Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:358, Did:0, useCase: 3


22. maija dienas veiksmes akmens- RUBĪNS

Redakcija
Redakcija

Iepazīsti dienas enerģētiskās tendences un uzzini, ko vēstī Kristālu kalendārs un kā var palīdzēt konkrētās dienas akmens. Pie kam, lai gūtu pozitīvu dienas akmens ietekmi, nemaz nav nepieciešams, lai tas būtu jūsu īpašumā, pietiks, ja lūkosieties uz akmens attēlu. Pirmais cilvēka kontakts ar akmeni notiek caur skatienu, tāpat kā pirmās apzinātās informācijas enerģētiskās plūsmas cilvēkā nokļūst caur acīm.

Dienas akmens- RUBĪNS

DIENAS ENERĢIJAS vienkārši kūp no vēlmes valdīt un skaldīt.. Gaisā var virmot arī vara pār apstākļiem, kas aicinās uz riskantiem eksperimentiem un aizraujošām avantūrām, izsitot stingro pamatu zem kājām un aizraujot debesīs un pasaku valstībā.

Daudzi sajutīsies kā karaļi un sāks meklēt sev pakļautībā esošos un favorītus. Taču, ak, tagad rubīns vairs nedod tik daudz varas. Tagad varam valdīt vispirms pār sevi pašu, bet pietuvinātājiem šī vara nav bīstama. RUBĪNA vara atver žēlsirdību un līdzcietību, un veido komandu. Šī dziļā sapratne arī tad rada varu pār apstākļiem.

Daudziem šī plūsmu maiņa var bojāt gaidīto, garastāvokli, finanšu plānus un personīgās attiecības. Vara par līderību var slēpt apstākļus un traucēt pamanīt ieceres kopskatu.

Kopā ar RUBĪNU var rasties asas cīņas situācijas par varu pār apstākļiem. Vara, kas galvā, var ķīvēties ar varu saules pinumā. Uzmanieties ar gremošanas sistēmu: šodien tur viss ir ar kājām gaisā 🙂.

https://www.facebook.com/kristallos...

Speciāli portālam epadomi.lv
Kristāla enerģiju meistareTatjana Fomičeva