Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:289, Did:0, useCase: 3


Numeroloģiskais raksturojums tiem, kas dzimuši 24.,15., 6. datumos

Redakcija
Redakcija

Cilvēks ir magnētiska un seksuāli pievilcīga personība. Ar savām manierēm un izturēšanos pievelk pretējā dzimuma pārstāvjus. Romantiķis un ideālists, ļoti jūtīgs pret apkārtējo atmosfēru, mīl mūziku, dabu un visa skaistā iespaidā burtiski atplaukst.

Cilvēkam vajadzīga sava māja un ģimene. Mīl savu māju izdaiļot, ar to lepojas un netaupa spēkus, lai padarītu to skaistāku. Ļoti mīl saaicināt viesus. Cilvēkam piemīt izteikta taisnības izjūta, viņš cenšas, lai katrs tiktu uzklausīts un saprasts. Ļoti uzmanīgs un līdzjūtīgs attiecībā uz svešām problēmām.

Neraugoties uz individuālismu un romantismu, viņš ir ļoti praktisks un strādīgs. Šis ir viens no labākajiem skaitļiem, jo apvieno sevī gandrīz visas īpašības: temperamentu, individualitāti, praktiskumu un romantismu, sirsnību, pievilcību un uzticību – īpašības, kas ir tuvu ideālam.

Taču brīžiem cilvēks kļūst pārāk uzmācīgs, bāžot degunu citu lietās, un dodot padomus, kad neviens tos nav lūdzis. Kad citi šos padomus pienācīgi nenovērtē, jūtas aizvainots un vīlies.

Cilvēks dzīvo pilnvērtīgu emocionālu dzīvi, viņam emocionālās un seksuālās aizraušanās ir rūpīgi sabalansētas un vajadzīgas. Vienādi mīl ar sirdi un ķermeni.

Ar savu milzīgi lielo fizisko pievilcību spēj savaldzināt pretējo dzimumu. Neliekuļots savās simpātijās un nekad nenodos mīļoto. Cilvēks labi satiek praktiski ar visiem. Viņš mīl pats un pretendē arī uz atbildes mīlestību, kā parasti arī notiek. Bet, ja 06. datumā dzimušu cilvēku nodos kāds, kam viņš ir uzticējies, cilvēks kļūs atriebīgs, turklāt naids būs tikpat spēcīgs, kā mīlestība. Viņš ies līdz galam, sējot naidu līdz pēdējam brīdim un nedomājot, ka tas var kaitēt arī pašam. Naidīgums laika gaitā nesamazināsies, bet, tieši otrādi, vēl pastiprināsies.

Cilvēku nedrīkst nepelnīti aizvainot, piekrāpt vai nodot, jo dusmās viņš kļūst atriebīgs, zaudē paškontroli, tā iznīcinot arī pats sevi. Tieši to vajadzētu iemācīties pārvarēt.

Uzturā biežāk jālieto: aprikozes, āboli, piparmētras, ķiploki un pupas. Vairāk laika jāpavada svaigā gaisā.

6. datumā dzimušas Latvijas un ārzemju slavenības

Žanna d’Arka

Oskars Kalpaks

Adriano Čelentano

Rovans Atkinsons

Ronalds Reigans

Eva Brauna

Mikelandželo

Rafaēls

Juris Ozols

Zigmunds Freids

Tonijs Blērs

Džordžs Klūnijs

Oļegs Maļuhins

Aleksandrs Puškins

Tomass Manns

Aloizs Brenčs

Biruta Baumane,

Jānis Osis,

Frīda Kalo

Kārlis Zariņš

Džordžs V. Bušs

Leonīds Beresņevs

Zita Errs

Dmitrijs Korņilovs

Tūrs Heierdāls

Alberts Bels

Viktors Ščerbatihs

Josifs Staļins

Ingrīda Circene

Haralds Šlēgelmilhs




www.numerologi.lv