Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:358, Did:0, useCase: 3


6.aprīļa dienas akmens- OBSIDIĀNS

Redakcija
Redakcija

Iepazīsti dienas enerģētiskās tendences un uzzini, ko vēstī Kristālu kalendārs un kā var palīdzēt konkrētās dienas akmens. Pie kam, lai gūtu pozitīvu dienas akmens ietekmi, nemaz nav nepieciešams, lai tas būtu jūsu īpašumā, pietiks, ja lūkosieties uz akmens attēlu. Pirmais cilvēka kontakts ar akmeni notiek caur skatienu, tāpat kā pirmās apzinātās informācijas enerģētiskās plūsmas cilvēkā nokļūst caur acīm.

Dienas akmens- OBSIDIĀNS

Dienas enerģijas var atgādināt pagātni, nepadarītos darbus un izbijušas situācijas.

Daudziem darbu netrūks, kaut gan citiem būs pilnīga tukšuma sajūta. cilvēki, ar kuriem tiksimies, var nebūt nejauši satikti.

fiziski diena var būt saspringta. Var nospiest pueredzes slogs un mainīties pašvērtējuma pašsajūta. Sava personīgā nasta var tikt pārkatīta no dvēseles viedokļa. Un var tikt pieņemti nozīmīgi un liktenīgi lēmumi. Var notikt pieredzes enerģētiskā attīrīšanās.

https://www.facebook.com/kristallos...

Speciāli portālam epadomi.lv
Kristāla enerģiju meistareTatjana Fomičeva