Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:358, Did:0, useCase: 3


5. decembra dienas akmens- GRANĀTS

Redakcija
Redakcija

Iepazīsti dienas enerģētiskās tendences un uzzini, ko vēstī Kristālu kalendārs un kā var palīdzēt konkrētās dienas akmens. Pie kam, lai gūtu pozitīvu dienas akmens ietekmi, nemaz nav nepieciešams, lai tas būtu jūsu īpašumā, pietiks, ja lūkosieties uz akmens attēlu. Pirmais cilvēka kontakts ar akmeni notiek caur skatienu, tāpat kā pirmās apzinātās informācijas enerģētiskās plūsmas cilvēka iekšienē nokļūst caur acīm.

Dienas akmens- GRANĀTS

DIENAS ENERĢIJAS ORIENTĒTAS UZ KAISLĪBĀM UN IEROBEŽOJUMIEM

Būs grūti izdarīt izvēli starp pienākumu un personīgajām vēlmēm. Starp to, kā jābūt, kā tikāt mācīti bērnībā... un to, kā pašam gribas rīkoties. Dzīve noritēs starp šīm divām galējībām.

Agresija var slēpties aiz mākslīgas neitralitātes. Taču to var viegli pārvērtst kaislē un seksā. Tā ir iespēja baudīt dzīvi caur ķermeni, iespēja agresiju caur baudu pārvērst mīlestībā un atzinībā. Šis ceļš palīdz vienmēr un ved uz pašpietiekamu neitralitāti.

Mīliet viens otru ar visu savu sirdi un dvēseli!

Principi un iesīkstējušie dzīves uzskati var traucēt baudīt dzīvi. Būs vajadzīga drosme un spēks, lai atbrīvotos no tiem, taču tikai tā var ļaut izaugt prieka un brīvības asniem.

Es neiesaku šodien iestāties prinipiālās pozās, bojāt attiecības un uzspiest savas domas partnerim. Pārdomājiet savām attiecībām piemērotāko attīstības žanru. Labāk lai tā būtu komiska melodrāma. Vismaz vecumdienās būs ko atcerēties.

Atrodiet šajā dienā sevi. Ar visām garšīgajām un kaislīgajām sajūtām, sapņiem un vēlmēm. Nelslēpieties aiz maskas. Izbaudiet visas dzīves garšas! Tas iedarbojas dziedinoši un atjaunojoši. Varbūt esat piemirsuši kādam pateikt, ka mīlat viņu? Nu tad izdariet to. Ak, un mīliet arī paši sevi!

GRANĀTS palīdzēs attiecībām piešķirt garšu, nepazaudēt sevi mīlestībā, attīstīt seksualitāti un dzīvesspēku.


Speciāli portālam epadomi.lv
Kristāla enerģiju meistareTatjana Fomičeva