Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:333, Did:0, useCase: 3


Tavs dienas horoskops 28. februārim

Redakcija
Redakcija

Ar horoskopiem, tāpat kā dzeltenajām ziņām – neviens tiem netic un nelasa, bet visi zina, ko nav izlasījuši. Tāpēc piedāvājam uzmundrinošus un oriģinālus ikdienas horoskopus katrai zodiaka zīmei, kurus vienmēr būs iespēja izlasīt jau iepriekšējās dienas vakarā.

Pasmaidi un atceries, ka dienas horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls. Sargā sevi un citus!

Svētdien Auns, ja vēlēsies, varēs sasniegt daudz! Tomēr nav teikts, ka šāda vēlme viņam radīsies. Patiesībā, lai piesātinātu savu dienu ar spilgtiem notikumiem, Aunam pietiks ar to, ka viņu aizraus kāda viena ideja vai nodarbe. Vai simpātisks pretējā dzimuma pārstāvis. Šajā gadījumā fregate, kas traucas pilnās burās, varēs apskaust Auna aktivitāti un caursišanas spējas!

Svētdiena būs diena, kad pietiks ar nelielu pacenšanos, lai Auna attiecības ar mīļoto cilvēku sasniegtu jaunu līmeni! Zvaigznes saka, ka gan pats Auns, gan viņa izredzētais tam jau ir gatavi, taču, ja notikumi netiks pasteidzināti, diez vai tuvākajās dienās tie atgadīsies paši no sevis. Tāpēc Auns var droši pārņemt iniciatīvu savās rokās, tajā pašā laikā nav vajadzības būt īpaši dedzīgam: pat neliels solis svētdienā var kalpot kā procesa katalizators un maģiski daudz ko mainīt.

Svētdienā Vērsim ne pārāk gribēsies pielietot organizatora spējas, bet, ja viņš tomēr apņemsies kaut ko noorganizēt, tad rezultāts priecēs visus! Tas attiecas uz visiem pasākumiem, pat diezgan augsta līmeņa un oficiāliem, nemaz nerunājot par parastu Zoom ballīti vai pikniku parkā. Vērsim vienkārši jāuzņemas iniciatīva un skaidri jāsadala uzdevumi, citi labprāt palīdzēs viņam.

Svētdien Vērsim attiecībās ar mīļoto cilvēku jābūt gatavam aizstāvēt savas personiskās intereses. Diemžēl pat vistuvākajās un sirsnīgākajās attiecībās ir robeža, kuru partnerim nevajadzētu pārsniegt. Svētdien Vērša mīļotais cilvēks var vai nu nejauši pārkāpt šo robežu, vai arī darīt to ar nodomu - tikai tāpēc, lai saprastu, cik tālu viņam ļaus iet.

Svētdien Dvīņiem gribēsies nodarboties ar… neko nedarīšanu. Turklāt situācija, neprasīs viņiem veikt varoņdarbus vai risināt steidzamus jautājumus. Tomēr, pat ja prasīs, Dvīņi izvēlēsies to nepamanīt: viņu attieksmi būs gandrīz neiespējami mainīt! Moto "darbs nav zaķis" svētdien kļūs par Dvīņu pagaidu devīzi. Horoskopa zvaigznes iesaka viņiem šo dienu veltīt trim galvenajiem virzieniem: sev, saviem tuviniekiem... Un vēlreiz sev!

Svētdien mīlestībā Dvīņiem derētu būt optimistiem - pat ja, kā viņi domā, tam nav pamata. Liktenis ir tā iekārtots ka, ja par to domā labāk, nekā tas ir, tas bieži vien pasper soli vai pat vairākus pretī. Svētdien Dvīņiem būs tieši tāda diena, kad, noskaņojušies uz pozitīvo, viņi to piesaistīs savā dzīvē! Iedomājoties skaistu randiņu vai laimīgu, kaislīgu romānu, Dvīņi uzrakstīs savu attiecību scenāriju.

Svētdiena būs ļoti laba un veiksmīga diena Vēžiem! Viņa enerģija sniegs priekšrocības uz gausāko apkārtējo fona un viņam būs visas iespējas to lieliski izmantot. Jebkuru darbu, pie kā Vēzis ķersies, viņš varēs sekmīgi virzīt uz priekšu, tai skaitā pat tādu, kuru ilgi nevarēja iekustināt. Horoskopu zvaigznes iesaka Vēzim netērēt savu laiku sīkumiem: ja jau svētdien tā veicas, tad dienu vajadzētu veltīt tam, kas nesīs vislielāko labumu.

