Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:358, Did:0, useCase: 3


7.aprīļa dienas akmens- ČŪSKAKMENS

Redakcija
Redakcija

Iepazīsti dienas enerģētiskās tendences un uzzini, ko vēstī Kristālu kalendārs un kā var palīdzēt konkrētās dienas akmens. Pie kam, lai gūtu pozitīvu dienas akmens ietekmi, nemaz nav nepieciešams, lai tas būtu jūsu īpašumā, pietiks, ja lūkosieties uz akmens attēlu. Pirmais cilvēka kontakts ar akmeni notiek caur skatienu, tāpat kā pirmās apzinātās informācijas enerģētiskās plūsmas cilvēkā nokļūst caur acīm.

Dienas akmens- ČŪSKAKMENS

Dienas enerģijas parādīs visas pagātnes neizdarības un nepabeigtās lietas. Mēs jau, iespējams, esam par tām aizmirsuši, taču izplatījums atceras visu. Turklāt situācijas var būt pilnībā identiskas tām, kas ir nepadarītas. Tas nozīmē, ka šoreiz jārīkojas citādāk, lai visu izlabotu.

ČŪSKAKMENS palīdz kritiski paraudzīties uz pagātnes lēmumiem un izdarīt secinājumus. tas palīdz atbrīvoties no šaubām un aizdomām, jo cilvēkam taču ir raksturīgi savās kļūdās vainot citus.

Sava personīgā nasta kopā ar ČŪSKAKMENI var būt krietni vien atvieglota. Bez tam izmest lieko un atbrīvoties no nevajadzīgā kopā ar ČŪSKAKMENI ir brīnišķīgi. Krāmi nav jāžēlo un nav jāizdomā tiem jauns pielietojums.

Arī darbā var atbrīvoties no veciem papīriem, kolēģiem un projektiem. Un vietā, kas atbrīvosises, var ievietot jauno enerģiju.

Uzmanīgi šodien ar burkšķēšanu un čīkstēšanu!

https://www.facebook.com/kristallos...

Speciāli portālam epadomi.lv
Kristāla enerģiju meistareTatjana Fomičeva