Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:289, Did:0, useCase: 3


Numeroloģiskais raksturojums tiem, kas dzimuši 20., 11., 29., 2. datumos

Redakcija
Redakcija

Cilvēkam piemīt samērā maigas, liegas, romantiskas, sievišķīgas rakstura īpašības. Gudrs, radošs, apveltīts ar mākslinieciskām spējām, dzīvu un bagātu iztēli. Izceļas ar savu prātu, un visā meklē vairāk garīgu, nekā fizisku apmierinājumu. Sapņotājs, kas dzīvo paša radītos garīgajos mākoņos un galīgi neprot plānot savu materiālo zemes dzīvi. Cilvēks pēc dabas ir maigs un iecietīgs, bet viņam ne vienmēr pietiek spēka un neatlaidības, lai virzītos dzīvē uz priekšu.

Fiziski nav sevišķi spēcīgs, tādēļ var censties izvairīties no smagā darba. Personu spēcīgi pievelk sabiedrība. Piemīt spējas jebkuru cilvēku izjust ar savu iekšējo būtību, kaut arī intuitīvais vērtējums ne vienmēr ir adekvāts, jo cilvēku īstās īpašības reizēm novērtē par augstu, savā zemapziņā vēlēdamies redzēt to, ko pats ir iedomājies.

Neatņemama īpašība ir miermīlīgums un vēlēšanās visu nokārtot pa labam. Nav viltīgs un ir ļoti nepraktisks, lai gan piemīt augsts intelekts un ļoti laba iztēle. Dažreiz sapņi paliek tikai sapņi, jo nespēj tos piepildīt. Saduroties ar šķērsli, zaudē dūšu un pašpārliecinātību, kļūst nemierīgs, jo spēj darboties tikai ideālos apstākļos. Tas var radīt vilšanos.

Cilvēks partnerī meklē garīgo kopību. Savu mīlestību rada prātā, un neatzīst fizisko tuvību bez garīgās saiknes. Fiziskais apmierinājums vienmēr ir pakārtots – aiz garīgā. Sekss – prātā izauklētu jūtu kulminācija. Ja ar partneri ir garīgā tuvība, tad ir laimīgs, un laulība būs izdevusies. Ja tiek veidota laulība ar cilvēku, kurš ir fiziski spēcīgs, bet garīgi vājš, temperamentu nesakritība ar laiku var radīt lielu vilšanos un novest līdz depresijai.

Cilvēkam vajadzētu pastāvīgi nodarboties ar mākslu, lai neatliktu laika sapņošanai un depresijai. Jācenšas sevī attīstīt loģisko domāšanu, ar savu spēcīgo prātu visu analizēt, nevis uztvert skumīgā gaismā.

Uzturā biežāk jālieto: rāceņi, ķirbji, gurķi un melones.

www.numerologi.lv