Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:358, Did:0, useCase: 3


16.aprīļa dienas veiksmes akmens- HRIZOPRAZS

Redakcija
Redakcija

Iepazīsti dienas enerģētiskās tendences un uzzini, ko vēstī Kristālu kalendārs un kā var palīdzēt konkrētās dienas akmens. Pie kam, lai gūtu pozitīvu dienas akmens ietekmi, nemaz nav nepieciešams, lai tas būtu jūsu īpašumā, pietiks, ja lūkosieties uz akmens attēlu. Pirmais cilvēka kontakts ar akmeni notiek caur skatienu, tāpat kā pirmās apzinātās informācijas enerģētiskās plūsmas cilvēkā nokļūst caur acīm.

Dienas akmens- HRIZOPRAZS

Dienas enerģijas apkopos visas nedēļas rezultātus, kas var arī iepriecināt. skriešana uz vietas ir izdevusies, parādot jaunus gara augstumus.

Gaišās Lieldienas iekrāsojušas pieredzi ar prieku. Un svētku rūpes piepilda mūs ar patīkamu nogurumu un sevis apliecinājumu optimismā. apsveicu jūs ar Kristus dzimšanu mīļie!

HRIZOPRAZA enerģijas piešķirs dienai humoru un dievišķu atbalstu tieksmē uz pilnveidošanos un labāku dzīvi. diena dod pārliecību par nākotni. Lai apliecinātu savas cerības, atrodiet dienas krāsās tieši hrizopraza krāsu. Saskaitiet, cik reizes dienas gaitā jūs to redzējāt. Jauki, ja 3, 4, 6 vai 8 reizes. Tādā gadījumā izplatījums sola, ka jūsu ceļš būs brīnišķīgs.

Šodien dienas enerģijas apbalvos jūs ar jūtīgu uztveri un dziļu gudrību sevis apzināšanā dzīvē uz Zemes.

https://www.facebook.com/kristallos...

Speciāli portālam epadomi.lv
Kristāla enerģiju meistareTatjana Fomičeva