Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:358, Did:0, useCase: 3


22.marta dienas akmens- DRAVĪTS

Redakcija
Redakcija

Iepazīsti dienas enerģētiskās tendences un uzzini, ko vēstī Kristālu kalendārs un kā var palīdzēt konkrētās dienas akmens. Pie kam, lai gūtu pozitīvu dienas akmens ietekmi, nemaz nav nepieciešams, lai tas būtu jūsu īpašumā, pietiks, ja lūkosieties uz akmens attēlu. Pirmais cilvēka kontakts ar akmeni notiek caur skatienu, tāpat kā pirmās apzinātās informācijas enerģētiskās plūsmas cilvēkā nokļūst caur acīm.

Dienas akmens- DRAVĪTS

Dienas enerģijas joprojām spēcīgas. Patiesības mirklis aicina pieņemt jaunus lēmumus un risinājumus, kas ir kardināli un drosmīgi. Pa starumi iet nesanāk, kūstošais sniegs ir auksts un nepatīkams, tāpēc jāpieņem glābjoši lēmumi.

Daudzi tiek izmesti no savas komforta zonas, bet izplatījums aicina pieņemt jaunus rīcības plānus. Pavisam citādus!

Cilvēkiem raksturīgi meklēt jaunu komforta zonu, taču dīvāns, lai sajustos komfortabli, jāmeklē jauns.
Kaut ko noteikti vajadzēs atjaunot un mainīt. Un tas nozīmē pielikt pūles, strādāt un darboties. Taču viss jauiegūtais būs ilglaicīgs un stabils.

Tāpēc daudzi šodien atradīsies darboties gribošā noskaņojumā, kas gan ne visiem nozīmēs aktīvu darbību īstenībā. Iespējams, sākumā viss notiks tikai domās un plānos. Bet idejas var ienākt prātā pat ļoti prātīgas un dzīvotspējīgas.

Ieklausieties un ieskatieties! DRAVĪTS būs labs palīgs šodien! Visi atjaunošanās procesi kopā ar DRAVĪTU uzreiz iekļaujas jūsu realitātē, kļūst dabīgi un radniecīgi.

https://www.facebook.com/kristallos...

Speciāli portālam epadomi.lv
Kristāla enerģiju meistareTatjana Fomičeva