Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:245, Did:0, useCase: 3


Kā pavadīt Valentīna dienu “mājsēdes” režīmā?

Redakcija
Redakcija

Valentīna diena vairs nav aiz kalniem - vai esi izdomājis, kā pārsteigt savu otru pusīti mīlestības svētkos? Šī brīža situācija, protams, liedz mums turpināt ierastās tradīcijas - došanos uz restorāniem, kino apmeklējumus un garas, naksnīgas pastaigas. Taču tas nevar kalpot par attaisnojumu svētku nesvinēšanai, jo ir tik daudz radošu veidu, kā izpausties un iepriecināt savuu mīļoto! Lūk, dažas no idejām.

Nosūti ziedus uz darba vietu

Iedomājies savas mīļotās seju, saņemot skaistu ziedu pušķi darba vietā! Ja nevēlies sūtīt ziedus, vari tos aizstāt ar gardu šokolādi vai dāmas iecienītākajiem konditorejas izstrādājumiem. Padari pārsteigumu vēl īpašāku, pievienojot klāt pikantu zīmīti, un vakars būs garantēti izdevies.

Ceļojiet pa Latviju un noīrējiet numuriņu

Kamēr robežas ir ciet, ir īstais laiks apceļot mūsu pašu skaisto Latviju. Jā, gadalaiks nav no pateicīgākajiem un viss var šķist drūms un pelēks, taču mīlošam pārim tas noteikti nebūs šķērslis. Iesakām doties uz populārākajiem naktsmītņu saitiem, piemēram, Booking vai Airbnb, lai atrastu intresantas un stilīgas viesnīcas vai atpūtas namiņus tikai diviem vien.

Ieteikums - veiciet rezervāciju jau tagad, pretējā gadījumā nekas neizdosies. Līdz ar ceļošanas ierobežojumiem teju visas labākās naktsmītnes ir “uz izķeršanu”. Vēl jāpagaida līdz algai? Talkā var nākt patēriņa kredīts internetā.

Romantiskais Zoom randiņš

Tiem, kurus šķir attālums, jāpiedomā pie īpaši radošiem risinājumiem. Cik labi, ka mūsdienās ir internets un daažādas platformas, kuras ļauj daudz reālistiskāk sajust mīļotā tuvumu. Kā sagatavoties šādam randiņam? Gluži tāpat kā īstam randiņam reālajā dzīvē:
● Sagatavo vīnu un uzkodas;
● Uzvelc savas labākās drēbes;
● Uzliec pieklusinātu fona mūziku;
● Vīrietis var pārsteigt dāmu, ar kurjeru nosūtot ziedus;
● Dāma var uzvilkt skaistu apakšveļu “karstākam” randiņa turpinājumam.

Masāžas seanss

Neesat “saldās” romantikas cienītāji? Arī labi! Bet tas jau nemaina faktu, ka mīļoto var arī tāpat vien iepriecināt. Un kādēļ gan to neizdarīt ar kārtīgu un atslābinošu masāžu? Domājam, ka to novērtēs ikviens, neatkarīgi no dzimuma un vecuma. Galvenais - labs noskaņojums, pieklusināts apgaismojums un vēlme iepriecināt otru pusīti. Jums patiks!

Romantiska koncerta tiešraide

Neesat tendēti uz ceļošanu vai tam nesanāks laiks? Nekādu problēmu! Atliek tikai izvēlēties kādu no romantiskajām koncertprogrammām, iedegt sveces, sarūpēt šampanieti un gardas uzkodas. Apsolām - būs labāk kā restorānā.

Pārsteigums kārbiņā

Lai ko sievietes neteiktu, viņas vienmēr priecājas par juvelierizstrādājumiem. Pats lielākais un romantiskākais pārsteigums, protams, būtu bildinājuma gredzens, taču arī ar grezniem auskariem, ķēdīti vai aproci pilnīgi noteikti būsi trāpījis mērķī, turklāt tagad ir tik ērti visu pasūtīt internetā!

Skaista veļa īpašajam vakaram

Šī dāvana pilnīgi noteikti ir kā divi zaķi ar vienu šāvienu - tā iepriecinās ne vien saņēmēju, bet arī pašu dāvinātāju. Galu galā vīrieši sev blakus vēlas skaistas un koptas dāmas, vai ne? Iedomājies savas sievietes pārsteiguma pilno seju, kad viņa atver savu dāvanu. Un tagad iedomājies vakara turpinājumu… Tas taču ir tā vērts!

Ieteikums - lai kādu dāvanu Tu izvēlētos, rūpīgi apdomā savu finansiālo situāciju. Ne viss, kas ir dārgs, ir iespaidu atstājošs. Taču, ja zini, ka Tava dāma to novērtēs, tad patēriņa kredīts internetā varētu būt piemērots šī brīža palīgs.