Svētdien komunicējot ar mīļoto cilvēku, Vēzim vajadzētu stingri pastāvēt uz savu. Ja Vēzis parasti izvēlas piekrist partnerim, pat ja tas kļūdās, svētdien labāk izdarīt izņēmumu. Vai viņam ir pienākums visu laiku izlikties, ka viss kārtībā? Svētdien, saņēmis drosmi, Vēzis spēs izteikt savas pretenzijas tieši sejā - iespējams, partnerim tas būs liels pārsteigums.

Svētdien Lauvai nevajadzētu uzņemties lielus darbus. Vispār jau arī mazos nē. Nesen viņš jau iztērēja daudz enerģijas, tāpēc jāpārtrauc airēšana pret straumi: pienācis laiks atslābināties un atpūsties. Horoskopa zvaigznes svētdien iesaka Lauvai pievērst uzmanību tām dzīves jomām, kuras viņš pēdējā laikā pilnībā atstājis novārtā. Draudzīga komunikācija, pulcēšanās, romantiskas tikšanās - atpūta var būt daudzveidīgāka nekā tikai televizors un dīvāns, kaut arī tā bieži vien tagad notiek Zoom.

Mīlestībā svētdien Lauvai jāpārvar bailes no neveiksmes, jo šīs bailes ir vienīgais, kas viņam var traucēt un apturēt. Diena liks spert izlēmīgus soļus savas laimes virzienā. Ja Lauva svētdien padosies šaubām un neko nepasāks, tad vēlāk viņš ilgi nožēlos. Nost ar šaubām par sevi - brīdis ir labvēlīgs, rīkojieties!

Svētdien Jaunava nesapratīsies ar tiem, kuriem būs grūti pielāgoties viņas straujajam tempam. Jaunava jutīsies spējīga uz daudz ko! Viņas lietišķā aktivitāte, ķēriens un asais prāts būs uzdevumu augstumos, palīdzot viņai vienu pēc otras atrisināt vismulsinošākās problēmas. Apkārtējo cilvēku apātija un vienaldzība viņu kaitinās, tāpēc svētdien Jaunavai labāk jau no paša no rīta paļauties tikai uz saviem varenajiem spēkiem.

Svētdien Jaunava var negaidīti kļūt greizsirdīga uz savu mīļoto cilvēku par viņa iepriekšējām attiecībām. Varbūt iemesls tam būs atmiņas, vai varbūt liktenis savedīs Jaunavu ar kādu no bijušajiem izredzētā partneriem. Pirms ļaut greizsirdībai sabojāt svētdienu, Jaunavai jāatceras, ka arī viņai pašai ir pagātne. Tieši pateicoties pagātnes kļūdām, Jaunava un viņas partneris kļuva par to, kas viņi ir, satikās un iemīlēja viens otru.

Svētdien Svariem vajadzētu ļaut citiem pašiem tikt galā ar savām problēmām. Tā vietā, lai tērētu laiku citiem, horoskopa zvaigznes iesaka viņiem darīt kaut ko patīkamu - piemēram, radošos darbus. Precīzās zinātnes svētdien Svariem nebūs pa prātam. Nosmērēties ar krāsu gleznojot vai piebāzt galvu ar dzeju viņiem būs daudz labāk nekā neko nesaprotot blenzt uz monitorā redzamajām skaitļu, diagrammu un tabulu rindām.

Svētdien zvaigznes iesaka Svariem padomāt, kāpēc viņi nevar pilnībā atklāties savam mīļotajam cilvēkam. Kāpēc mēģināt izlikties par kādu citu - vai Svari tiešām domā, ka viņu izredzētais nespēs viņus mīlēt tādus, kādi viņi ir? Svētdien Svariem vajadzētu nomest Supermena masku, parādot mīļotajam cilvēkam īsto seju - lai arī ne perfektu, bet sirsnīgu un īstu.

Svētdien Skorpionam jāpadalās savās domās ar pasauli! Vai vismaz ar nelielu tās daļu - ar radiniekiem, kolēģiem, draugiem. Viņa prāts darbosies skaidri, atradīs nestandarta pieeju problēmām un būs lielisku ideju ģenerators! Tomēr nav teikts, ka apkārtējie šīs idejas uzreiz sapratīs un novērtēs. Neko darīt - Skorpions svētdien būs tik tālu priekšā citiem, ka būs periodiski jāapstājas, dodot citiem iespēju viņu panākt.

Svētdien Skorpions nebūs noskaņots flirtēt un vispār uzvesties vieglprātīgi. Ja ar šādu attieksmi viņš vēlas iepazīties, vienīgā izeja ir atrast tikpat nopietnu cilvēku. Zvaigznes Skorpionam sola, ka svētdien mierīgas sarunas par politiku, zinātni vai mākslu ir diezgan spējīgas iedegt abos sarunu biedros romantiskas intereses dzirksti. Varbūt laika gaitā tā var attīstīties par īstu aizraušanos.

