Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:256, Did:0, useCase: 3


Video: "Braucam ciemos". Vēstures elpa Mores kara muzejā

Redakcija
Redakcija
Turpinām iepazīstināt ar interesantām apskates un atpūtas vietām Latvijā rubrikā "Braucam ciemos". Šoreiz esam Morē, Mores kara muzejā, kur mūs sagaida dzīvesprieka pilnais saimnieks- Antona kungs ar kundzi. Šī muzeja pirmsākumi meklējami jau sen, kad Antons ar savu sievu nolēma iekārtot vienu istabu ar eksponātiem savas dzimtas vajadzībām. Pirmsākumos ģimene nemaz nevarēja iedomāties, ka pēc vairākiem gadiem šeit būs tik daudz, ko apskatīt arī citiem.
Pirmā stāva muzeja telpās varam skatīt vecas kartes, munīciju, ķiveres, ieročus, ordeņus un daudz ko citu, kas liek aizdomāties par tiem senajiem notikumiem, bet otrajā stāvā daudz dažādu lietu no padomju un vēl senākiem laikiem. Antons neļauj garlaikoties, aizrautīgi stāsti par kara laikiem, viltīgi jautājumi par dažādu aizmirstu lietu pielietojumu, joki un anekdotes un piedāvājums jaunajiem pāriem pavadīt pirmo kāzu nakti..tankā- to visu varat piedzīvot ceļojot pa Vidzemi- Mores muzejā.

Video: Studija "1.Roka"
Vērtējums:

     [+] [-]

, 2011-12-15 09:00, pirms 12 gadiem
947
Iespaidīga vēstures stunda!

     [+] [-]

, 2011-12-15 09:16, pirms 12 gadiem
jautrs vīrs

     [+] [-]

, 2012-01-24 09:42, pirms 12 gadiem
Bagi interesanti, jasagaid siltāks laiks un jābrauc.