Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:358, Did:0, useCase: 3


15.februāra dienas akmens- RUBĪNS COIZĪTĀ

Redakcija
Redakcija

Iepazīsti dienas enerģētiskās tendences un uzzini, ko vēstī Kristālu kalendārs un kā var palīdzēt konkrētās dienas akmens. Pie kam, lai gūtu pozitīvu dienas akmens ietekmi, nemaz nav nepieciešams, lai tas būtu jūsu īpašumā, pietiks, ja lūkosieties uz akmens attēlu. Pirmais cilvēka kontakts ar akmeni notiek caur skatienu, tāpat kā pirmās apzinātās informācijas enerģētiskās plūsmas cilvēkā nokļūst caur acīm.

Dienas akmens- RUBĪNS COIZĪTĀ

Turpinās aktivitāšu laiks. Daudzus enerģija liek veikt varoņdarbus, bet karavadoņa gars turpina dzīvot. Priekšplānā izvirzās stratēģijas. Bet viltīgās lietas daudzus piepilda ar entuziasmu.

Bieži vien tas ir spēcīgs enerģiju kopums. Un notiek tas tāpēc, ka trūkst pieredzes, kā ar tām apieties. Tās traucē pazīstamo dzīves lauku un liek rīkoties, no kā tik daudzi baidās.

Daudzi šodien ir pārāk aktīvi un spiediens liek būt pasīvam piespiedu kārtā. Tas notiek, kas savu entuziasmu mēģinām deleģēt citiem. Ak, iedvesmot drīkst, bet pēc tam jāatlaiž- nedrīkst pieķerties svešam rezultātam. Īsāk sakot, uz svešu entuziasmu neizbrauksim.

RUBĪNS piedod lietām degsmi, bet zaļais COIZĪTS aicina visu pārbaudīt vēlreiz, darot visu mierīgi un bez stresa.
Bet visas sirslietas var izlabot un savest kārtībā, ja pret tām izturas saudzīgi.

Speciāli portālam epadomi.lv
Kristāla enerģiju meistareTatjana Fomičeva