Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:358, Did:0, useCase: 3


16.februāra dienas akmens- AKVAMARĪNS

Redakcija
Redakcija

Iepazīsti dienas enerģētiskās tendences un uzzini, ko vēstī Kristālu kalendārs un kā var palīdzēt konkrētās dienas akmens. Pie kam, lai gūtu pozitīvu dienas akmens ietekmi, nemaz nav nepieciešams, lai tas būtu jūsu īpašumā, pietiks, ja lūkosieties uz akmens attēlu. Pirmais cilvēka kontakts ar akmeni notiek caur skatienu, tāpat kā pirmās apzinātās informācijas enerģētiskās plūsmas cilvēkā nokļūst caur acīm.

Dienas akmens- AKVAMARĪNS

Emocionālā vētra var izjaukt ierasto dzīves ritmu. Tomēr sirds dziļumos nekādas vētras nav. Tāpēc iedziļināšanās sevī pasargās no daudzām ārējām izpausmēm. Novēlu visiem atrast šodien šīs sirds dzīles.

Tur varam atrast arī mirdzošus dārgumus un izcelt tos gaismā, lai labāk apskatītu, atcerētos un saņemtu padomu, kā arī izsaiņotu enerģiju tagadnei.

Starp citu, laika enerģija arī var izstrādāt dažādus brīnumus. Var uzplaiksnīt atmiņas, kas raisīs emocijas. Tā ir enerģija! Kā to izmantot? Ja pagaidām nav ideju, tad padariet to neitrālu un pēc tam novietojiet kādā redzamā "plauktiņā". Ticiet, tā pati atradīs sev pielietojumu.

Visticamāk, tā iedarbinās jūsu entuziasmu un apstākļus jaunām aktivitātēm. Savukārt AKVAMARĪNS palīdzēs visas pārmaiņas uztvert draudzīgi un bez sašutuma. Starp citu, šodien ir spēcīga intuīcija. Ieklausieties tajā.

AKVAMARĪNA enerģijas mūs paplašina jaunām dzīlēm un atbalsta nenogremdējamo stāvokli. Vīrieši un sievietes var atrasties dažādās laivās un tikai jūtu dziļums spēj tos vienot.

Speciāli portālam epadomi.lv
Kristāla enerģiju meistareTatjana Fomičeva