Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:358, Did:0, useCase: 3


7.jūnija dienas veiksmes akmens- LABRADORS

Redakcija
Redakcija

Iepazīsti dienas enerģētiskās tendences un uzzini, ko vēstī Kristālu kalendārs un kā var palīdzēt konkrētās dienas akmens. Pie kam, lai gūtu pozitīvu dienas akmens ietekmi, nemaz nav nepieciešams, lai tas būtu jūsu īpašumā, pietiks, ja lūkosieties uz akmens attēlu. Pirmais cilvēka kontakts ar akmeni notiek caur skatienu, tāpat kā pirmās apzinātās informācijas enerģētiskās plūsmas cilvēkā nokļūst caur acīm.

Dienas akmens- LABRADORS

LABRADORA enerģija bija jūtama jau kopš svētdienas kaut kur aiz kulisēm. Taču izvilkt uz skatuves to līdz šodienai neizdevās. Droši vien daudzi juta tādu kā otro pamatni visām savām jūtām, kaut kādu neredzamu ēnu un vēsumu.

Intuīcija šodien var noiet greizi un dot zināt par sevi. LABRADORS ir gudrs un nopietns akmens, tātad var būt šadas tādas atklāsmes un atklājumi šodien.

Jūtu kontakti var būt ierobežoti ar aizdomām un šaubām. Varat saņemt jums veltītus neglaimojošus izteikumus. Kaut gan patiesībā tas ir sīkums; svarīga tikai jūsu personīgā attieksme pret to.

Būtiski ir pasekot savai veselībai, izstaipīt muskuļus, pamasēt saites, attīrīt limfu. Bet tūskas vietas, ja tādas ir, pamasēt ar sasildītu LABRADORa gabaliņu.

Un labi būtu pameditēt ar LABRADORU 🙂

https://www.facebook.com/kristallos...

Speciāli portālam epadomi.lv
Kristāla enerģiju meistareTatjana Fomičeva