Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:70, Did:0, useCase: 3


Spēcīgākā aizsardzība ir Dievišķā Mīlestības enerģija

Redakcija
Redakcija

Ļoti svarīgi mācīties un iemācīties dažādas enerģētiskās aizsardzības! Jo, tiklīdz cilvēks sāk nodarboties ar bioenerģētiku, dziedniecību vai citu jebkāda veida garīgo izaugsmi, viņam sāk parādīties spējas sajust apkārtni labāk nekā iepriekš, tādēļ jābūt gatavam arī uz sastapšanos ar cilvēkiem/būtnēm, kas vēlas atņemt jūsu enerģiju, parazitēt uz auru, piesaistīt energoinformatīvos vīrusus, nevajadzīgus egregorus utt. Ar šādiem cilvēkiem/būtnēm jūs sastopaties ikdienā, bet būtiskākais ir tas, ka, kamēr jūs viņus neredzat un nesajūtat negatīvo ietekmi, tikmēr jūs nebaidāties un tā arī nekaitējat sev.

Darbs ar enerģijām cilvēkiem, kas nav īpaši jūtīgi (ekstrasensi), sākas ar teoriju par enerģijām, tad nāk vingrinājumi.

Ja cilvēks izvēlas nodarboties ar garīgo izaugsmi, jārēķinās arī ar pretspēkiem, kas liek ceļā grūtības, iedveš bailes, aptumšo prātu, nosūc enerģiju. Kā jau zināms, negatīvie spēki barojas no zemu vibrāciju enerģijām (emocijām, jūtām), piemēram, naida, bailēm, stresa, šaubām, depresīvām domām u.tml.

Enerģētiskās aizsardzības balstās uz sava vai citu cilvēku, kas to lūguši, aizsarglauka sablīvēšanu un palielināšanu, nevajadzīgu un kaitīgu enerģētisko saišu (t.sk. egregoru) atraušanu utt. Tas ir tāds kā rituāls, kurā tiek ņemta enerģija no sevis, Visuma vai citiem avotiem, lai izveidotu savu aizsardzību. Jo spēcīgāks būs avots, tīrākas domas un jo ilgāk un spilgtāk iztēlojoties tiks veikti aizsardzības radīšanas pasākumi, jo spēcīgāka būs aizsardzība.

Aizsardzību veidi ir ļoti dažādi. Taču, kā saka zinātāji un arī pēc savas pieredzes varu teikt, ka spēcīgākā aizsardzība ir Dievišķās Mīlestības enerģijas sūtīšana, jo tā ir pilnīgi tīra un visefektīvākā ienaidnieka agresijas likvidēšana, turklāt, kā saka, labs labu nebojā - sliktais tiks likvidēts, bet agresors necietīs, ja vien viņa būtība nebūs ļaunums.

Cilvēka aizsardzība pret negatīvo veidojas "automātiski", ja cilvēks bieži uzturas pie tīras dabas prom no pilsētas, trokšņiem, ja nesmēķē, nelieto alkoholu, tur tīras un labsirdīgas domas, ēd svaigu un veselīgu pārtiku - tad dabiski attīrās ne tikai fiziskais, bet arī ēteriskais u.c. ķermeņi (veselā miesā vesels gars). Kontakts ar dabu stipri uzlabo visu līmeņu veselību.

Var darīt tā: no rīta pamostoties, ieejiet aukstā dušā (ļoti labi attīra ēterisko ķermeni) vai vēl labāk - ar basām kājām zaļā zālē, aplejieties no kāda trauka ar aukstu ūdeni, jo tad negatīvais tiek pa taisno aizvadīts Zemē, kura to transformē. Tad, stabili un droši stāvot uz Zemes, pagriezieties pret tikko uzlēkušo Sauli, rokas gar sāniem, aizveriet acis un iztēlojieties, kā no Saules uz jums plūst Gaismas upe - tā ietek pa jūsu galvas virsu mugurkaulā, lēnām kā medus tek pa to lejā, turpinot plūst pa galvu iekšā, iztek ārā pa vietu ķermenī, kur atrodas astes kauls, un ietek Zemē, paņemot miegainību, īgnumu, saspringumu un visas citas negācijas līdzi. Visu šo laiku Gaisma plūst no Saules uz jūsu galvu un beigs tecēt tikai tad, ka jūs iztēlosieties, ka šis Gaismas plūdums izbeidzas.

Tātad tagad Gaismas upe tek no Saules un ietek Zemē caur jūsu galvu, mugurkaulu un burtiski izskalo no jums visu netīro. Tad šī Gaismas strāva, kas plūst lēnām caur Jūsu mugurkaulu, sāk izplatīt savu Gaismu pa visu jūsu ķermeni - jūsu galva pielīst ar Gaismu, jūsu kakls, pleci, rokas, krūšu dobums, vēdera dobums, kājas piepildās ar Gaismu. Jūs spīdat - jūsu ķermenis ir kā sveces liesma, kā uguns. Tad arī aura tiek caurstrāvota ar Gaismu, kas plūst no Saules. Jo ilgāk iztēlosities, kā tas viss notiek, jo spēcīgāk attīrīsities un jo spēcīgāka būs aizsardzība no negatīvā.

Parasti sāk ar enerģētiskās jūtības vingrinājumiem rokām, jo tās parasti ir visjūtīgākās. Kad enerģijas sajūt jau bez īpašas koncentrēšanās uz sajūtām, tad var pāriet uz redzes vingrinājumiem. Jo cilvēks enerģētiski augstāk vibrē, jo jūtīgāks viņš ir, tādēļ arī iesaku meditācijas, kas rada iekšēju mieru, attīra ķermeni un Dvēseli. Daudziem garīgajiem līderiem un arī skolniekiem, kas cītīgi un no sirds pieiet garīgajai praksei, spējas (redzēt, sajust smalko pasauli, kā arī redzēt sensenus vai vēl nenotikušus notikumus utt.) atklājas pašas no sevis, par tām nedomājot.

Nevajag censties aizsteigties sev priekšā. Ja centīsities atklāt savas spējas pirms laika, tad būsiet tāds pats kā tauriņš, kas pāragri izlīdis no kūniņas - negatavs, vārgs ārpasaulei, viegls laupījums ienaidniekam - un šo sauli būs redzējis tikai īsu brīdi. Visu vajag mācīties pamatīgi, iegūtās zināšanas un spējas nostiprināt un noslīpēt. Ja nesagatavots ieraudzīsiet zemākās astrālās būtnes, jūs varat kļūt par enerģijas donoru, parazītu nesējorganismu vai - uzreiz var ķert sirdstrieka.

Meditācija ir fiziskā ķermeņa atslābināšana, vienmērīga elpošana, iekšēja miera radīšana un Dvēseles ceļojums. Dvēsele var ceļot pa jūsu pagātni, pa prieka jūru, pa skumjām, kuru iemeslu vēlaties atrast un mainīt uz labu utt. Bet galvenais - prāta kā īlena koncentrēšana uz kaut ko konkrētu - uz to, par ko vēlies meditēt.

Meditēt var par jebko. Visvienkāršākais ir ērti apsēsties vai atgulties un ieklausīties savā elpā, elpot apzināti, priecāties par to, ka var elpot, jo elpa ir dzīvība, elpošana ir skābekļa degšana organismā - gluži kā ugunij, kas dedzina skābekli tāpat kā mēs.

Var meditēt arī raugoties sveces liesmā - ērti apsēžoties priekšā svecei, varat to uzrunāt ar bijību vai vienkārši, sēžot bez domām, vērot sveci, kamēr sajūtat to, kamēr attopaties, ka esat iejuties sveces lomā - jūtat, ka esat svece.

Svarīgi vismaz meditācijas laikā turēt muguru taisnu, jo mugurkauls ir svarīgākais Dievišķās enerģijas ieplūšanas kanāls. Jo vairāk šķēršļu ieplūšanai, jo mazāka iedarbība. Par šķēršļiem normālai enerģijas apmaiņai ar apkārtējo vidi var uzskatīt arī nemierīgu emocionālo stāvokli, jebkuru nedabisku apģērbu, jumtu, ierīci vai jebko citu, kas zaudējis savas dabiskās īpašības, tādēļ iesaku valkāt lina, vilnas un kokvilnas apģērbu.

Ja tev patika šis raksts, tev patiks arī nupat Apgādā Zvaigzne ABC iznākusī grāmata "Dvēseles čuksti", jo... šīs grāmatiņas idejas autors un atziņu pirmavots ir Dievs.

"Ir lielo pārmaiņu laiks. Ir laiks mainīties priekšstatiem par Dievu. Ir laiks atjaunot saikni ar Radītāju. Ir laiks atgriezties pie SEVIS." tā par savu grāmatu saka Evita Maurmane.