Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:213, Did:0, useCase: 3


Latvijas delikateses ikdienai un svētku reizēm

Redakcija
Redakcija

Latvijas delikateses ikdienai un svētku reizēm
Foto: Iveta Apškrūma, epadomi.lv

Ja līdz šim, lai nopirktu Latvijas zemnieku ražojumus, bija jāgaida no viena tirdziņa līdz nākamajam, tad tagad Latvijas delikateses pieejamas katru dienu: jaunais veikals, kas atvēries Rīgā, Vīlandes ielā 1 (pagrabstāvā) piedāvā visdažādākos pārtikas produktus ikdienas maltītēm un svētkiem tieši no Latvijas ražotājiem. Pie kam piedāvājumā tikai pati labākā un kvalitatīvākā prece- viss svaigs un bez konservantiem.

Garšīgi gaļas kūpinājumi, mājas desas (visi gaļas izstrādājumi tiek ražoti tikai no Latvijā audzētiem mājlopiem), siers, piena produkti, ievārījumi, sīrupi, saldumi, sukādes, zālīšu tējas, ar rokām gatavoti pelmeņi, makaroni, īsta rupjmaize, saldskābā maize, dažādi mājas vīni un daudz kas cits gaida pircējus, kuri izvēlas kvalitatīvu un veselībai nekaitīgu produkciju.

Daži no sortimentā esošajiem produktiem jāpiesaka savlaicīgi, kā, piemēram, māju olas, jo tās mēdz izpirkt zibenīgā ātrumā.

Tepat veikalā darbojas arī kafejnīca, kur jūs varat paēst gardas brokastis, pusdienas vai vakariņas. Jūs pārsteigs dāsnās porcijas un garšas buķete- Rīgā reti kur gatavo tik garšīgi kā šeit. Varat veidot paši savu pusdienu komplektu no ēdienkartē piedāvātajiem ēdieniem vai arī izvēlēties kompleksās pusdienas, sastāvošas no zupas, siltā ēdiena un dzēriena. Pie kam ēdiens nebūs vienkārši uzlikts uz šķīvja, bet skaisti noformēts- prieks gan acīm, gan vēderam!

Noteikti nobaudiet kafiju- tā šeit ir debešķīga. Arī cafe Latte un kapučīno tiek gatavots meistarīgi, vēl ilgi atstājot mutē patīkamo pēcgaršu.
Ja neesat kafijas cienītājs, varu ieteikt patiesi izcilu dabīgo tēju, kas kafejnīcā ir plašā sortimentā. Izvēlieties savu iecienīto un baudiet!

Iegriežoties tikai vienreiz Latvijas delikatesēs, jūs sapratīsiet, ka gribat šeit atgriezties vēl un vēl. Un ne jau tikai kvalitatīvās produkcijas un garšīgo pusdienu vai kafijas dēļ. Īpašā gaisotne, kas valda veikalā un kafejnīcā, apņem kā silts un patīkams plīvurs, bet aura, ko izstaro šeit strādājošie cilvēki, liek justies kā sen gaidītiem draugiem.
Ir taču tik jauki sastapt patiesi laipnus un sirsnīgus cilvēkus, kuru sejās rotājas nemākslots smaids un labvēlība! Un arī ieinteresētība un vēlme uzklausīt, palīdzēt, paskaidrot, kas mūsdienās kļuvušas par reti sastopamām īpašībām pat apkalpojošajā sfērā.

Veikala Pūku Priedītes adrese: Rīga, Vīlandes iela 1



Iveta Apškrūma