Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:358, Did:0, useCase: 3


5.jūlija dienas veiksmes akmens- KALCEDONS

Redakcija
Redakcija

Iepazīsti dienas enerģētiskās tendences un uzzini, ko vēstī Kristālu kalendārs un kā var palīdzēt konkrētās dienas akmens. Pie kam, lai gūtu pozitīvu dienas akmens ietekmi, nemaz nav nepieciešams, lai tas būtu jūsu īpašumā, pietiks, ja lūkosieties uz akmens attēlu. Pirmais cilvēka kontakts ar akmeni notiek caur skatienu, tāpat kā pirmās apzinātās informācijas enerģētiskās plūsmas cilvēkā nokļūst caur acīm.

Dienas akmens- KALCEDONS

Dienas enerģijas atgādina, ka dzīve noris darbos un darbībā. Tepat, uz Zemes! Un visas transformācijas notiek labākai dzīves garšai un laimes iegūšanai.

Bet laime satopama dažādos mūsu dzīves mirkļos. Nevar iegūt laimi priekš kāda cita, būt laimīgam kāda cita vietā vai padarīt kādu laimīgu. Var palīdzēt ar apstākļiem, bet laimi jāizjūt katram pašam.

Pienākumi un atbildība- arī tā ir laime. KALCEDONS var iezemēt visus centienus un atgādināt par vienkāršo un mūžīgo laimi. Tāpat tas palīdzēs darbos un sapņos, darbos un pateicībās.

Gaidāma dzīvīga un kustīga diena, ar jaunu projektu idejām. Šai dienai ir iespēja iedvesmoties no nekā, kā arī iedvesmot citus. Pabūt vientulībā diez vai izdosies. Dienas enerģijas ieinteresētas turēt jūs darbībā. turklāt daudziem izdosies attiecības. Uz priekšu, draugi! 🙂

https://www.facebook.com/kristallos...

Speciāli portālam epadomi.lv
Kristāla enerģiju meistareTatjana Fomičeva