Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:358, Did:0, useCase: 3


21.aprīļa dienas veiksmes akmens- AMMOLĪTS

Redakcija
Redakcija

Iepazīsti dienas enerģētiskās tendences un uzzini, ko vēstī Kristālu kalendārs un kā var palīdzēt konkrētās dienas akmens. Pie kam, lai gūtu pozitīvu dienas akmens ietekmi, nemaz nav nepieciešams, lai tas būtu jūsu īpašumā, pietiks, ja lūkosieties uz akmens attēlu. Pirmais cilvēka kontakts ar akmeni notiek caur skatienu, tāpat kā pirmās apzinātās informācijas enerģētiskās plūsmas cilvēkā nokļūst caur acīm.

Dienas akmens- AMMOLĪTS

Rodas kaut kas jauns. Tās var būt jaunas situācijas un projekti vai arī jūtas un emocijas.

Pār daudziem var gāzties nepadarītu veco darbu kalni, kas būs jārevidē un jālabo. Vēsture atkārtojas!
Vēstures atkārtošanās procesā var notikt arī kas jauks. Piemēram, draudzīgas attiecības, palīdzīgas rokas sniegšana, sirds siltums.
Var būt draugu tikšanās, kopīga laika pavadīšana, kopīgi projekti, kopīgi likteņa pavērsieni un kopīgas atmiņas. Dažreiz vēstures atkārtošanās piespēlē mums ilgākā laika posmā pārbaudītas patīkamas atmiņas satikšanās veidolā, kas nu jau kļuvušas tālas un svešas, taču tad nāk atkal un piedzīvo atdzimšanu.

Šodien būs situācijas, kad būs jāpateicas par to, ka tās piedzīvotas. Un varbūt tieši šīs pateicības dēļ vēsture atkārtojas.

AMMOLĪTS palīdzēs jaunās spirālveida kustības attīstībai iziet jaunā līmenī.

https://www.facebook.com/kristallos...

Speciāli portālam epadomi.lv
Kristāla enerģiju meistareTatjana Fomičeva