Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:430, Did:0, useCase: 3

Uzmundrinošie horoskopi 3. martam visām zodiaka zīmēm

Redakcija
Redakcija

Sāc katru rītu kopā ar uzmundrinoši izklaidējošu materiālu - Epadomi ikdienas horoskopu. Lasi, pasmaidi un veido dienu veiksmīgu!

Auns (Aries, 21.III–20.IV)

Auniem šī ir pretrunīga diena. Būs jāpiedzīvo paaugstināta aizkaitināmība un nestabilitāte, kas rezultātā var novest pie diezgan nepatīkamiem un iespaidīgiem strīdiem un konfliktiem ar tuviniekiem un draugiem. Mēģiniet izrādīt vairāk dvēseliska devīguma un būt diplomātiski. Labāk risināt visus jautājumus mierīgā ceļā- tas palīdzēs radīt labvēlīgus nosacījumus ģimenes stiprībai, kā arī veidos konforta sajūtu jums pašiem.
Neaizraujieties ar spirtotajiem dzērieniem.


Vērsis (Taurus, 21.IV–21.V)

Vēršiem saspringta diena, kas saistīta ar savu principu aizstāvēšanu un mērķu nospraušanu. Mēģiniet pārāk neietekmēties emocion\āli (kaut gan tas būs grūti izdarāms) un nebūt pārāk masi savos izteikumos. Tas var atsaukties ne tikai uz darba rezultātiem, bet arī kļūt par finansu zaudējumu iemeslu.
Privāto dzīvi šodien labāk neaiztikt- tā būs pilna ar vilšanos un domstarpībām.
Sekojiet savam veselības stāvoklim, var saasināties hroniskās kaites.


Dvīņi (Gemini, 22.V–21.VI)

šobrīd jums veidojas samērā nestabila finansiālā situācija: realitāte neatbilst jūsu vēlmēm un pieņēmumiem. Tāpēc izvairieties no lieliem pirkumiem, ierobežojiet savus tēriņus, saudzīgi izturieties pret lietām.
Pēkšņa ziņa var likt mainīt tekošās darba nedēļas plānus.
Diena ir piemērota ceļošanai, atpūtai pie dabas- mežā vai kādas udenstilpnes krastā. Pēc iespējas mazāk centieties pavadīt laiku pie televizora vai datora- tas var izraisīt galvassāpes.


Vēzis (Cancer, 22.VI–22.VII)

Vēžiem šī diena ir ideāli piemērota apstākļu maiņai, izklaidēm un atpūtai. Šī ir jaunu tikšanos, pazīšanos un izaugsmes diena. Tomēr neaizmitstiet veltīt laiku arī savai ģimenei, neaizmirstiet, ka nekā svarīgākā par saviem tuviniekiem šajā dzīvē nav. Varat pavadīt šo dienu kopā ar viņiem un jūsu māja šķitīs kā neliela laimes saliņa. Tajā valdīs miers un saticība.


Lauva (Leo, 23.VII–23.VIII)

Šodien labāk nodarboties tikai ar ierastām lietām. Atbildīgu lēmumu pieņemšanu atstājiet uz citu, piemērotāku laiku. Diena saistīta ar enerģētikas pārveidi, mēģiniet visu uztvert mierīgi un bez stresa. Neizraisiet strīdus un neiejaucieties citu cilvēku konfliktos. Jūsu mīlestība uz risku un bīstamiem piedzīvojumiem šodien var kļūt par iemeslu veselības problēmām. Atsakieties no fiziskām slodzēm un alkoholiskajiem dzērieniem.


Jaunava (Virgo, 24.VIII–23.IX)

Diena labvēlīga personīgo pozīciju nostiprināšanai. Varat aicināt palīgā savus tuviniekus, draugus un citus domubiedrus, jo vienetnē izdošanās līdzinās nullei. Tikai jūsu vienotībā būs spēks. Tuvākajā nākotnē gan vēl nesajutīsiet pārmaiņas, arī lietas nevirzīsies tā, kā jums gribētos un tik ātri, cik gribētos, tomēr rezultāts neizpaliks.
Uzticieties savam mīļotajam cilvēkam un pēc laika saņemsiet atpakaļ daudz vairāk, nekā gaidījāt.

Svari (Libra, 24.IX–23.X)

Visās darbības jomās šodien valdīs pozitīvas tendences. Jūsu intuīcija, saprāts un vēsais aprēķins palīdzēs noteikt precīzu taktiku un darbību. Realitāte atbildīs tam, ko esat plānojuši un iedomājušies.
Varat droši rīkoties ar naudu, iegādāties lielus pirkumus, tai skaitā nekustamo īpašumu. Gaidāmi arī patīkami jaunumi, kas var izmainīt jūsu nākotnes ieceres.

Skorpions (Scorpius, 24.X–22.XI)

šodien jūsu dzīvē var notikt negaidītas pārmaiņas, kas prasīs maksimālu izturību un pacietību. Tiem, kas sirgst ar kādu hronisku kaiti, jāpiedomā pie savas veselības, jāizvairās no pārslodzes, stresiem, kaitīgiem ieradumiem, pretējā gadījumā piedzīvosiet pašsajūtas pasliktināšanos. Iespējams arī dvēselisks diskomforts, tacu tā ir pārejoša parādība.
Ieteicam pēc iespējas vairāk laika pavadīt svaigā gaisā, sevišķi rīta un vakara stundās


Strēlnieks (Sagittarius, 23.XI–21.XII)

Zvaigznes iesaka nomierināt savas spraigās jūtu izpausmes, savaldīties un izturēt. Ja nespēsiet mierīgi uztvert notiekošos, arī apkārtējie neklusēs, kā rezultātā piedzīvosiet nepat'īkamus brīžus un izraisīsiet konfliktsituācijas. Bet jebkurš strīds šodien var pārvērsties pamatīgā skandālā. Nav izslēgta pat attiecību pārtraukšana uz ilgu laiku vai pat pavisam. Tāpēc visu dariet ar prātu un pirms kaut ko teikt, noskaitiet līdz desmit.

Mežāzis (Capricornus, 22.XII–20.I)

Izvairieties šodien no liekas ekstravagances- cenšanās pēc ātriem panākumiem draud ar nervu sabrukumu. Labāk vairāk laika veltiet saviem mīļajiem un bērniem, ja jums tādi ir. Nuzspiediet apkārtējiem savu viedokli, nerunājiet paaugstinātos toņos un nestrīdieties,- visu var atrisināt mierīgā ceļā.


Ūdensvīrs (Aquarius, 21.I–19.II)

Šodien iespējama dvēseles apskaidrība. Jūs sapratīsiet, ka vēlmju piepildīšanās ne vienmēr sola laimi. Reizēm cilvēks nevar precīzi noteikt, kas īsti viņam vajadzīgs. Iespējams, pie jums "atnāks" jaunu patiesību atklāsme, kas bagātinās jūsu iekšējo pasauli.
Ieteicams savaldīt savas jūtas, būt mierīgam un nosvērtam.



Zivis (Pisces, 20.II–20.III)

Pārpratumu un konfliktu diena. Ieteicams ar vēsu prātu novērtēt savu finansiālo situāciju. Bez tam, šodien ir reāla iespēja piedzīvot domstarpības ar radiniekiem vai sadarbības partneriem, kuri būs neapmierināti ar jūsu altruismu. Meklējiet kompromisa iespējas un visu savu enerģiju veltiet darbam. Zvaigznes kopumā jums ir labvēlīgas un, ja pieņemsiet pareizos lēmumus, viss izdosies.

Epadomi dienas horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls