Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:430, Did:0, useCase: 3

Tavs dienas horoskops 8. martam

Redakcija
Redakcija

Ar horoskopiem, tāpat kā dzeltenajām ziņām – neviens tiem netic un nelasa, bet visi zina, ko nav izlasījuši. Tāpēc piedāvājam uzmundrinošus un oriģinālus ikdienas horoskopus katrai zodiaka zīmei, kurus vienmēr būs iespēja izlasīt jau iepriekšējās dienas vakarā.

Pasmaidi un atceries, ka dienas horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls. Sargā sevi un citus!

Pirmdien Aunam būs nepieciešama visa piemītošā savaldība! Šajā dienā pat neliels dusmu uzliesmojums var pārtapt par īstu viesuļvētru, kas uzreiz izsvītros visus Auna plānus. Īsāk sakot, šajā dienā Aunam labāk izvairīties no spēcīgām emocijām. Ja viņš tomēr jūt, ka gatavojas eksplodēt, jāmēģina pierunāt savu organismu atlikt šo sprādzienu vismaz uz rītdienu. Rīt būs vieglāk.

Toties pirmdien zvaigznes Auniem sola lielisku dienu mīlestībai un flirtam! Nebaidieties parādīt visu savu seksualitāti. Auns būs rotaļīgs, dos brīvu vaļu savām emocijām, būt neparedzams un spilgts, nedaudz paķircinās mīļoto cilvēku un uzspēlēs kaķis un pele spēli. Ja Auns pagaidām ir viens, pirmdiena būs lieliska diena, lai atstātu labu iespaidu, sarīkojot pavedināšanas sesiju visaugstākajā līmenī.

Pirmdien Vērša prātu burtiski pārpildīs visdažādākie plāni un projekti! Tas ir brīnišķīgi, jo tieši šajā dienā liktenis sniegs Vērsim maksimālas iespējas šo plānu īstenošanai. Pacentieties neiztērēt dienas bagātīgās iespējas sīkumos. Pirmdien nevajadzētu izvairīties no lieliem darbiem un pienākumiem. Tieši pretēji - tur jūs gaida panākumi.

Pirmdien Vērsim būs jātiek galā ar spriedzes mazināšanu saskarsmē ar mīļoto cilvēku. Varbūt viņš baidās, ka attiecības aizies pārāk tālu, vai arī vienkārši ir noguris. Lai mazinātu spriedzi, Vērsim pirmdien jāmēģina runāt tikai par tām tēmām, kas partneri interesē. Ļaujiet sarunai piesaistīt visu mīļotā uzmanību - tas viņam palīdzēs atslābināties un noskaņoties uz pozitīvu vilni.

Pirmdien Dvīņiem šķitīs, ka citi to vien dara, ka spēlē viņiem uz nerviem. Tā nav taisnība! Patiesībā apkārtējie ir aizņemti paši ar savām lietām. Vienkārši paši Dvīņi būs tādā noskaņojumā. Nu, uz Dvīņu nerviem citi varbūt uzspēlēs tikai laiku pa laikam. Šodien jums jārīkojas ļoti piesardzīgi, lai, palīdzot kādam, nepārsniegtu robežu un neuzņemtos atbildību par šo cilvēku un viņa rīcību.

Pirmdien zvaigznes sola Dvīņiem (ja viņi ir vieni un meklē mīlestību) romantiskas iepazīšanās iespēju ar interesantu cilvēku. Tā var būt neparasta personība, kas pilnīgi atšķiras no apkārtējiem cilvēkiem un ierastā loka, ar kuriem Dvīņi pieraduši komunicēt. Varbūt šis cilvēks ģērbsies izaicinoši vai būs ar dīvainu skatījumu uz dzīvi, taču ar viņu Dvīņiem būs jautri un interesanti - vismaz uz kādu brīdi.

Pirmdien Vēzis dienas laikā pat vairākas reizes var piedzīvot apjukumu. Kādi notikumi vai negaidīta tikšanās viņam var izraisīt īstu emociju vētru! Tomēr lai kādas emocijas plosītos Vēža sirdī, pirmdien labāk neizdarīt pārsteidzīgus secinājumus: burtiski dienas vai divu laikā apstākļi var mainīties. Varbūt arī nē.

