Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:289, Did:0, useCase: 3


Vārdu skaidrojums. 25. februāris – Alma, Annemarija

Redakcija
Redakcija

Kā apgalvo numerologi, vārds, kas dots mums dzimšanas brīdī, ietekmē visu mūsu dzīvi. Tajā esošais burtu virknējums glabā sevī mūsu likteņa skaitli, kas ir viens no pieciem nozīmīgākajiem katra cilvēka dzīves kartes skaitļiem. Tas parāda mūsu lielāko dzīves mērķi, dvēseles misiju, iespējas gūt veiksmi un vēlamā dzīves ceļa izvēli.

Šodien vārda dienu svin Alma, Annemarija. Noskaidrosim šo vārdu nozīmi un likteņa skaitļus.

Alma

Alma ir ļoti strādīga, centīga un mērķtiecīga. Viņa ir komunikabla, dzīvespriecīga un viegli gūst jaunus draugus un paziņas. Tomēr labākais draugs un uzticības persona viņai vienmēr ir tikai viens, un tieši viņa dēļ Alma ir gatava uz visu. Alma ir samērā azartisks cilvēks, kas nebaidās no saprātīga riska un uz varoņdarbiem iedvesmo arī citus. Ātri kļūst patstāvīga, labprāt paplašina savu redzesloku un zināšanas. Nekad nepieņem sasteigtus lēmumus un nekāro pēc īslaicīgiem ieguvumiem. Viņa dod priekšroku ilgtermiņa attiecībām kā privātajā, tā darījumu sfērā.

Almai likteņa (vārda) skaitlis ir 11

Jūsu īpašā misija- iedvesmot un virzīt augšup.
Jūsu uzdevums- dzīvot pienācīgu dzīvi, pieņemt savu likteni, saprotot, ka jūsu radošie un intuitīvie talanti domāti cilvēces labumam. Jūsu uzdevums ir reformēt, attīstīt un transformēt citu dzīves.
Jūsu iespēju sfēra- tā, kurā iemācīsieties pielietot savu pedaoga talantu un cienīgi uztvert problēmas, pat ja tas nav vienkārši. Atrodoties uzmanības centrā, jūs saņemat iespēju piepildīt savu likteni.
Pat ja esat nepacietīga, kritiska un saspringta, jūs tik un tā piepildāt savu likteni.
Jums paredzēts būt iedvesmojošam līderim. Atbilstiet dzīves garīgajām prasībām un esiet līderis, kam arī esat dzimusi.

Annemarija

Annemarija ir apveltīta ar milzu gribasspēku, vēlmi sasniegt iecerēto un garīgi augt. Viņa ir maiga, draudzīga, līdzjūtīga un visu mēdz idealizēt. Tiecas uz pilnīgu pašrealizāciju. Ātri un viegli apgūst jaunas lietas un prasmes. Ļoti pieķeras lietām, vietām un cilvēkiem. Ja ko ieņēmusi galvā, Annemarija tam ziedo visus savus spēkus un enerģiju. Attiecībās vienmēr meklē kompromisa variantu, nemīl konfliktus un strīdus. Prot sadzīvot praktiski ar visiem, tāpēc viņai ir daudz draugu. Mīl dabu un dzīvniekus.

Annemarijai likteņa (vārda) skaitlis ir 5

Jūsu misija ir pielāgoties, mainīties un garīgi augt.
Jūsu uzdevums- izmantot brīvību un sekot visur savai zinātkārei, lai kur tā jūs aizvestu, izmantojot visas savas iespējas un pievilcību, turklāt vienmēr esot kustībā.
Jūsu iespēju sfēra- jebkura, kurā iemācīsieties izmantot savu radošumu un saglabāt gara brīvību. Pat, ja esat nemierīgs vai neapmierināts, tādējādi jūs piepildāt savu likteni.
Jums paredzēta brīvība un atbrīvošana. Dodieties uz priekšu un sagaidiet pārmaiņas.