Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:358, Did:0, useCase: 3


15.maija dienas veiksmes akmens- DRAVĪTS

Redakcija
Redakcija

Iepazīsti dienas enerģētiskās tendences un uzzini, ko vēstī Kristālu kalendārs un kā var palīdzēt konkrētās dienas akmens. Pie kam, lai gūtu pozitīvu dienas akmens ietekmi, nemaz nav nepieciešams, lai tas būtu jūsu īpašumā, pietiks, ja lūkosieties uz akmens attēlu. Pirmais cilvēka kontakts ar akmeni notiek caur skatienu, tāpat kā pirmās apzinātās informācijas enerģētiskās plūsmas cilvēkā nokļūst caur acīm.

Dienas akmens- DRAVĪTS

Dienas enerģijām VAR BŪT TENDENCE apskaidrot prātu un atvērt acis. No emocionālajām vētrām un slikta garastāvokļa var paglābt darbs un fokusēšanās uz tā kārtīgu izpildi.

Ja grūtības ar disciplīnu un savākšanos, tad \nemiet palīgā DRAVĪTU, tas palīdzēs visu izdarīt pareizi un plānveidīgi. Arī atklāsmes un atklātības attiecībās var mīkstināt strādājot vai vēl labāk- atliekot malā uz laiku, lai vēlāk izskatītu. Šobrīd labāk pievērsties darbiem!

Taču rīcība var radīt vien darba šķietamību, ne paša darba darīšanu. Kaut gan būs arī tādi, kas patiešām darīs, lai arī bez īpašas piepūles, jo energoefektivitāte prasa uzmanību.

DRAVĪTS būs labs palīgs šodien!

https://www.facebook.com/kristallos...

Speciāli portālam epadomi.lv
Kristāla enerģiju meistareTatjana Fomičeva