Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:358, Did:0, useCase: 3


27. janvāra dienas akmens- AMETISTS

Redakcija
Redakcija

Iepazīsti dienas enerģētiskās tendences un uzzini, ko vēstī Kristālu kalendārs un kā var palīdzēt konkrētās dienas akmens. Pie kam, lai gūtu pozitīvu dienas akmens ietekmi, nemaz nav nepieciešams, lai tas būtu jūsu īpašumā, pietiks, ja lūkosieties uz akmens attēlu. Pirmais cilvēka kontakts ar akmeni notiek caur skatienu, tāpat kā pirmās apzinātās informācijas enerģētiskās plūsmas cilvēkā nokļūst caur acīm.

Dienas akmens- AMETISTS

Pārvēršam potenciālus ticībā. Daudziem gan šodien enerģētiski smaga diena, jo potenciāli, ielādējoties, nospiež ķermeni un garu. Taču viss ir labi! Tas ir noemāls darba režīms, tāda ir dzīve.

Viss dzīvo caur mums un šobrīd saņem enerģijas pieplūdumu. Tikai jāzina, kādiem nolūkiem to tērēsim. Tas arī rada spriedzi.

Atslābināšanās un meditācija kopā ar ametistu palīdzēs noticēt saviem dzīves procesiem. Ametists ir ļoti akurāts un nomierinošs, tas ceļ vibrācijas un garu. Tādējādi kopā ar ametistu arī uzreiz paceļam savu potenciālu.

Kominikāciju sarežģījumi un grūtības gan var būt. Kas nu kam tic, ko translē un ko uzspiež citiem. Labāk runāt par neitrālām tēmām vai stāstīt pasakas.

Bet var arī dienu pavadīt klusumā un pārdomās, tad komunikācijas grūtības būs tikai pašam ar sevi. Jebkurā gadījumā ametists palīdzēs! Īpaši, ja komunikācija rada spriedzi.

Speciāli portālam epadomi.lv
Kristāla enerģiju meistareTatjana Fomičeva