Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:430, Did:0, useCase: 3

Tavs dienas horoskops 6. martam

Redakcija
Redakcija

Ar horoskopiem, tāpat kā dzeltenajām ziņām – neviens tiem netic un nelasa, bet visi zina, ko nav izlasījuši. Tāpēc piedāvājam uzmundrinošus un oriģinālus ikdienas horoskopus katrai zodiaka zīmei, kurus vienmēr būs iespēja izlasīt jau iepriekšējās dienas vakarā.

Pasmaidi un atceries, ka dienas horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls. Sargā sevi un citus!

Sestdien Auns beidzot varēs remdēt slāpes pēc komunikācijas! Diena viņu pamudinās meklēt glābiņu no ikdienas tur, kur dzīve rit pilnā sparā. Kā zināms, zem guloša akmens ūdens netek, tāpēc, ja Auns sestdien vēlas izklaidēties, viņam par to būtu jārūpējas pašam: jāveic pāris zvani, parūpējoties par draugu uzaicināšanu uz kādām aktivitātēm dabā vai ZOOM ballīti.

Sestdien zvaigznes Auniem iesaka būt atklātiem ar savu mīļoto cilvēku. Varbūt viņu attiecībās kaut kas neapmierina? Vai arī Auns ir vienkārši noguris no rutīnas un gaida pārmaiņas? Ja tā, vajadzētu godīgi runāt ar partneri par savām šaubām un jūtām - sestdien viņš Auna vārdus uztvers saprotoši, nesaskatot tajos vēlmi viņu sāpināt.

Sestdien Vērsis var piedzīvot vilšanos par kaut ko vai kādu. Pat iespējams, ka šis "kāds" būs viņš pats! Jebkurš sīkums vai neliela kritika no malas spēs izsist viņu no ierastā ceļa un likt pārdzīvot. Horoskopa zvaigznes Vērsim iesaka netērēt nervu šūnas sīkumiem un, pats galvenais, nemēģināt uzreiz atrisināt visas problēmas. Atcerieties, ka labākais līdzeklis pret galvassāpēm joprojām nav giljotīna, bet gan zāles.

Sestdien zvaigznes Vērsim radīs maģisku, apbrīnojamu atmosfēru, pateicoties kurai viņam mīlestībā būs dota īpaša pievilcība un magnētisms. Lai savaldzinātu to, kuru vēlēsies, pietiks ar to, ka Vērša uzvedība un izskats izstaros romantisku un noslēpumainu pieskaņu. Nekādu košu krāsā apģērbā un grimā - tikai mierīgi, zaigojoši toņi. Lai Vērša balss ir klusa, un kustības līganas - neviens sestdien nevarēs pretoties tik aizraujošai kombinācijai.

Sestdien Dvīņi pratīs pilnībā izbaudīt katru minūti, jo ienirs “šeit” un “tagad”. Šajā dienā Dvīņi nesteigsies - viņi būs harmonijā ar pasauli un varēs pilnībā izjust, kas ir patiesās jūtas un īstā dzīve. Pat steidzami jautājumi, visticamāk, nespēs novirzīt Dvīņus no sestdienas meditatīvā noskaņojuma - Dvīņi atradīs veidu, kā tos atlikt.

Sestdien Dvīņi varēs ienirt mīlas domās, fantāzijās un sapņos. Viņiem jau bija daudz iespēju dzīvē: Dvīņi palaida garām dažas no tām, taču ir daudz brīnišķīgu mirkļu, kurus viņi atcerēsies visu mūžu. Arī nākotnē būs vēl daudz burvīgu atklājumu! Dvīņiem sestdien vajadzētu noskaņoties, lai vizualizētu vislolotākās mīlas fantāzijas un plānus - tas iedvesīs tiem dzīvību un laika gaitā palīdzēs piepildīties.

Sestdien Vēzi ik pa brīdim var kaitināt sīkumi. Tieši sīkumi – uz lielām problēmām (ja tādas parādīsies) Vēzis spēs satikties stoiski. Par ne pārāk svarīgām ķibelēm Vēzis izpaudīsies uz visiem 100: viņa reakcija būs tāda pati kā šaut ar lielgabalu pa nabaga zvirbuļiem. Tāpēc Vēzim sestdien labāk ķerties pie nopietnu jautājumu risināšanas. Vēlams tādu, kurus viņš var atrisināt viens pats.

Sestdien Vēža izturēšanās mīlestībā solās būt vienkārša un dabiska. Un tas, diemžēl, ir tik reti! Tātad nost ar mokošām šaubām un retoriskiem jautājumiem, piemēram, "mīl-nemīl?" un "kas notiks tālāk?" Sestdien Vēzim jābūt godīgam pret sevi un jāuzklausa savas sirds balss - tā pateiks, ko darīt un kā uzvesties, lai viss izdotos pēc iespējas labāk.

Sestdien Lauva ar savu šarmu spēs iekarot jebkuru! Diena viņam dos iespēju ar savām emocijām aizraut citus, un padarīs par izcilu oratoru. Ja Lauva plānojis savos projektos dalīties ar kādu, iedvesmot ar idejām vai vienkārši atrast kopīgu valodu, viņš neatradīs tam labāku brīdi. Pat tad, ja sestdien viņš ir gatavs pārspīlēt un fantazēt - tas kļūs par burvju atslēgu uz citu sirdīm.

Sestdien zvaigznes iesaka Lauvai doties romantiskā randiņā uz vietu, kur apkārt būs pēc iespējas vairāk cilvēku. Uzaiciniet savu mīļoto uz pilsētas parku, slēpošanas kalnu u.tml. – uz jebkuru vietu, kur Lauva un viņa partneris var ne tikai komunicēt, bet arī uzlādēties ar pūļa (kaut vai distanci ievērojoša) enerģiju. Sestdien šāda emocionāla “uzlāde” var mazināt nogurumu un saasināt jūtas.

Sestdien Jaunava spēs ķerties pie daudzām svarīgām un interesantām lietām! Viņu īpaši piesaistīs projekti, kas saistīti ar personīgās telpas sakārtošanu: māja, vasarnīca, automašīna. Jaunavas rokas burtiski niezēs vēlmē kaut ko mainīt kādā no šīm vietām! Tomēr viņa nepaspēs īstenot vienu ideju, kad to jau nomainīs nākamā un tad vēl cita... Apsverot, kura no tām ir labāka, Jaunava sestdien, visticamāk, nespēs novest līdz beigām nevienu.

Sestdien Jaunavai jābūt radošai, lai uzlabotu attiecības ar mīļoto cilvēku. Varbūt ne tik sen starp viņiem bija konflikts vai nopietns pārpratums, un, lai arī šķiet, ka viss ir atrisināts, kaut kas traucē virzīties tālāk. Sestdien zvaigznes palīdzēs Jaunavai ne tikai izprast mīlas šaubu un problēmu izcelsmi, bet arī atrast tām radošu, nestandarta pieeju.

Sestdiena nebūs labākā diena nopietnu problēmu risināšanai. Horoskopa zvaigznes nemudinās Svarus pievērsties mācību grāmatām vai darīt citas lietas, kurām nepieciešama uzmanība. Taču viņu dzīvā iztēle nezinās nekādus šķēršļus! Svariem sestdien būs grūti pretoties vēlmei izdarīt kaut ko ekstravagantu vai vienkārši aizbēgt no rutīnas sapņu krāsainajā pasaulē. Un kāpēc pretoties kaut kam, kas sniedz tik daudz pozitīvu emociju?

Zvaigznes sestdien Svariem saka, ka viņiem ir pēdējais laiks mainīt skatījumu uz romantiskajām attiecībām. Varbūt cilvēks, kas viņiem ir Visuma centrs, netiek galā ar šo lomu? Varbūt viņš nav īstā Saule, bet tikai maza zvaigzne galaktikas nomalē? Ja Svari tam klusībā piekrīt, sestdiena ir laiks, lai atbrīvotos no rozā brillēm. Kamēr visu viņu uzmanību paņēmis tāds cilvēks, Svari var nokavēt tikšanos ar kādu, kurš daudz vairāk viņu mīlestības vērts.

Sestdien Skorpions, visticamāk, neizvairīsies no neliela sajukuma naudas lietās! Varbūt viņš nemanot būs pārsniedzis savu budžetu, nepareizi noformējis pirkumu vai arī radušās neskaidrības par viņa bankas kontu. Skorpionam tam jābūt gatavam. Tas, ko patiešām nevajadzētu darīt, ir mēģināt pašam situāciju sestdien labot – tad tā tikai pasliktināsies.

Sestdien Skorpionam būs grūti atrast līdzsvaru starp saprāta balsi un jūtām. Ko darīt, ja loģika čukst vienu, bet intuīcija un jūtas gandrīz tieši pretējo? Sestdien attiecībās ar savu mīļoto cilvēku Skorpions var droši uzticēties sirds balsij, tas ir, intuīcijai - tā pateiks viņam pareizo ceļu.

Sestdien Strēlniekam varētu ienākt prātā ideja, kā kardināli mainīt savu dzīvi! Šie vērienīgie plāni var skart karjeru, personīgo dzīvi vai citas jomas. Tomēr, pat ja Strēlniekam šīs idejas šķiet ģeniālas, horoskopa zvaigznes iesaka savu dedzību savaldīt: ir liela varbūtība, ka sestdien Strēlnieks pieņem vēlamo par esošo. Dodiet iespēju savam revolucionārajām idejām nobriest vai vienkārši atlieciet uz vēlāku laiku.

Sestdien Strēlniekam derētu izmest no prāta sakrājušās mīlas problēmas un raizes. Nevar taču visu laiku par tām domāt! Laiku pa laikam vienkārši ar gribas piepūli ir jāizmet šīs domas no galvas, ļaujot notikumiem attīstīties savā gaitā. Tā Strēlniekam būs vieglāk, un notikumi, kurus sestdien atlaidīs “savā vaļā”, iespējams, uzņems labvēlīgāku pagriezienu.

Sestdien Mežāzim nevajadzētu uzņemties tādas lietas, kurās viņš nejūtas pārliecināts par saviem spēkiem. Un tādi gadījumi, diemžēl, būs vairākums. Diena nav piemērota sarežģītu problēmu risināšanai un vēl jo vairāk jaunu projektu uzsākšanai: Mežāzis vienkārši nespēs orientēties strauji mainīgajos apstākļos. Citādā ziņā Mežāzim būs pārsteidzoši gaišs skats uz pasauli, kurš spēs saredzēt sauli pat caur blīviem mākoņiem.

Sestdien Mežāzim būs vajadzīgs viss maigums un visa pacietība, uz kuriem viņš ir spējīgs! Mīļotajam cilvēkam viņš būs vajadzīgs, un tā būs lieliska iespēja ne tikai ar vārdiem, bet darbiem parādīt, kā viņš izturas pret viņu. Mežāzim vajadzētu atbalstīt partneri, parādīt viņam, ka viņš ir blakus. Šī diena var būt pagrieziena punkts Mežāža attiecībās. Šāda pieredze tikai satuvinās patiesi mīlošu pāri, bet, ja attiecībās ir plaisa, var ātri izšķirt.

Sestdien horoskopa zvaigznes iesaka Ūdensvīriem atcerēties pa pusei aizmirstos sapņus. Vai varbūt pati situācija par tiem atgādinās. Ūdensvīriem vajadzētu ienirt fantāziju pasaulē, kurā nav robežu un viss ir iespējams. Viņa domāšana būs spilgta un izdomas bagāta, un radošais potenciāls - liels. Radīt, izgudrot, planēt uz sapņa spārniem - tieši tas sestdien var patiesi iepriecināt Ūdensvīrus! Atšķirībā no darba un garlaicīgām ikdienišķām lietām.

Sestdien zvaigznes Ūdensvīriem dāvās priecīgu, gaišu un bezrūpīgu noskaņojumu un veiksmi mīlestībā! Nebrīnieties, ja svešinieki uz ielas pasmaida, skatoties uz Ūdensvīru: laime ir lipīga. Un viņš pats, visticamāk, nespēs noslēpt plato smaidu sejā, vai, ja tas būs paslēpts zem maskas, tad varēs pamanīt, ka smaida pat acis. Pašreizējais noskaņojums liecina, ka Ūdensvīrs iet pareizajā virzienā, ieklausoties savas sirds balsī. Zvaigznes viņam iesaka turpināt tādā pašā garā, izbaudot mīlestības eiforiju!

Sestdien horoskopa zvaigznes Zivīm iesaka nopietnāk uztvert savus sapņus! Tie solās būt spilgtāki nekā jebkad agrāk, un robeža starp tiem un realitāti būs pārsteidzoši netverama. Citiem vārdiem sakot, lai cik fantastisks būtu sestdienas sapnis, Zivīm pamostoties horoskopa zvaigznes iesaka ieskatīties Sapņu tulkā un meklēt tajā atbildes uz saviem jautājumiem. Varbūt sapnis sniegs vērtīgus padomus, vai varbūt tas vispār izrādīsies pravietisks!

Sestdien un tuvākajā laikā Zivis gaida ļoti auglīgs, radošs periods! Viņu prātu pārpildīs idejas visās dzīves jomās - no darba līdz mīlestībai. Daudzus no šiem plāniem būs daudz vieglāk īstenot, ja sestdien Zivis tajos dalīsies ar savu mīļoto cilvēku. Nav svarīgi, vai viņš sniegs reālu palīdzību vai "tikai" morālu atbalstu - ar viņa līdzdalību Zivju potenciāls spēs pacelties vēl nebijušos augstumos!

KasVērtīgs.lv horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls!