Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:358, Did:0, useCase: 3


31. maija dienas veiksmes akmens- HELIOTROPS

Redakcija
Redakcija

Iepazīsti dienas enerģētiskās tendences un uzzini, ko vēstī Kristālu kalendārs un kā var palīdzēt konkrētās dienas akmens. Pie kam, lai gūtu pozitīvu dienas akmens ietekmi, nemaz nav nepieciešams, lai tas būtu jūsu īpašumā, pietiks, ja lūkosieties uz akmens attēlu. Pirmais cilvēka kontakts ar akmeni notiek caur skatienu, tāpat kā pirmās apzinātās informācijas enerģētiskās plūsmas cilvēkā nokļūst caur acīm.

Dienas akmens- HELIOTROPS

Dienas enerģijas var atgādināt par varu pār apstākļiem. Daudziem darbiem būs vajadzīga gudra vadoša roka. Aicinājumu būt disciplinētiem un kreatīviem apkārtējā dzīves telpā nolasīs daudzi. Ideālajā plūsmā- tā ir visu savu darbu pacelšana jaunos augstumos, lai gūtu labākus rezultātus. Sliktākajā- diktāts un kontrole, radošuma iztrūkums un sausas instrukcijas.

Vērtības un orientieri šodien var atrsties strīdā, dziļā un kaitinošā. Bet robeža starp starp ideālu un neideālu lietu plūsmu ir smalka un grūti pamanāma. Atliek paļauties uz sirdi un cilvēcību. Vakardienas obsidiāna kareivīgums arī ir klātesošs, kā arī vēlēšanās uzkalpoties.

Šodien var saskrieties ar pierēm dažādas pasaules uztveres. Arī tusiņi sabiedrībā var būt kardināli pretēji, var pat vienlaikus pabūt tajos. Bet pēc tam aizdomāties par īsteno, kas ir kaut kur pa vidu. Strīdi HELIOTROPA enerģijās nekad nav vienkārši. Un tad, kad nav vienbalsīga lēmuma, glābj instrukcija un pašdisciplīna. Esiet delikāti un turiet sevi pieklājības robežās.

Lai jums mierīga diena! 🙂

https://www.facebook.com/kristallos...

Speciāli portālam epadomi.lv
Kristāla enerģiju meistareTatjana Fomičeva