Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:358, Did:0, useCase: 3


17.februāra dienas akmens- ALMANDĪNS un PIROPS

Redakcija
Redakcija

Iepazīsti dienas enerģētiskās tendences un uzzini, ko vēstī Kristālu kalendārs un kā var palīdzēt konkrētās dienas akmens. Pie kam, lai gūtu pozitīvu dienas akmens ietekmi, nemaz nav nepieciešams, lai tas būtu jūsu īpašumā, pietiks, ja lūkosieties uz akmens attēlu. Pirmais cilvēka kontakts ar akmeni notiek caur skatienu, tāpat kā pirmās apzinātās informācijas enerģētiskās plūsmas cilvēkā nokļūst caur acīm.

Dienas akmens- ALMANDĪNS un PIROPS

Dienas enerģijās šodien maz nenoteiktības. Pārsvarā dominē ierobežojoši rāmji, noteikumi, tradīcijas un aizliegumi. Fiziskais ķermenis var signalizēt ar dažādām kaitēm, kas arīdzan ierobežos aktivitāti.

Vakardienas dziļums var ievilkt dzīlēs, bet emocijas nedraudzēsies ar loģiku, savukārt rīcība nesakritīs ar plāniem.Un tas viss notiks uz strīdu un secinājumu fona. Daudzi var izvilkt gaismā savus noslēpumus vai slēptos motīvus, saprast notiekošā patiesos iemeslus.

Savās dzīlēs var saskatīt savas patiesās kaislības. Pieņemt lēmumu un realizēt to vai aizliegt, noslēpjot lādes tālākajā stūrī. Ak, laidiet labāk visu ārā un ļaujieties dzīvei! Diena piemērota enerģiju transformācijai caur seksu, seksuāliem eksperimentiem un kaislību. ALMANDĪNS palīdzēs!

Mīlestības dienas dzirksteles joprojām ir dzīvas! Un nost ar visādiem aizliegumiem! Daudziem gan būs vajadzīga drosme, lai pastumtu malā šādas tādas pārliecības un atklātu jaunas dzīles, parādītu savu kaisli, ko dāvināt partnerim.

ALMANDĪNS un PIROPS pamodinās entuziasmu un apstākļi ļaus realizēt savu slēpto kaisli.

Speciāli portālam epadomi.lv
Kristāla enerģiju meistareTatjana Fomičeva