Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:358, Did:0, useCase: 3


24.februāra dienas akmens- RUBĪNS

Redakcija
Redakcija

Iepazīsti dienas enerģētiskās tendences un uzzini, ko vēstī Kristālu kalendārs un kā var palīdzēt konkrētās dienas akmens. Pie kam, lai gūtu pozitīvu dienas akmens ietekmi, nemaz nav nepieciešams, lai tas būtu jūsu īpašumā, pietiks, ja lūkosieties uz akmens attēlu. Pirmais cilvēka kontakts ar akmeni notiek caur skatienu, tāpat kā pirmās apzinātās informācijas enerģētiskās plūsmas cilvēkā nokļūst caur acīm.

Dienas akmens- RUBĪNS

Personīgā Saule izpaudīs savu spēku. Mēs izrādīsim savu mīlestības spēku spoži un atjaunojoši. Nepiekritīsim un nesamierināsimies ar mazumiņu un neviltosim jūtas.

Patiesums parādīsies itin visā, tā stari būs spoži, tie noārdīs veco un sašūpos jūtas.

Diena var būt ļoti emocionāla. Kāda daļa agresīvās enerģijas var virzīt tuvāk uzvarai, izpaužot savu spēku un liekot pastāvēt uz savu taisnību. Var izpausties arī žēlums un vēlme manipulēt ar šīm emocijām.

Personīgā Saule var iedvesmot uz varoņdarbiem. Lai tie notiek mīlestības vadīti. Šodien labāk izvairīties no iejaukšanās svešās lietās vai pakļauties emocionālam spiedienam.

Visu nedēļu izplatījuma enerģijas mēģina celt mūsu pašapziņu, savā ceļā likvidējot aizvainojumus un dvēseles traumas. Un ne vienmēr šādos gadījumos mēs jūtamies komfortabli.

RUBĪNS aicina būt spēcīgiem, taču maigiem un aptvert visus mīļos ar savu Personīgo Sauli.

Speciāli portālam epadomi.lv
Kristāla enerģiju meistareTatjana Fomičeva