Strēlniekam, visticamāk, svētdien nebūs pietiekami daudz enerģijas, lai ar entuziasmu ķertos pie darbiem. Diena viņu pamudinās izdarīt pēc iespējas mazāk nevajadzīgu kustību. Bet prāts sola strādāt visaugstākajā līmenī, galvenokārt iznēsājot ar darbu saistītus plānus. Domas, kas svētdien apciemos Strēlnieku, izcelsies ar loģiku un negaidītu pieeju. Nākotnē šīs izcilās idejas var nodrošināt Strēlnieka karjeras izaugsmi un labus ienākumus.

Svētdien Strēlniekam būs pamats aizdomāties par to, ka personiskajā dzīvē viņš piesaista noteikta tipa cilvēkus. Pašam Strēlniekam šķiet, ka viņam patīk pavisam cits tips. Šai mīklai var būt divi atrisinājumi. Varbūt ar "ne viņa tipa" cilvēkiem Strēlnieks vienkārši nekautrējas būt pats? Vai varbūt viss ir vēl vienkāršāk, un patiesībā Strēlnieka ideāls ir tieši viņa deguna priekšā... Vienkārši pats Strēlnieks joprojām neapzinās, ka tas ir ideāls.

Svētdien Mežāzim paveiksies: gribot negribot viņam būs jādara tas, kas viņam patīk! Pareizāk sakot, horoskopa zvaigznes viņam vienkārši neatstās citu izvēli - ja uzsāks kaut ko citu, neko nepanāks. Parastie pienākumi svētdien Mežāzim var izraisīt tādu garlaicību, ka viņš riskē izmežģīt žokli no žāvāšanās! Bet, ja šī lieta raisīs viņa interesi, tas Mežāzim sola sagādāt ne tikai daudz patīkamu emociju, bet arī izcilu rezultātu.

Šī varētu būt brīnišķīgu romantisku piedzīvojumu diena, bet, tā kā Mežāzis visticamāk, būs aizņemts ar ko citu, viņš to nemanīs un neuzzinās. Ja nu vienīgi pieaicinās mīļoto cilvēku palīdzēt savā aizrautīgajā darbā. Tad patīkamais tiks apvienots ar lietderīgo.

Svētdien Ūdensvīrs var sevi pierādīt kā brīnišķīgu draugu vai kā bīstamu pretinieku – kā nu kuram paveiksies! Diena piešķirs viņam labu intuīciju, spēju sajust situāciju un visu ātri aptvert. Jebkurš viņa plāns būs atjautīgs, vai tas būtu par to, kā kopā ar draugiem izklaidēties, vai kā pabojāt omu ienaidniekiem. Abos gadījumos Ūdensvīrs gūs panākumus, tāpēc labākais, ko viņa pretinieki var darīt, ir mēģināt ar viņu sadraudzēties!

Svētdien Ūdensvīram un viņa mīļotajam cilvēkam vajadzētu aprunāties par jautājumu, kuru viņi visu laiku atlika uz vēlāku laiku. Viņi to darīja dažādu iemeslu dēļ: varbūt nebija tam gatavi, vai varbūt viņu attiecības tajā laikā nesasniedza nepieciešamo līmeni. Svētdien Ūdensvīrs un partneris beidzot var runāt par to, kas viņiem patiesībā rūp - nebaidoties, ka viņus nesapratīs vai teikto sagaidīs naidīgi.

Svētdien Zivis būs nonākušās tādā kā sastingumā. Ja situācija neprasīs no viņām ātrus lēmumus, tad Zivju izklaidība daudz nekaitēs. Bet, ja notikumi prasīs iesaistīties nopietnu lietu kārtošanā, Zivis pēkšņi var sākt streikot vai paslēpt galvu smiltīs. Citiem vārdiem sakot, jebkura enerģiska darbība svētdien Zivīm nebūs vēlama - izņemot to, ko viņas vēlēsies darīt nevis rezultāta sasniegšanas, bet gan dvēseles prieka labā.

Svētdien mīlas lietās Zivīm jāatceras par karmu - lielo cēloņu un seku likumu. Saskaņā ar šo likumu nekas pasaulē nenotiek tāpat vien, un pašreizējā situācija ap Zivīm ir tikai viņu konkrēto darbību, domu un vārdu rezultāts. Ja Zivis vēlas kaut ko mainīt personīgajā dzīvē, viņiem jāaudzina nevis apkārtējie cilvēki, bet gan sevi. Tas nav viegli, bet rezultāts būs patiesi grandiozs!

KasVērtīgs.lv horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls!