Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:358, Did:0, useCase: 3


19. janvāra dienas akmens- LEPIDOLĪTS

Redakcija
Redakcija

Iepazīsti dienas enerģētiskās tendences un uzzini, ko vēstī Kristālu kalendārs un kā var palīdzēt konkrētās dienas akmens. Pie kam, lai gūtu pozitīvu dienas akmens ietekmi, nemaz nav nepieciešams, lai tas būtu jūsu īpašumā, pietiks, ja lūkosieties uz akmens attēlu. Pirmais cilvēka kontakts ar akmeni notiek caur skatienu, tāpat kā pirmās apzinātās informācijas enerģētiskās plūsmas cilvēkā nokļūst caur acīm.

Dienas akmens- LEPIDOLĪTS

Dienas enerģijas var atbrīvot no iekšējās spriedzes. Atbrīvošanās gan var notikt dažādos veidos. Dažiem pat var rasties izbrīns par to, ka spriedze vispār bijusi.

Realitāte var būt izplūdusi un jums uz ielas var paiet garām kāds pazīstams, kurš jūs nepamanīs. Tāpat arī jūs kādu varat nepamanīt.

Dienas enerģijas būs transformējošas. Psihe var būt svārstīga. Kā nekā notikusi ūdens pārlāde. Tāpēc arī emocionālās reakcijas var parādīties uz āru asaru veidā.

Attiecību atjaunošanās var kļūt ļoti pamanāma. Daudzi šodien priekš sevis kaut ko atklās un paši par to brīnīsies. Pie visa jaunā un atjaunotā jāpierod. Ne viss var patikt uzreiz. Esiet pacietīgi.

LEPIDOLĪTS palīdzēs saglabāt mieru un saprast notiekošos procesus.

Speciāli portālam epadomi.lv
Kristāla enerģiju meistareTatjana Fomičeva