Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:358, Did:0, useCase: 3


30.janvāra dienas akmens- NATROLĪTS

Redakcija
Redakcija

Iepazīsti dienas enerģētiskās tendences un uzzini, ko vēstī Kristālu kalendārs un kā var palīdzēt konkrētās dienas akmens. Pie kam, lai gūtu pozitīvu dienas akmens ietekmi, nemaz nav nepieciešams, lai tas būtu jūsu īpašumā, pietiks, ja lūkosieties uz akmens attēlu. Pirmais cilvēka kontakts ar akmeni notiek caur skatienu, tāpat kā pirmās apzinātās informācijas enerģētiskās plūsmas cilvēkā nokļūst caur acīm.

Dienas akmens- NATROLĪTS

Situācija tāda, ka daudzi nezina savu patieso sūtību. īstenā sūtība dzīvei uz Zemes ir katram no mums, tikai tā jānolasa bez personīgajiem priekšstatiem. Un labāk to nolasīt agrāk, atrodoties uz gada sākuma sliekšņa.

Šodien aicinu sajust un izjust savas dvēseles sūtību gada enerģijai. Piekoriģēt šo sūtību saskaņā ar saviem plāniem un personīgajām lietām.

Daudzi noslēpumi un lielā vienkāršība dzīvo mūsu aurā un daudz ko mums paziņo. Bet nolasīt sevi mēs varam, iepazīstot visvienkāršākās sirds enerģijas. Ak, jūsu enerģijas un noslēpumi ir visiem redzami.

Arī slēptā aura visiem tik un tā redzama, tikai atrodas ieslēgta. Delikāts cilvēks, protams, cienīs otru cilvēku un to, kas tiek turēts paslēpts.

Kārtība aurā vajadzīga, lai varētu translēt savu patieso sūtību. NATROLĪTS palīdzēs! Tā mēs gatavojamies iesoļot februārī.

Speciāli portālam epadomi.lv
Kristāla enerģiju meistareTatjana Fomičeva