Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:358, Did:0, useCase: 3


27. maija dienas veiksmes akmens- SMARAGDS

Redakcija
Redakcija

Iepazīsti dienas enerģētiskās tendences un uzzini, ko vēstī Kristālu kalendārs un kā var palīdzēt konkrētās dienas akmens. Pie kam, lai gūtu pozitīvu dienas akmens ietekmi, nemaz nav nepieciešams, lai tas būtu jūsu īpašumā, pietiks, ja lūkosieties uz akmens attēlu. Pirmais cilvēka kontakts ar akmeni notiek caur skatienu, tāpat kā pirmās apzinātās informācijas enerģētiskās plūsmas cilvēkā nokļūst caur acīm.

Dienas akmens- SMARAGDS

DIENAS ENERĢIJAS PIEVĒRŠ UZMANĪBU FUNDAMENTĀLĀM LIETĀM. Jūsu personīgās vērtības var prasīties pēc uzmanības. Kurā līmenī atrodas jūsu vērtības? Ak, visos līmeņos! Tā lūk! Katram var būt savs vērtību līmenis. Vienam, piemēram, tas var būt remonts mājā, citam- remonts pārliecībās un uzskatos.

Var notikt arī ģimenisku vērtību atjaunošana. Vieniem nāks klāt vērtīgas mantas, citiem vērtību iegūs otra cilvēka labsajūta vai veselība.

Vēlme gūt varu pār apstākļiem aicinās pārskatīt kopīgās vērtības. Tās var būt kopīgas idejas un attīstības virzieni vai garīgas vērtības ģimenē.

Pēdējo dienu nospiedošās enerģijas kļuvušas vaļīgākas un visiem kļuvis vieglāk. Šie apstākļi (plus brīvdienas) devuši iespēju aktīvi rīkoties rezultātu sasniegšanai katram savās lietās un darbos.

SMARAGDS palīdzēs nepārslogot sevi, nenogurt fiziski, nesastrīdēties, paziņojot savas vērtības ceļā uz ģimenes labklājību. Kopumā diena gaidāma iedvesmojoša un cerību pilna. Strīdi izzudīs un to vietā nāks maigas rūpes un sapratne 🙂.

https://www.facebook.com/kristallos...

Speciāli portālam epadomi.lv
Kristāla enerģiju meistareTatjana Fomičeva