Arī attiecību jomā pirmdien aiz vēsā un nepieejamā Vēža izskata var slēpties visvētrainākās jūtas! Galvenais ir neļaut emocijām izrauties no kontroles, jo tas var novest pie tādas rīcības, kuru pēc tam nāksies ilgi nožēlot. Tomēr nedaudz neprāta attiecībās ar pretējo dzimumu un mīlas spēlēs Vēzim pirmdien noderētu. Taču nedrīkst aizmirst, ka viss ir labs ar mēru.

Pirmdien visu dienu Lauva var būt uzņēmīga pret tādu kaiti kā pārāk lielas uzmanības pievēršana sīkumiem. Svarīgos jautājumos Lauvai arī būs problēmas ar savaldību, taču viņa reakcija uz sīkumiem izskatīsies ļoti pārspīlēta un dažreiz komiska. Lauvai pirmdien vajadzētu mēģināt daudzos šīs dienas pārpratumus un absurdus pārvērst par jokiem.

Pirmdien iemīlējies Lauva beidzot varēs redzēt savu centienu pirmos augļus! Varbūt pēdējā laikā viņam jau sāka šķist, ka viss ir veltīgi, un mērķis nav sasniedzams. Tomēr Lauva rīkojās pareizajā virzienā, un pirmdien, ja būs vērīgs, varēs saskatīt progresu attiecībās ar mīļoto cilvēku. Galvenais ir nepadoties, rīkoties, un uzdevums, kuru Lauva sev ir izvirzījis, būs viņam pa spēkam.

Pirmdien Jaunava var nokļūt visdažādāko emociju virpulī. Visu dienu viņa centīsies atrasties notikumu centrā un tāpat ne reizi vien nonāks citu uzmanības centrā. Piesaistīt sev uzmanību būs diezgan viegli - sarunā tikai jāpieskaras bagātības un panākumu tēmai. Viss, kas saistīts ar lielu naudu vai augstu stāvokli sabiedrībā šajā dienā izraisīs īpaši aktīvu citu cilvēku reakciju.

Pirmdien atmosfēra ap Jaunavu būs kā uzlādēta ar emocijām! Viņas acis metīs zibeņus, un atkarībā no apstākļiem tie var būt gan dusmu, gan mīlestības zibeņi. Lai nenobiedētu visus savus pielūdzējus, Jaunavai jāmēģina savaldīt savus negatīvos impulsus. Savukārt viņas vilinošajam valdzinājumiem pirmdien neviens nespēs pretoties!

Pirmdien Svariem labāk neļaut savai mēlei vaļu: viņi var sarunāt tuviniekiem tik daudz lieka, ka tas kļūs par nopietnu attiecību pārbaudi. Pirmdienā vienkārša, sirsnīga saruna var ātri un nemanāmi pārvērsties par sarunu paaugstinātos toņos vai pat par trauku plēšanu. Lai tas nenotiktu, komunicējot ar tuviniekiem, izvairieties no slidenām tēmām un nekādā gadījumā nepārejiet uz personīgiem apvainojumiem!

Pirmdien Svari, izkāpjot no gultas, diez vai varēs iedomāties, ko šī diena viņiem var nest! Tomēr tas ir pat labi - kas var būt garlaicīgāk, ja viss tiek saplānots iepriekš, un dienas neatšķiras cita no citas? Tāpēc pārmaiņas pēc liktenis pirmdien sagatavojis Svariem pārsteigumu, kas uzradīsies viņu dzīvē, kad viņi to vismazāk gaidīs. Varbūt mīlestība viņus trāpīs kā zibens. Vai varbūt Svari paši vēlēsies kaut ko mainīt sevī vai attiecībās. Varat rīkoties, taču neaizmirstot par zelta likumu: "Septiņas reizes nomēri...".

Skorpiona pirmdiena solās paiet bezgalīgās sarunas. Sarunu tēmas galvenokārt būs panākumi un nauda, kā arī pārdomas par to, kāpēc Skorpionam visa tā trūkst. Iespējams, ka vienā no šādām sarunām Skorpions pat nepamanīs, kā viņš tik ļoti izpušķo savus panākumus un labās īpašības, ka uz ilgu laiku iegūs sapņotāja un fantazētāja slavu.

Pirmdien Skorpionam būs grūti atturēties no sirds pakritizēt savu mīļoto cilvēku. Tomēr vai to ir vērts darīt? Viņa partneris, visticamāk, nespēs parādīt diplomātijas brīnumus, lai neturpinātu iesākušos konfliktu. Tāpēc, ja Skorpions nav gatavs romantisko vakaru veltīt attiecību noskaidrošanai, viņam jāseko saviem izteikumiem. Un pat žestiem un sejas izteiksmēm.

Šī ir diena, kad Strēlnieka labklājība var krasi mainīties - un nav teikts, ka noteikti uz labo pusi! Pirmdien naudas jautājumos viņam jābūt uzmanīgākam nekā jebkad agrāk. Strēlniekam nekaitēs būt uzmanīgākam arī attiecībās ar mīļoto cilvēku. Pat neliels pārpratums pirmdien var izraisīt tādu vētru, kuru nomierināt būs ārkārtīgi grūti.

No Strēlnieka pirmdien būs grūti sagaidīt konsekvenci un paredzamību! Dienas moto: "Nebaidies no daudzveidības!" Zvaigznes liks Strēlniekam burtiski bēgt no ikdienas rutīnas, darot visneparastākās, "trakākās" lietas. Piemēram, nokrāsot matus vai uzvilkt fantastiskas krāsas apģērbu. Ja Strēlnieks no šīs dienas gaida romantisku iepazīšanos un mīlestību, viņam jāatceras, ka pirmdiena ir eksperimentu diena, kas nozīmē, ka tikšanās var notikt visnegaidītākajās vietās - it īpaši tur, kur viņš vismazāk gaida.

Pirmdien Mežāža plāni sirgs ar lielummāniju. Ja Mežāzis nevēlas nonākt pie sasistas siles, viņam derētu pirmdien būt pieticīgākam un kaut kā samērot savas ambīcijas ar savām iespējām. Nevajadzētu aizmirst, ka Napoleona plāni, protams, ir lieliski, taču ne visi Napoleoni savu karjeru pabeidza labi.

Pirmdien attiecībās ar mīļoto cilvēku Mežāzis nebūs spējīgs izturēties delikāti un var sarunāt daudz lieka. Nevajadzētu gaidīt, ka tas tiks uztverts ar sapratni: vārds pa vārdam - un Mežāzis un viņa partneris riskē iesaistīties konfliktā. Lai nespertu soļus, kurus abi vēlāk nožēlos, Mežāzim jāsavaldās, vai vēl labāk - jānodod iniciatīva partnerim. Viņa vēlme kontrolēt situāciju pirmdien ne pie kā laba nenovedīs.

Pirmdien apstākļi atkal un atkal izjauks Ūdensvīra plānus, liekot viņam peldēt pret straumi. Pats Ūdensvīrs šajos brīžos var izjust dīvainu pasivitāti un nevēlēšanos strīdēties ar apstākļiem. Padodoties šādam noskaņojumam, Ūdensvīrs pirmdien riskē iegūt daudz punu. Tātad patīk jums tas vai nepatīk, būs vien jāpeld pret straumi!

Pirmdien zvaigznes mudinās Ūdensvīru mēģināt tikt skaidrībā par savām mīlas attiecībām un saprast, kurp tās ved. Ja viņš jūt, ka ar savu mīļoto cilvēku atrodas krustcelēs, pirmdien viņiem par to godīgi jāparunā, kopīgi izlemjot, kurp doties tālāk. Pilnīga atklātība palīdzēs atrast pareizo risinājumu. Galvenais ir neieslīgt savstarpējās apsūdzībās, pretējā gadījumā svarīga saruna draud izvērsties banālā ķildā.

Pirmdiena Zivīm būs pilnībā atkarīga no tā, ar kuru kāju viņas izkāps no gultas. Piecelsies ar pareizo - diena būs brīnišķīga visos aspektos un būs ne tikai laba, bet arī pārsteidzoši laba. Ja piecelsies ar nepareizo kāju - visu dienu viss kritīs laukā no rokām. Tāpēc, pamostoties no rīta, apskatiet tuvāk un, ja jums ir aizdomas, ka esat izkāpušas ar nepareizo kāju, paguliet vēl. Ja nu otrajā reizē paveicas vairāk?

Pirmdien Zivīm jābūt piesardzīgākām ar jūtām - gan savām, gan citu. Neaizmirstiet: spēlēšanās mīlestībā ir līdzīga rotaļai ar uguni - varat ļoti stipri apdedzināties! Tomēr nevajadzētu uzlikt arī vienaldzības masku (it īpaši tāpēc, ka Zivīm diez vai tas izdosies). Tāpēc vienīgā izeja pirmdien ir panākt kompromisu.

KasVērtīgs.lv horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls!