Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:430, Did:0, useCase: 3

Tavs dienas horoskops 2. februārim

Redakcija
Redakcija

Ar horoskopiem, tāpat kā dzeltenajām ziņām – neviens tiem netic un nelasa, bet visi zina, ko nav izlasījuši. Tāpēc piedāvājam uzmundrinošus un oriģinālus ikdienas horoskopus katrai zodiaka zīmei, kurus vienmēr būs iespēja izlasīt jau iepriekšējās dienas vakarā.

Pasmaidi un atceries, ka dienas horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls. Sargā sevi un citus!

Otrdien Aunam pēkšņi var rasties laimīgā iespēja, kuru viņš ilgi gaidīja! Pateicoties tai, viņš spēs īstenot dažus savus plānus. Tomēr horoskopa zvaigznes brīdina Aunu, ka laimīgā iespēja nepiesaistīs viņa uzmanību skaļi. Aunam uzmanīgi jāseko apkārt notiekošajam, citādi viņš var paiet garām savai laimei, nemaz to nepamanot.

Otrdien Auniem jāvelta laiks savām attiecībām. It īpaši, ja pēdējās dienās viņam nekad nebija pietiekami daudz laika mīļotajam cilvēkam. Varbūt partneris izjūt uzmanības deficītu? Ja tā, tad Aunam vajadzētu apdomāt, kas tam par iemeslu. Vai tiešām Auns ir tik aizņemts vai arī viņš tikai meklē ieganstu, lai arvien mazāk atrastos blakus partnerim? Ja Auns otrdien godīgi atbildēs sev šo jautājumu, viņš zinās, vai vēlas ko mainīt savā dzīvē.

Pilnīgi iespējams, ka otrdien Vērsim būs jādara sev neierastas lietas. Varbūt viņam būs jāuzņemas jauns, neparasts darbs, vai arī pie tā būs vainīgi satraukums un plānu izjukšana. Tā vai citādi, bet Vērsim otrdien kādā brīdī būs jārisina jautājumi, kas pārsniedz viņa kompetenci, un jāimprovizē. Šis notikums ienesīs daudzveidību Vērša ikdienā un var pat viņam šķist smieklīgs.

Otrdien zvaigznes dāvinās Vērsim lielisku dienu, lai to mierīgi pavadītu kopā ar mīļoto cilvēku. Atslēgas vārds ir "mierīgi". Ja kādi plāni jāmaina, nevajadzētu mēģināt ar varu darīt "to, kā būtu labāk". Tā vietā Vērsim vajadzētu ļauties straumei. Labākais otrdienas romantiskais plāns var izrādīties tas, ka nav nekāda plāna. Vienkārši pabūt viens otra sabiedrībā - kas var būt dabiskāk un labāk?

Otrdiena būs Dvīņiem labvēlīga diena, ko veltīt domām par karjeru vai pat sākt spert konkrētus soļus šajā virzienā. Ja viņiem ir plāns, kā virzīties uz priekšu, otrdien būs lietderīgi to uzsākt! Ja plāna nav, Dvīņiem par to jādomā vēlā pēcpusdienā, mājās. Darbavietā viņiem jātur pirksts uz notikumu pulsa - var būt neparedzēta iespēja parādīt citiem, uz ko viņi spējīgi.

Otrdien jūtas traucēs Dvīņiem koncentrēties darbam vai citiem pienākumiem! Viņiem nav jābaidās atzīt sev, ka lidinās mākoņos, un tas atstāj nospiedumu uz visu, ko viņi dara. Piededzināta omlete, aizmirsti dokumenti, nolauzts papēdis ir parastās lietas, kas otrdien izklaidīgajiem Dvīņiem var notikt. Nu, dažreiz der arī pasapņot - jo vairāk par tādām cildenām lietām kā mīlestība!

Otrdien aktuālajos darbos Vēzim var būt nepieciešams spert soli atpakaļ, lai virzītos uz priekšu. Pat ja viņa rīcība no malas izskatīsies kā atkāpšanās - dažreiz labāk uz laiku atkāpties, nekā gadiem ilgi klauvēt pie slēgtām durvīm. Horoskopa zvaigznes sola, ka šodienas pozīciju atdošanai nebūs nekāda sakara ar bēgšanu, bet drīzāk ar pagaidu atelpu karā, kura iznākums nav skaidrs. Vēžiem būs vēl daudz iespēju doties pretuzbrukumā un izrauties uz priekšu!

Otrdien Vēzim ieteicams uz laiku aizmirst par viltīgiem plāniem un stratēģiskiem soļiem, komunicējot ar mīļoto cilvēku. Tas jāatliek uz labākiem laikiem! Zvaigznes otrdien mudinās Vēzi būt patiesam un sirsnīgam. Parādījis šīs īpašības saskarsmē ar mīļoto cilvēku, viņš var rosināt partneri uz savstarpēju atklātību, kas ļaus viņiem labāk iepazīties un padarīs viņu attiecības vēl stiprākas.

Lauvu otrdien gaida informācijas juceklis: viņš var saskarties ar pretrunīgu informāciju par kādu jautājumu. Varbūt viņam tiks piešķirti vairāki pretrunīgi uzdevumi, vai arī šo uzdevumu sākotnējā informācija būs mulsinoša. Jebkurā gadījumā Lauvai būs jāpalauza galva ko darīt. Ja viņam tas izdosies, izpelnīsies papildu punktus citu acīs.

Otrdien apstākļi var izgaismot Lauvas attiecības ar mīļoto cilvēku, parādot tās pilnīgi negaidītā veidā! Šo informāciju viņš var iegūt no jebkuras vietas - no sarunas, vēstules vai, iespējams, loģiski salīdzinot visus viņam zināmos faktus. Ja Lauva ar partneri pārdzīvo sarežģītu dzīves posmu, šodienas notikumi var norādīt uz tā patieso cēloni un - ieteikt veidus, kā šo iemeslu novērst.

Otrdien Jaunava var saņemt ļoti vilinošu piedāvājumu, taču viņai nevajadzētu tam uzreiz piekrist! Horoskopa zvaigznes saka, ka nav izslēgta kāda viltība: Jaunavu var savaldzināt patiesībā neizpildāmi nosacījumi, aprakstot paradīzes dārzus tur, kur īstenībā aug tikai dadži. Citiem vārdiem sakot, otrdien viņai vajadzētu būt piesardzīgākai un uzmanīgākai nekā parasti, pilnībā ievērojot sakāmvārdu: "Ne viss, kas spīd, ir zelts."

Otrdien zvaigznes Jaunavai sola negaidītus notikumus un pārmaiņas personīgajā dzīvē. Lai viņu nemulsina fakts, ka viņa, kā viņai šķiet, vēl nav tām gatava. Otrdien Jaunavai būs pietiekami daudz apņēmības un piedzīvojumu kāres, lai drosmīgi satiktos ar jaunām lietām un neslēptos no tām. Šī attieksme var radīt brīnumus! Galvenais ir turēt pirkstu uz pulsa un rūpīgi uzraudzīt situāciju, lai saprastu, kad un kādi soļi jāsper.

Otrdienas laikā Svaru plāni var krasi mainīties. Varbūt tas notiks tādu iemeslu dēļ, kurus viņi nevar kontrolēt, vai varbūt paši būs pie tā vainīgi. Vienā vai otrā situācijā viņiem būs jāpielāgojas mainīgajiem apstākļiem. Ja Svariem tas izdosies, viņi visas izmaiņas varēs pavērst savā labā! Galvenais ir nesastingt no pārsteiguma, ja saplānotās, gandrīz atrisinātas lietas pēkšņi izgāžas.

Otrdien Svariem būs visas iespējas iegūt jaunu paziņu. Vai viņi uzskata, ka pārmaiņas ir nobriedušas, un meklē savu mīlestību? Tad šī būs īstā diena! Protams, Svari diez vai iepriekš ir sēdējuši dīkā, un viņiem ir vairāki vairāk vai mazāk piemēroti kandidāti uz roku un sirdi, taču Svariem vajadzētu sagatavoties tam, ka šis saraksts otrdien tiks papildināts. Turklāt varbūt ar vairākām iespējām vienlaikus.

Otrdien Skorpions visu dienu jutīsies kā miegaina muša un darbus veiks ar tam atbilstošu efektivitāti. Diena viņu mudinās uz apātiju un nevēlēšanos veikt pat visvienkāršāko darbu. Tomēr Skorpionam vajadzētu pieņemt situāciju tādu, kāda tā ir: viņa ķermenim un smadzenēm ir nepieciešams pārtraukums, un tam nevajadzētu pretoties. Otrdien nedaudz atslābinājies, Skorpions to ar uzviju kompensēs ar darba entuziasmu nākamajās dienās.

Otrdien Skorpionam būs diezgan drudžaina diena un sajūta, ka situācija iziet no kontroles. Tikai pēcpusdienā viņš atkal varēs kļūt par situācijas saimnieku un vakaru plānot tā, kā vēlas. Lai beidzot atjēgtos, Skorpionam otrdien vajadzētu norunāt randiņu ar mīļoto cilvēku kādā klusā, romantiskā un mājīgā vietā. Nekādas ugunīgas dejas vai karaoke! Vakariņas sveču gaismā un aromātiska vanna palīdzēs noskaņoties uz maiguma un mīlestības vilni.

Otrdiena būs diena, kad Strēlnieks var uzņemties risku jebkurā lietā, ja vien ir tāda vajadzība. Tiesa, horoskopa zvaigznes brīdina Strēlnieku, ka riskam jābūt pārdomātam un jēgpilnam. Veiksme būs labvēlīga tiem, kuri to neizmantos ļaunprātīgi. Vārdu sakot, ceri uz Fortūnu, bet pats nesēdi rokas klēpī salicis!

Otrdien zvaigznes iesaka Strēlniekam kaut ko mainīt attiecībās ar mīļoto cilvēku vai ienest tajās ko jaunu. Nav jāmaina pārāk daudz - pietiek tikai ar dažiem akcentiem, lai gan Strēlnieks, gan partneris spētu sajust atšķirību. Šādu nelielu pārmaiņu rezultāts personīgajā dzīvē var patīkami pārsteigt abus, padarot savienību daudz harmoniskāku un noturīgāku.

Otrdiena dāvās Mežāzim lielu potenciālu! Pateicoties savai enerģijai, sabiedriskumam un caursišanas spējām, viņam būs visas iespējas gūt panākumus gandrīz jebkurā jomā. Galvenais ir nemēģināt ķerties pie visa uzreiz, lai gan situācija viņu mudinās to darīt. Otrdien Mežāža panākumu noslēpums būs vienkāršs: tas slēpsies viņa prasmē no desmitiem gadījumu izvēlēties daudzsološāko un, nepievēršot uzmanību pārējiem, novest to līdz galam.

Otrdien zvaigznes dos Mežāzim iespēju romantiski iepazīties - ja vien Mežāzis aiz sava slinkuma nepalaidīs to garām. Tāpēc, ja viņš saņem piedāvājumu doties uz parku, slēpošanas kalnu u.tml., pat ja viņš to patiešām nevēlas darīt, vajadzētu tomēr piekrist. Otrdien Mežāzis var satikt un ielaist savā dzīvē jaunu, patiesi interesantu cilvēku.

Otrdien Ūdensvīri, kuriem ir nosliece uz risku un veselīgām avantūrām, var triumfēt - šī ir viņu diena! Protams, jāaprēķina jebkurš riskantais solis, taču nevienā teorijā netiks ņemti vērā visi faktori, bet kaut kad ir jārīkojas! Tāpēc otrdien horoskopa zvaigznes piedāvā riskēt tiem Ūdensvīriem, kuri par to jau ir izlēmuši, un sākt rīkoties bija tikai laika jautājums. Pārējiem diena vienkārši būs nedaudz neparedzama.

Pat ja otrdien Ūdensvīrs rūpīgi pārdomājis visu savu dienu, viņam vajadzētu būt gatavam dažādiem pārsteigumiem! Plānotais randiņš var izrādīties ne tāds, kā viņš gaidīja, taču liktenis otrdien Ūdensvīriem sagādās daudz pārsteigumu, tostarp iespējama iepazīšanās ar cilvēku, ar kuru radīsies savstarpējas simpātijas. Ko tālāk darīt ar šo paziņu, tas jāizlemj viņam pašam. Varbūt ar viņa palīdzību Ūdensvīrs padarīs partneri mazliet greizsirdīgu, lai atgrieztu attiecībās seno kaisli un mīlestību?

Otrdien Zivju dzīvē būs pienācis pagrieziena punkts! Pavisam drīz viņām pavērsies jauni apvāršņi un jauni ceļi. Tomēr izmaiņas viņu dzīvē notiks tikai tad, ja Zivis pašas uz tām tiecas, ir gatavas riskēt un negrasās sēdēt dīkā. Šajā gadījumā viņas var domāt par tādiem globāliem soļiem kā jauns darbs vai dzīvesvietas maiņa. Nebaidieties eksperimentēt, jo laiks iet, un dzīve nestāv uz vietas!

Ja laulības patiešām tiek slēgtas debesīs, tad otrdien Zivīm būs iespēja to pārbaudīt! Ja viņas ir vientuļas un gatavas jaunām attiecībām, otrdien liktenis var viņas jebkurā laikā savest kopā ar potenciālo otro pusīti - pat tad, kad to nemaz negaida. Lai Amora mīlas bultas nepārsteigtu Zivis pilnīgi nesagatavotas, derētu visu dienu būt “kaujas gatavībā”. Pat vakarā sēžot mājās pie datora, var uzvilkt ko seksīgu, nevis ierasto mājas tērpu – ja nu pēkšņi ar kādu simpātisku svešinieku ir jārunā Zoom.

KasVērtīgs.lv horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls!