Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:22, Did:0, useCase: 3

Kas labāk- darba ballīte vai dāvanas darbiniekiem?

Redakcija
Redakcija

Sveicot savus darbiniekus uzņēmuma jubilejā un citos svētkos, uzņēmuma līdzekļi netiek iztērēti, bet gan ieguldīti. Katra dāvana nes sev līdzi pievienoto vērtību, kas nav mērāma naudā, jo uzlabo noskaņojumu darbā, paaugstina produktivitāti, kā arī vairo uzņēmuma atpazīstamību. Citiem vārdiem sakot – korporatīvās dāvanas ir investīcija, kas vienmēr attaisno cerības.

Tuvojoties uzņēmuma jubilejai vai kādiem svētkiem, katram darba devējam ir izvēle - sveikt savus darbiniekus ar kādu dāvanu vai sarīkot pasākumu par godu uzņēmuma jubilejai. Reklāmas firmai „Pārsteigumu Aģentūra” ir 10 gadu ilga pieredze darbā ar dažādu lielumu un jomu uzņēmumiem. Šajā laikā esam guvuši pārliecību par to, ka korporatīvās dāvanas ir labākais risinājums šādos gadījumos. Kāpēc?

Pirmkārt, dāvana ir paliekoša vērtība, kas reizē nesīs jūsu uzņēmuma logo, iemiesos jūsu darba vīziju un stilistiku. Korporatīvie pasākumi labi saliedē kolektīvu, taču pēc tāda pasākuma beigām vienīgā paliekošā lieta ir nākamā gada pasākuma gaidas. Korporatīvā dāvana var būt reizē praktiska un oriģināla – un katru dienu atgādināt darbiniekiem, ka viņi ir uzņēmuma daļa, kas tiek vērtēta ļoti augstu.

Korporatīvā dāvana arī pilda svarīgu lomu kā jūsu uzņēmuma reklāmas nesējs. Novietota birojā, mājās vai pat automašīnā, tā var piesaistīt arī uzņēmumam nepiederošu cilvēku uzmanību un tādējādi vairot jūsu zīmola atpazīstamību.

Visbeidzot, korporatīvā dāvana spēj ilgstoši sniegt pozitīvas emocijas dāvanas saņēmējam. Atšķirībā no korporatīvā pasākuma, kur prieka mirklis ilgst tikai vienu vakaru (un to visu atsver nākamais rīts...), korporatīvās dāvanas nereti pārsteidz ar savu oriģinālo pielietojumu, garšu, smaržu, formu, un spēj priecēt ilgu laiku.
Visus šos aspektus ir grūti aptvert, kur nu vēl īstenot. Tāpēc aicinām jūs vērsties pie profesionāļiem, kas jau gadiem ilgi nodarbojas ar klientu vēlmju un vajadzību īstenošanu. „Pārsteigumu Aģentūras” darba recepte ir: pamatīga klienta vēlmju izpratne, prezentreklāmas jaunumu pārzināšana, liels daudzums oriģinālu ideju un šķipsniņa pozitīva pārsteiguma. Rezultāts – tieši jums izveidota korporatīvā delikatese!

Neaizmirstiet ar šādu „delikatesi” 8.martā palutināt sava uzņēmuma sievietes! „Pārsteigumu Aģentūra” jums parādīs, ka ziedi nebūt nav vienīgais veids, kā šajā īpašajā dienā pārsteigt daiļo dzimumu.

Cēsu ielā 31 (3.korpuss, 7.kāpņu telpa, 4.stāvs pa kreisi), Rīga, LV – 1012
info@parsteigumuagentura.lv
www.parsteigumuagentura.lv
T./Fax: +371 67376518

Raksta autore:
Ieva Baranova