Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:430, Did:0, useCase: 3

Uzmundrinošie horoskopi 17. martam visām zodiaka zīmēm

Redakcija
Redakcija

PALIEC MĀJĀS! Un sāc katru rītu kopā ar uzmundrinoši izklaidējošu materiālu - Epadomi ikdienas horoskopu. Lasi, pasmaidi un veido dienu veiksmīgu!

Auns (Aries, 21.III–20.IV)

Auniem veiksmīga un aktīva, ražīga diena. Ja būsiet uzņēmīgi, gūsiet vēlamos rezultātus visās lietās. Varat realizēt jebkuru plānu, uzsākt jaunus projektus, meklēt jaunus sadarbības partnerus. Vakarā pievērsieties mājas lietām, fiziskām aktivitātēm un ģimenes problēmām. Attiecībās ar mājiniekiem var rasties negaidītas konfliktsituācijas. Ja risināsiet tās ar prātu un bez liekām emocijām, tad viss nokārtosies veiksmīgi un jums par labu


Vērsis (Taurus, 21.IV–21.V)

Vēršiem sarežģīta diena. Veikme mīsies ar neveiksmēm. Jo vairāk gribēsiet, jo mazāk dabūsiet, tomēr paveikties var pilnīgi negaidītās lietās.
Neaizmirstiet par savu veselību. Atrodiet laiku aktīvai atpūtai, kontaktiem ar draugiem un savu otro pusīti. Nekādā gadījumā šodien nepalieciet vienatnē. Šī diena paredzēta informācijas apmaiņai ar apkārtējiem.


Dvīņi (Gemini, 22.V–21.VI)

Dvīņiem visās jomās veiksmīga diena, lai gan darboties nāksies daudz vairāk nekā citkārt. Netrūks darba ne profesionālajā jomā, ne sadzīvē. Taču satraukumam nav pamata- visi jūsu centieni tiks pamanīti un novērtēti, kā arī nesīs redzamus augļus. Centieties šodien apgūt kaut ko jaunu, iegūt jaunas, noderīgas zināšanas, garīgi attīrīties. Privātajā dzīvē gaidāms jauns notikumu pavērsiens, kas prasīs no jums drosmi.


Vēzis (Cancer, 22.VI–22.VII)

Vēžiem šodien ieteicams izvairīties no agresivitātes un par katru cenu mēģināt savaldīt savas emocijas, lai kārtējo reizi nepieļautu konfliktsituācijas ar darba kolēģiem, paziņām, ģimenes locekļiem. Pēc iespējas izvairieties no garlaicīgiem cilvēkiem un tiem, kas ir pastāvīgi ar kaut ko nemierā. Neaizmirstiet ievērot dienas režīmu. Veltiet dienu savai veselībai un laba fiziskā tonusa uzturēšanai.


Lauva (Leo, 23.VII–23.VIII)

Lauvām vairāk jāpievērš uzmanība savai pašsajūtai. Ievērojiet diētu, atturieties no treknas pārtikas, varat pat pabadoties. Laba diena ārstnieciskām procedūrām ar dabas līdzekļiem. Profesionālajā jomā šodien būs izteikta intuīcija un pastiprināsies paredzēšanas spējas. Sievietēm- Lauvām, iespējamas jaunas iepazīšanās. Veiksmīgi veidosies biznesa tikšanās un pārrunas, taču ar vienu nosacījumu,- ja spēsiet savaldīt saavas emocijas.
Neveiksmīga diena mīlestībai


Jaunava (Virgo, 24.VIII–23.IX)

Jaunavām laba diena. Gan profesionālā darbība, gan padarītais mājas sadzīvē nesīs vēlamos rezultātus. Tomēr jums nāksies izdarīt izvēli starp patīkamo un nepieciešamo. Nākotnē jūs gaida pārmaiņas, kas palielinās jūsu izredzes uz veiksmi. Neveiciet šodien lielus pirkumus, esiet uzmanīgi finansu lietās un piesardzīgi attiecībās ar apkārtējiem. Vakarā esiet kopā ar savu ģimeni un tuviniekiem.


Svari (Libra, 24.IX–23.X)

Laba diena visdažādākajiem kontaktiem: rīkojiet sanāksmes, tikšanās, pasākumus, tiecieties ar draugiem, meklējiet jaunas iepazīšanās. Izvairieties no duālības un nemēģiniet uzkraut savas problēmas uz citu pleciem. Tas var novest pie nepatīkamiem pārpratumiem, strīdiem, attiecību iziršanas.
Otro dienas pusi veltiet atpūtai, veselības uzlabošanai, pastaigām svaigā gaisā. Ja ir vēlēšanās un vajadzība, varat doties iepirkties


Skorpions (Scorpius, 24.X–22.XI)

Skorpioniem diena saistās ar zaudējumiem un nevajadzīgiem tēriņiem. Mēģiniet būt ekonomiskāki un kontrolēt ģimenes finansu situāciju. Ja jums ieplānoti tālāki izbraukumi, ieteicams tos atlikt uz vēlaku laiku. Var pasliktināties jūsu pašsajūta, saasināties dažādas kaites, notikt nelaimes gadījumi. Jūs būsiet nemiera pilns, radīsies vēlēšanās ar kādu izskaidroties un nonākt līdz fiksētam rezultātam attiecībās. Arī profesionālajā jomā lielu lomu var nospēlēt kaut kādi slēpti faktori.




Strēlnieks (Sagittarius, 23.XI–21.XII)

Strēlniekiem veiksmīga diena visās jomās, tomēr, lai kaut ko sasniegtu, būs jāpieliek ne mazums pūļu, kā arī būs nepieciešama palīdzība no malas- ņemiet talkā savus partnerus, kolēģus, labvēļus, domubiedrus. Jums netrūks darāmā un jūsu pūles tiks novērtētas, ja vien nesarunāsiet neko lieku, par ko vēlāk nāksies nožēlot. Vakarā vēlams atbrīvoties no dienas laikā uzkrātās spriedzes, pievēršoties sev tīkamām nodarbēm


Mežāzis (Capricornus, 22.XII–20.I)

Šodien jūs gaida fantastiski rezultāti un sasniegumi, jūsu aktivitāte un satriecošās darba spējas nepaliks nepamanītas. Tomēr jūsu enerģija ir uz izsīkuma robežas. Tāpēc ieteicams neielaisties riskantos pasākumos, neveikt lielus pirkumus un neuzsākt jaunus projektus. Apsveicamas būs vienīgi neparastas idejas, ja vien nemēģināsiet sasteigt notikumus un ķerties pie lietas ar jums raksturīgo lietišķumu. Vakaru vēlams pavadīt kopā ar ģimenes locekļiem.


Ūdensvīrs (Aquarius, 21.I–19.II)

Ūdensvīriem gaidāma sarežģīta diena, iespējami gan pēkšņi ienākumi, gan negaidīti zaudējumi. Svarīgi neriskēt un neuzticēties pirmajam iespaidam- tas būs kļūdains. Intuīcija šodien nedarbosies, labākais ceļš uz izdošanos- analīze un prāts. Ja liksiet lietā tos, atrisināsiet vissarežģītākās mīklas un rēbusus. Nezaudējiet cerību un optimismu, mēģiniet uz lietām skatīties optimistiski- tas palīdzēs tikt galā ar uzkrātajām problēmām. Personīgajās attiecībās saglabāsies aizrautība, ja vien nekritizēsiet savu partneri.


Zivis (Pisces, 20.II–20.III)

Zivīm zvaigznes iesaka ķērties vērsim pie ragiem, aktīvi rīkoties, lai nepalaistu garām savas iespējas un veiksmi. Droši pieņemiet jaunus piedāvājumus, idejas un priekšlikumus. Otrā dienas pusē var rasties nesaprašanās ar vecākiem vai bērniem. Iespējams, ka par pamatu tam būs naudas lietas. Ja kāds jums nodarījis pāri, piedodiet viņam, paies laiks un viss nokārtosies. Tuvojas brīdis, kad sakārtosies arī jūsu romāntiskā dzīves sfēra. Vakarā noteikti sarunājiet tikšanos ar personu, kas jums ļoti nepieciešama.

Epadomi dienas horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls