Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:22, Did:0, useCase: 3

Ko dāvināt Svaru zīmē dzimušajiem

Praktiski padomi dāvanām tiem, kas izvēlas savus draugus, radus un paziņas apsveikt ņemot vērā horoskopa zīmes.
Ideāls variants - pārvērst visu dienu par svētkiem. Svari ir ļoti izvēlīgi un prasīgi. Lai izsauktu viņos sajūsmu, nepieciešama meistarīga virtuozitāte dāvanas izvēlē. Ne jau viss, kas ir dārgs, patiks Svariem, kā arī, ne viss, kas ir lēts, arī būs piemērots. Svariem ir nepieciešama ne tikai izsmalcināta dāvana, bet arī skaista ceremonija.

Svari ir vispetrunīgākā un neparedzamākā zodiaka zīme. Galvenais princips - skaistums un elegance visur. Taču Svari ātri zaudē jūsmu, tāpēc viņus jāapbur pakāpeniski. Vislabāk svētkus izstiept visas dienas garumā. Ideāls variants - ja dāvanas pasniegšanā piedalītos arī pasākumu vadītājs.
Saldumi un ziedi – tas ir labs sākums. Turpinājumā aizved viņu uz karnevālu, bet atpakaļceļā – uz savu dzīvokli, kas ir stāvgrūdām pilns ar dāvanām. Saki viņiem visu, kas vien romantisks tev ienāk galvā. Svari vienkārši kusīs aiz svētlaimes.

Un labākā dāvana, kādu vien varētu pasniegt Svariem, ir palīdzēt viņiem nolemt, ko dāvināt pārējiem. Tā tu ietaupīsi Svariem daudz laika.

Ko dāvināt? Visu ekskluzīvo: neparastus suvenīrus, grāmatu īpašos izdevumus. Oriģinalitāte - lūk, tas ko svari tiešām novērtēs. Dāvanai jābūt skaistai un sirdi sildošai. Neko kliedzošu vai pārspīlētu - svariem no tā kļūs slikti. Skaists fotoalbums par arhitektūru, tēlniecību vai glezniecību. Glezna vai statuete, ar ko var izdaiļot istabu. Svari prot neuzbāzīgi uzvērt savu labo gaumi, tāpēc jebkura klasika - mūzikā vai literatūrā - būs tieši laikā.

Svariem patīk lādītes - samta, koka vai ādas. Tur viņi glabā dažādus sīkumiņus - kosmētiku, dokumentus, dārglietas un naudu.

Sievietēm patīk rotaslietas, smaržas, tualetes ūdeņi un zīda šallītes. Vīriešiem - kaklasaites, plānotāji un vizītkaršu glabātāji. Viņiem derēs suvenīri no mākslas salona: viesu grāmata smalkos ādas vākos vai malahīta papīra prese. "Desertam" - muzikālā kastīte un šokolādes kārba.

Iepakojums ir nemazāk svarīgs kā pati dāvana.
Nav vērts dāvināt triviālas lietas, piemēram, tikai konfekšu kastes.

Bērniem

Breloki, mazas lellītes, nozīmītes un rotājumus vai kaut ko muzikālu un saldu - obligāti krāšņā kastītē. Meitenēm - lelli skaistā mežģīņu kleitā, zēniem - datorspēli.
Svariem patīk caurspīdīgas lietas, kā arī balta un krēmkrāsa, kā arī viņi ir mūzikas mīļotāji. Rotaļu mūzikas instrumenti, kā ģitāriņas, bungas vai klavierītes būs tieši laikā.

Svari ir arī gardēži, tādēļ gan dažādi saldumi, gan sāļāki ēdieni mazajiem svariem sagādās patīkamus brīžus. Padomā par to, klājot svētku galdu!

Dažiem svariem arī mākslas pasaule ir tuva - vari uzdāvināt mazulim krāsas, resnus krītiņus, ko viegli turēt dūrītē vai puzli no lieliem gabaliņiem. Svari laimes akmeņi ir zelta topāzs un dzintars. Varbūt tieši no šiem akmeņiem var izvēlēties pirmo rotu svaru meitenītei?