Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:12, Did:0, useCase: 3


Citroni skaistumkopšanā

Citronu izmantošana sejas ādas kopšanā atkarībā no ādas tipa

Sausa āda

-Āda kļūst sausa, ja tauku dziedzeri neizdala pietiekami daudz tauku. Parasti tāda āda ir sievietēm brieduma gados. Jaunībā sausas ādas problēmas sastopamas retāk. Lai sausu ādu saglabātu svaigu un skaistu, nākas pielikt ne mazums pūļu.

-Sausai ādai speciāla kopšana nepeiciešama jau 20-25 gadu vecumā, bet vēlāk neatlaidīgi un pastāvīgi pūliņi dos labus rezultātus.

-Sausas ādas attīrīšanai mājas apstākļos var pagatvot labu un iedarbīgu krēmu: olas dzeltenumu labi samaisa un pa pilienam pievieno ēdamkaroti rafinētas olīveļļas, pēc tam 10-20 pilienus citronu sulas, un, ja vēlas, pilienu smaržu. Krēmu glabā ledusskapī. Krēmu vakarā uzklāj uz sejas un pēc 20-25 minūtēm noņem ar vates tamponu.

Taukaina āda

-Taukaina āda spīd, aizsērē un izplešas poras. Tā uzsūc putekļus un iegūst netīri pelēcīgu nokrāsu.

-Taukainas ādas tīrīšanai reizi dienā ieteicams izmantot citronu sulu, kas atšķaidīta ar vārītu ūdeni proporcijā 1:4.

-Ļoti efektīvas ir attaukojošas maskas. Olas baltumam putojot pamazām pievieno vienu tējkaroti citronu sulas. Masu liek uz notīrītas sejas un tur 10 minūtes. Noskalo ar remdenu ūdeni.

     [+] [-]

, 2010-08-17 10:10, pirms 14 gadiem
zināsim, paldies

     [+] [-]

, 2010-08-17 11:20, pirms 14 gadiem
Jauki, būs kur likt citronu, citādi, kad nopērku tējai, atlikumu parasti nākas izmest.