūdzēja nebūs tik vienkārši - tomēr tas nemaz nav nepieciešams, jo izvēle pilnībā būs atkarīga no Svariem. Ja pielūdzējs viņiem šķiet interesants vai pat modina atbildes jūtas, Svariem būs visas iespējas laika gaitā ar viņu izveidot labu pāri.

Ceturtdien horoskopa zvaigznes Skorpionam pareģo dienu, kad no viņa vārdiem, rīcības, jūtām un pat domām daudz kas būs atkarīgs. Iespējams, ka Skorpionam būs jāpieņem kāds lēmums, un no tā, kāds tas būs, būs atkarīgs viņa liktenis. Starp citu, pat nenozīmīga šīs dienas rīcība var spēlēt lielu lomu Skorpiona dzīvē. Tāpēc viņam jāseko līdzi tam, ko ceturtdien saka un dara: labas domas un labi darbi noteikti atgriezīsies pie viņa.

Ceturtdien zvaigznes mīlas lietās iesaka Skorpionam nelauzties uz priekšu, bet izrādīt maksimālu elastību. Nonākot konfliktā ar mīļoto cilvēku, vai pat divdomīgā un nervus kutinošā situācijā, viņam jāmēģina saglabāt mieru un neapvainoties. Labāk izlādēt spriedzi ar humoru – ceturtdien tas būtu uzticams palīgs un labākais Skorpiona ierocis. Liekot mīļotajam cilvēkam smieties, Skorpions redzēs, ka problēma pazudīs pati no sevis.

Ceturtdien komunikācijā ar cilvēkiem Strēlniekam iespējamas jebkādas galējības! Viņš var vieglāk pakļauties citu cilvēku spiedienam un piekāpties, kaut tas viņam nebūs izdevīgi. Vai, gluži pretēji, viņš var izdarīt spiedienu uz apkārtējiem cilvēkiem. Vienā vai otrā veidā ceturtdien Strēlnieka attiecības ar citiem nevarēs nosaukt par ideālām. Lai tas nekļūtu par konflikta cēloni, Strēlniekam jāmeklē zelta vidusceļš!

Ceturtdien zvaigznes Strēlniekam dāvās maģisku mīlestības prieku un atmosfēru, kurai nav nepieciešami papildu stimuli. Tāpēc pat tad, ja nebūs sveču, ziedu, šampanieša un visu pārējo atribūtu, Strēlniekam ar mīļoto cilvēku paredzams brīnišķīgs maiguma un kaisles pilns vakars. Protams, atribūti nekaitēs - it īpaši romantiskas vakariņas, kas ir aktuālas vienmēr.

Ceturtdiena būs lieliska diena, kas sniegs Mežāzim mundrumu un pozitīvu noskaņojumu! Mežāzim pietiks ķerties pie lietas, lai pamanītu, ka viss virzās uz priekšu pavisam viegli. Apkārtējie cilvēki tieksies pie viņa, liktenis – sagādās patīkamus pārsteigumus. Veiksmīgi pirkumi, labas ziņas, vilinoši piedāvājumi, komunicēšana ar patīkamiem cilvēkiem, romantiskas iepazīšanās - to visu un vēl daudz ko citu ceturtdien var sagaidīt Mežāzis, pilnīgi atbilstoši teicienam: “Panākumi nāk nevis pie tā, kurš agri pieceļas, bet gan pie tā, kurš pamodies labā garastāvoklī".

Ceturtdien zvaigznes Mežāzi noskaņos būt mierīgam un bezrūpīgam. Viņam derētu padalīties pozitīvajā noskaņojumā ar mīļoto cilvēku! Tad ceturtdiena solās būt pārsteidzoši harmoniska. Kopā ar partneri būs jautri un viegli, tāpat kā bērnībā, rotaļājoties kopā ar labākajiem draugiem. Varbūt pat Mežāzis patiešām vēlēsies atcerēties savu bērnību un nedaudz paspēlēties - piemēram, kārtis vai riču-raču.

Horoskopa zvaigznes iesaka Ūdensvīriem ceturtdienu veltīt ģimenei un draugiem, jo viņi ir galvenā dzīves vērtība. Diena nesola panākumus biznesā, darbā vai mācībās, taču kopā ar tuviem cilvēkiem varēs pilnībā izpausties! Atklāta komunikācija, draudzīgs atbalsts, dvēseliskas sarunas ceturtdien Ūdensvīriem sniegs mieru un apziņu, ka dzīve ir skaista. Ja Ūdensvīrs ir viens, ceturtdien viņam būs labas iespējas iepazīties ar radniecīgu dvēseli.

Ceturtdien zvaigznes Ūdensvīru noskaņos drīzāk draudzīgai, nevis romantiskai komunikācijai. Ja viņam jau ir mīļotais cilvēks, var droši runāt ar viņu par visām tēmām, kas interesē abus - ceturtdien partneriem būs jautri un ērti viens otra sabiedrībā. Ja Ūdensvīrs dodas mīlas medībās, nevajadzētu nobiedēt savu laupījumu ar atklātu flirtu. Daudz efektīvāk ir būt tikai draugam un interesantam sarunu partnerim - tas var būt labākais sākums turpmākajām attiecībām.

Ceturtdien Zivju alkas pēc komunikācijas var izpausties kā galējības, piemēram, kā liels runīgums un vēlme atrasties notikumu centrā. Informatīvais izsalkums Zivīm var būt sliktāks nekā vienkāršs bads! Ar visiem apkārtējiem Zivis var detalizēti dalīties savās domās par jebkuru tēmu - par darbu, par dzīvi, par mīlestību. Vienkārši nestrīdieties ar viņām: ceturtdien Zivis jebkurus iebildumus var uztvert pārāk personiski un ņemt pie sirds.

Ceturtdien vientuļajām Zivīm būs iespēja satikt skaisto sapņu princi (princesi)! Amora mīlestības bulta var viņas negaidīti ievainot nenozīmīgas sarunas vai skatienu apmaiņas laikā, kad Zivis pēkšņi sapratīs, ka viņu priekšā ir kāds pārsteidzošs cilvēks, kurš pelnījis ciešāku uzmanību. Ceturtdiena var kļūt par sākumu jaunām nozīmīgām attiecībām vai lielām pārmaiņām, kas iezīmē Zivju dzīvē jaunu posmu.

KasVērtīgs.lv horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls!