Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:22, Did:0, useCase: 3

Pildspalva, kas rakstīs Jūsu vietā…

Redakcija
Redakcija

Izklausās ērti, vai ne? Tiešām ir pildspalvas, kuras var Jums atvieglot rakstīšanu. Vācu kompānija Heri jau vairākus desmitus gadu piedāvā unikālu produktu – pildspalva ar zīmogu.
Zīmoga laukums ir pietiekami liels, lai tajā varētu ierakstīt vārdu, uzvārdu un, piemēram, telefona numuru vai amatu. Šis produkts ir ļoti pieprasīts ārstu, ekspeditoru vidū, jo ikdienā savs vārds un uzvārds ir jāraksta daudzas jo daudzas reizes. Zīmogs, kas ir ievietots pildspalvā ir paredzēts līdz pat 5000 nospiedumiem un ir uzpildāms.

Pašas pildspalvas ir izgatavotas kā no metāla, tā arī no plastmasas un ir paredzētas gravēšanai. Tām piemīt izsmalcināts stils un dizains, kā arī plaša krāsu gamma katrai gaumei. Iepakojums ir askētisks un padara šo produktu ļoti pievilcīgu. Heri produktu klāstā ir gan lodīšu, gan pildspalvas ar spalvu.

Tā ir lieliska dāvana katram cilvēkam neatkarīgi no nodarbošanās, jo rakstām mēs visi, tad kāpēc šo nodarbi nepadarīt ērtāku?

Heri produkciju var iegādāties SIA „LGV”, kas ir oficiālais pārstāvis Latvijā. Birojs atrodas pašā Rīgas centrā, Elizabetes ielā 22, pretim Berga Bazaram, 2. stāvā vai www.lgv.lv

Tālrunis 67225560; 67287540. E-pasts lgv@lgv.lv
Papildu telefons 29297459 (Bite)