Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:358, Did:0, useCase: 3


13.aprīļa dienas veiksmes akmens- HEMATĪTS

Redakcija
Redakcija

Iepazīsti dienas enerģētiskās tendences un uzzini, ko vēstī Kristālu kalendārs un kā var palīdzēt konkrētās dienas akmens. Pie kam, lai gūtu pozitīvu dienas akmens ietekmi, nemaz nav nepieciešams, lai tas būtu jūsu īpašumā, pietiks, ja lūkosieties uz akmens attēlu. Pirmais cilvēka kontakts ar akmeni notiek caur skatienu, tāpat kā pirmās apzinātās informācijas enerģētiskās plūsmas cilvēkā nokļūst caur acīm.

Dienas akmens- HEMATĪTS

Dienas enerģijas atgādinās par radniecīgām saitēm. Ak, tas nebūt nav vienkārši! Radniecīgu attiecību pašā dziļumā vienmēr ir miers, taču ārpusē var būt arī vētras. Bieži mēs uz visu raugāmies ļoti virspusēji.

Šodien ir laba diena, lai paskatītos dvēseles dzīlēs. Skriešana uz vietas ļoti piemērota būtības izjušanai. Arī ģimenes saišu stiprināšana var sākties no mīdīšanās uz vietas.

HEMATĪTS palīdzēs izdzenāt asinis un caur kustību un skriešanu uz vietas paātrināt apmaiņas procesus ķermenī. Ak, tā ir atjaunošanās iespēja! Man ir aizdomas, ka vecais radīs spriedzi, bet jaunais bēgs prom, turklāt tas viss notiks, netiekot uz priekšu, bet stāvot uz vietas. Tāds, lūk, sportiņš!

Jaunās informācijas apgūšana ies raitāk, ja jūsu skrējiens uz vietas virzīsies pa apli pulksteņrādītāja virzienā, bet seja raudzīsies, skatoties no centra, radiusa virzienā.

Tādā gadījumā vecā informācija automātiski pa vertikāli ieies zemē, kļūstot par pieredzi. Tikai vēlaties visu neitrāli un ar apdomu!

Speciāli portālam epadomi.lv
Kristāla enerģiju meistareTatjana Fomičeva