Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:22, Did:0, useCase: 3

Burvīga dāvana romantiķēm

Redakcija
Redakcija

Reizēm ikvienai sievietei gribas atslēgties no ikdienas un atpūsties – un mūsdienīga romantiska grāmata ir viens no jaukākajiem un vienkāršākajiem līdzekļiem, kā to izdarīt.

Britu rakstnieces Džodžo Mojas (latviešu valodā iznācis arī viņas skumji skaistais romāns “Pirms atkal tiksimies”) burvīgais, rožainā vāciņā tērptais, Apgādā Zvaigzne ABC izdotais, romāns “Pēdējā vēstule no mīļotā” ir gan lieliska dāvana Valentīndienā, gan patīkama lasāmviela sievietēm, kuras ilgojas pēc romantikas.

Kad rosīgā žurnāliste Elija redakcijas arhīvā atrod vairākus gadu desmitus senas mīlestības vēstules, sākumā viņu meklēt tālāk rosina vien ziņkāre un nīgrās priekšnieces uzdevums: atrodi kaut ko īpašu! Vēlāk interesi padziļina tas, ka gan vēstules autors, gan pati Elija ir iemīlējušies precētos cilvēkos. Jā, un Elijai šobrīd ir ļoti grūts brīdis dzīvē – jo viņas precētais mīļotais nekad nav rakstījis tādas vēstules, kā šis nezināmais.

Kas toreiz notika? Vai mīlētāji izšķīrās vai palika kopā? Vai viņi vēl ir dzīvi, un kas viņi ir? Pienāk brīdis, kad Elija ir pārliecināta: senā noslēpuma atminējums mainīs arī viņas dzīvi. Un viņa ķeras pie izmeklēšanas pavisam nopietni.

Te nu varētu pačukstēt, ka jaunajai žurnālistei izrādās taisnība – viņas dzīve tiešām mainās, bet ne tā, kā viņa ir iztēlojusies. Pārmaiņas nāk caur senā noslēpuma atminēšanu, bet to galvenais cēlonis ir kāds jauns vīrietis... Senais stāsts savijas ar mūsdienām, Elijai atrodot vienu no mīlētājiem – un nāk gaismā vēl viens noslēpums. Paralēli risinot mīlētāju likstas pirms daudziem gadiem un mūsu dienās, autorei izdevies radīt pārliecinošu un sirsnīgu romānu, kura varoņu likteņi rosina dzīvot līdzi.

“Pēdējā vēstule no mīļotā” ir apbrīnojami romantisks stāsts par zaudētu un atgūtu mīlestību. Tas liks smieties un raudāt, un atkal smieties – no sirds dzīvojot līdzi varoņiem!