Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:358, Did:0, useCase: 3


13.februāra dienas akmens- HELIOTROPS

Redakcija
Redakcija

Iepazīsti dienas enerģētiskās tendences un uzzini, ko vēstī Kristālu kalendārs un kā var palīdzēt konkrētās dienas akmens. Pie kam, lai gūtu pozitīvu dienas akmens ietekmi, nemaz nav nepieciešams, lai tas būtu jūsu īpašumā, pietiks, ja lūkosieties uz akmens attēlu. Pirmais cilvēka kontakts ar akmeni notiek caur skatienu, tāpat kā pirmās apzinātās informācijas enerģētiskās plūsmas cilvēkā nokļūst caur acīm.

Dienas akmens- HELIOTROPS

Šodien vai nu jūs vadīsiet apstākļus vai arī apstākļi vadīs jūs. Entuziasms un apstākļi var pamodināt jūsos karavadoņa vai virsaiša garu. Arī uzdevumi radīsies atbilstoši.

Visu, ko darāt, labāk saskaņot ar augstāk stāvošām instancēm, cilvēkiem, izplatījumu un vibrācijām. Arī gudra drauga vai eksperta padoms noteikti noderēs. "Mundiera godam" šodien ir nozīme. Visu labāk veikt kā goda lietu un ar pilnu atbildības sajūtu.

Stratēģiskos plānus labāk kalt kopā ar HELIOTROPU. Tāpat kopā ar to labi plānot tālākus braucienus un ceļojumus. Vai ieviest jaunas ģimenes tradīcijas.

Ļoti iespējams, ka ja ne jūs, tad kāds cits izrādīs entuziasmu, lai mainītu apstākļus. HELIOTROPS prot nolīdsvarot entuziasmu un mainīt apstākļus tā, lai tiktu sasniegts labākais rezultāts.

Speciāli portālam epadomi.lv
Kristāla enerģiju meistareTatjana Fomičeva